מחפש פלאזמה 50" !!!
עד היום בבוקר הייתה לי בבית פלאזמה 50" של סמסונג Q7.
אבל שהתעוררתי הופתעתי לגלות שהיא נעלמה חח (מי שלא הבין, פרצו לי לבית).
עכשיו אני מחפש עוד פלאזמה 50" שתיהיה 100% לצפיה ב"יס.
התקציב שלי הוא בואו נגיד עדיף כמה שיותר נמוך ושתיהיה HDREDY (אני לא אומר תקציב מדויק כי אין לי מושג כמה צריכה לעלות היום פלאזמה 50" סבירה.
תודה מראש על העזרה.
אבל שהתעוררתי הופתעתי לגלות שהיא נעלמה חח (מי שלא הבין, פרצו לי לבית).
עכשיו אני מחפש עוד פלאזמה 50" שתיהיה 100% לצפיה ב"יס.
התקציב שלי הוא בואו נגיד עדיף כמה שיותר נמוך ושתיהיה HDREDY (אני לא אומר תקציב מדויק כי אין לי מושג כמה צריכה לעלות היום פלאזמה 50" סבירה.
תודה מראש על העזרה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אאוץ', מקווה שיש לך ביטוח ושלא קרה חו"ח כלום לדיירי הבית.
פנסוניק 50PV80 וסמסונג PS50A450 או PS50A410 (קצת יותר זולה מה-450) הן האופציות שאני ממליץ לך לבחון.
פנסוניק 50PV80 וסמסונג PS50A450 או PS50A410 (קצת יותר זולה מה-450) הן האופציות שאני ממליץ לך לבחון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
עזוב את הנתונים,גש לראות את המסכים שאיינשטיין רשם (רצוי בחנות מתמחה) ותתרשם בעצמך.נדמה לי שהפנסוניק עולה
בסביבות 9K והסמסנוג קצת פחות.אני מניח שהפלזמות האלה טובות יותר כי הן מתקדמות יותר והטכנולוגיה משתפרת כל הזמן.
בסביבות 9K והסמסנוג קצת פחות.אני מניח שהפלזמות האלה טובות יותר כי הן מתקדמות יותר והטכנולוגיה משתפרת כל הזמן.
אפשר קצת למצמץ ולבדוק את הסמסונג יותר לעומקpug1980 כתב:בטח פיונירuknowmy כתב:איך הפיוניר הזאת? PDP-5080XA KURO
ואיך היא בהשוואה ל SAMSUNG A550 ?
את שניהם אני משיג בבערך 13 אלף ש"ח האם זה מחיר טוב?...
בלי למצמץ...
אפשר למצמץ לסמסונג.... אבל רק למצמץ.....fadi כתב:אפשר קצת למצמץ ולבדוק את הסמסונג יותר לעומקpug1980 כתב:בטח פיונירuknowmy כתב:איך הפיוניר הזאת? PDP-5080XA KURO
ואיך היא בהשוואה ל SAMSUNG A550 ?
את שניהם אני משיג בבערך 13 אלף ש"ח האם זה מחיר טוב?...
בלי למצמץ......
ואחר כך להשאר עם עיניים פתוחות על הפיוניר.
מאזדה אחלה מכונית, אבל מרצדס עדיין יותר טובה
בכל מקרה, עדיין הפיוניר יותר יקרה ככה שזה גם שיקול לרכישה
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל..שמח שירדת מה410
אחד הדגמים החלשים שראיתי...סמ ליין תקועים איתו הם הורידו את המחיר שלו כבר ל5k ל42'' ..
מי שראה את התמונה בו מבין על מה אני מדבר...
עכשיו לגבי האחרים הלב אומר פיוניר...למרות שהסמסונג a550 הוא לא הרבה זמן בשוק ההישראלי ושווה בדיקה מעמיקה.
אם אתה מכוון לאיזור 15k אולי תחכה קצת..ניראה לי שפיוניר הולך לרדת משמעותית, ואולי תשיג מסך יותר חריף שלהם במחיר כזה.
מי שראה את התמונה בו מבין על מה אני מדבר...
עכשיו לגבי האחרים הלב אומר פיוניר...למרות שהסמסונג a550 הוא לא הרבה זמן בשוק ההישראלי ושווה בדיקה מעמיקה.
אם אתה מכוון לאיזור 15k אולי תחכה קצת..ניראה לי שפיוניר הולך לרדת משמעותית, ואולי תשיג מסך יותר חריף שלהם במחיר כזה.
הבנתי שהדגם PDP-5080XA של פיוניר היה עולה לפני כמה חודשים 30,000 ש"ח, זה נכון?
ואתה יודע מה קורה שמחכים שירדו מחירים? אחרי זה מחכים לירידה הבאה ולירידה הבאה וזה לא נגמר, אני חייב עכשיו מסך אני מרגיש שהסלון ריק אחרי הפריצה שהייתה לנו, אני חייב מחליף ראוי לQ7 הישנה.
ודרך אגב שאתה אומר שאולי כדאי לי לחכות לירדת מחירים אז איזה מסך אתה ממליץ לי עליו שכדאי שאני יחכה בשבילו?
ואתה יודע מה קורה שמחכים שירדו מחירים? אחרי זה מחכים לירידה הבאה ולירידה הבאה וזה לא נגמר, אני חייב עכשיו מסך אני מרגיש שהסלון ריק אחרי הפריצה שהייתה לנו, אני חייב מחליף ראוי לQ7 הישנה.
ודרך אגב שאתה אומר שאולי כדאי לי לחכות לירדת מחירים אז איזה מסך אתה ממליץ לי עליו שכדאי שאני יחכה בשבילו?
אז מה שבטוח שאם הספקתי פחות או יותר בQ7 ממנה אני יהנה מאד, אבל israeli1948 אמר שצריכה להיות ירידת מחירים משמעותית של פיוניר אז לאיזה דגם הוא מתכוון ומתי תיהיה הירידה הזאת כי אם היא תיהיה יותר מחודש אני יקנה את הPDP-5080XA וגם כמה הבדל כבר יכול להיות בניהם?
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היא עלתה כ 22,000 ש"ח באיזור מרץ/אפריל.uknowmy כתב:הבנתי שהדגם PDP-5080XA של פיוניר היה עולה לפני כמה חודשים 30,000 ש"ח, זה נכון?
ודרך אגב שאתה אומר שאולי כדאי לי לחכות לירדת מחירים אז איזה מסך אתה ממליץ לי עליו שכדאי שאני יחכה בשבילו?...
אני רכשתי אותה ואני עדיין מתמוגג כל פעם שאני צופה בה. האיכות לא מפסיקה לרגש אותי.
אם אתה יכול להמתין עוד חודש ולקנות את דגמי ה LX של הדור הראשון של קורו באותו מחיר, הייתי ממתין.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't