לא רואה את ה-hdx1000 דרך המחשב
עברתי למע' הפעלה ויסטה אני מחבר את הנגן עם כבל רשת לראווטר אני רואה את המחשב ומצליח לנגן את התכנים במחשה ואני פועל לפי ההגדרות הלינק:http://www.mpcclub.com/modules/Club_Are ... n_Hour.pdf
אני נותן את האות x לנגן וכותב את השורה הבאה:
usenet use v: \\10.0.0.1\share
מקיש אנטר אבל שום דבר לא קורה ואני לא מקבל את האות עבור הנגן לכן אני גם לא רואה אותו על המחשב דרך הרשת
אני נותן את האות x לנגן וכותב את השורה הבאה:
usenet use v: \\10.0.0.1\share
מקיש אנטר אבל שום דבר לא קורה ואני לא מקבל את האות עבור הנגן לכן אני גם לא רואה אותו על המחשב דרך הרשת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
על מנת לראות את המזרימדיה ברשת, הוא חייב להיות בעל כונן קשיח פנימי (אחרת מה תראה?) ושירות ה SMB או ה NFS צריך לפעול בו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כנראה משהו שקשור לאבטחה, נסה להוריד את קיר האש או כל אפליקציה אחרת אשר ייתכן ומפריעה לתקשורת.
הללויה סוף סוף הצלחתי למפות את הסטרימר ע"י כך שפניתי ל-network ושם הגדרתי את הסטרימר
כמובן שחלק מאנשי הפורום צדק בכך שהייתי צריך לספק אות ואחר כך להקיש ב-user:nmt ןב-pass להקיש 1234
עד כאן נפתרה בעיה אחת עכשיו אני מתחיל לתקוף את הבעיה השניה של התקצירים בעברית והרצת הסרט דרך התקציר
כמובן שאעזר ברעיונות שחלק מכם סיפק לי ואני מקוה שאצליח לעשות גם את זה
תודה לכולכם ואתם בוודאי עוד תשמעו ממני
אליק
כמובן שחלק מאנשי הפורום צדק בכך שהייתי צריך לספק אות ואחר כך להקיש ב-user:nmt ןב-pass להקיש 1234
עד כאן נפתרה בעיה אחת עכשיו אני מתחיל לתקוף את הבעיה השניה של התקצירים בעברית והרצת הסרט דרך התקציר
כמובן שאעזר ברעיונות שחלק מכם סיפק לי ואני מקוה שאצליח לעשות גם את זה
תודה לכולכם ואתם בוודאי עוד תשמעו ממני
אליק