לא יודע היכן לשמוע....
שלום חברים...
לאחרונה שידרגתי את הרמקולים שלי ואני מעוניין להחליף גם מגבר.
עכשיו יש ברשותי hk avr635 ולאחר מחשבות רבות והחלטה לפיצול שתי מערכות נפרדות אחת לק"ב ואחת לסטריאו.
שאלתי וביררתי מחירים פחות או יותר ואני פשוט לא מוצא חנות שאני יוכל לשמוע את המגברים שאני רוצה אם אותה חברת הרמקולים שלי.
הרמקולים שלי הם jbl studio l880
המגברים שחשבתי לכיוונם:
nad c372
rotel RA06
כמו כן אני בודק את ה:
hk 970
denon pma1500ae
אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על חנויות שבהם אפשר לשמוע את השילובים הנ"ל הוא לפחות דומים.
לאחרונה שידרגתי את הרמקולים שלי ואני מעוניין להחליף גם מגבר.
עכשיו יש ברשותי hk avr635 ולאחר מחשבות רבות והחלטה לפיצול שתי מערכות נפרדות אחת לק"ב ואחת לסטריאו.
שאלתי וביררתי מחירים פחות או יותר ואני פשוט לא מוצא חנות שאני יוכל לשמוע את המגברים שאני רוצה אם אותה חברת הרמקולים שלי.
הרמקולים שלי הם jbl studio l880
המגברים שחשבתי לכיוונם:
nad c372
rotel RA06
כמו כן אני בודק את ה:
hk 970
denon pma1500ae
אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על חנויות שבהם אפשר לשמוע את השילובים הנ"ל הוא לפחות דומים.
מה זה משנה מה אומרים חשוב מה שעושים....
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
הייתי ממליץ לך לשמוע את denon pma1500ae (של אותו ניפאן כמו ה - JBL שלך) ואז להשוות אותו ל - NAD.
לגבי איך לשמוע ... תעמיס את jbl studio l880 וכמה תקליטי Reference וסע ...
בעיה אחרת שלניופאן בזמנו הייתה בעיה עם זמינות של pma1500ae במלאי ... תבדוק איתם (הוליווד נדמה לי)
בעיה אחרת שלניופאן בזמנו הייתה בעיה עם זמינות של pma1500ae במלאי ... תבדוק איתם (הוליווד נדמה לי)
valer_valer כתב:הייתי ממליץ לך לשמוע את denon pma1500ae (של אותו ניפאן כמו ה - JBL שלך) ואז להשוות אותו ל - NAD.
בעיה אחרת שלניופאן בזמנו הייתה בעיה עם זמינות של pma1500ae במלאי ... תבדוק איתם (הוליווד נדמה לי)...
במקרה מצאתי DENON PMA1500AE
ביד שניה במחיר טוב...
אני ילך לשמוע את pma 2000ae היום בניופאן אם הרמקולים שלי (יש להם אותם שם)
כדאי לדעת איך הסאונד של הדנון פחות או יותר...
כן גם המחיר שלו יחסית טוב....מתן כתב:היה לי נאד מדגם אחר שהיה המום מידי, זה היה מציק אפילו, היום יש לי את הרוטל 06 מגבר פתוח הרבה יותר, מגבר מצויין, ממליץ עליו....
הבעיה שאמרו לי שהוא אגרסיבי מדי לסוג רמקולים שלי כי יש לרמקול סופר טוויטר
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
תשמע את PMA2000AE ... ספק אם הוא ייתן לך אינדיקציה של 100% לגבי ה - 1500 אבל תוכל להעריך את הכיוון ...nirsalom כתב:valer_valer כתב:הייתי ממליץ לך לשמוע את denon pma1500ae (של אותו ניפאן כמו ה - JBL שלך) ואז להשוות אותו ל - NAD.
בעיה אחרת שלניופאן בזמנו הייתה בעיה עם זמינות של pma1500ae במלאי ... תבדוק איתם (הוליווד נדמה לי)...
במקרה מצאתי DENON PMA1500AE
ביד שניה במחיר טוב...
אני ילך לשמוע את pma 2000ae היום בניופאן אם הרמקולים שלי (יש להם אותם שם)
כדאי לדעת איך הסאונד של הדנון פחות או יותר......
תראה, אני סקרתי את 1500 כשבחנתי לי מגבר (יש כאן את הנושא) ... ועצרתי דווקא על NAD C355 BEE (הוא כמעט ברמה של PMA1500 , דינאמי יותר, ובחצי מחיר) ...
בכל מקרה אשמח לשמוע אם אהבת את PMA2000 ...
תשמע את PMA2000AE ... ספק אם הוא ייתן לך אינדיקציה של 100% לגבי ה - 1500 אבל תוכל להעריך את הכיוון ...
תראה, אני סקרתי את 1500 כשבחנתי לי מגבר (יש כאן את הנושא) ... ועצרתי דווקא על NAD C355 BEE (הוא כמעט ברמה של PMA1500 , דינאמי יותר, ובחצי מחיר) ...
בכל מקרה אשמח לשמוע אם אהבת את PMA2000 ...[/quote]
חברים אחרי ארבעה שעות של בדיקה בין הדנון pma2000ae כדאי לשמוע את הסאונד של דנון.
ובגלל שאני אישית חסיד ארמן קניתי את ה hk970 למיטיד אדישין במחיר מצחיק.
לא שללתי את הנאד ואת הרוטל פשוט למה שיש לי עכשיו הארמן או מדהים (עוד פעם אישית לי) בדקתי את הסאונד אחד מול השני ויותר אהבתי את הסאונד של הארמן.
(כמובן שאם הרמקולים שיש לי בבית)
בכל מקרה תודה לכל החברים שהציעו ונתנו טיפים.
תמונות בקרוב ניר.
בכל מקרה אשמח לשמוע אם אהבת את PMA2000 ...[/quote]
חברים אחרי ארבעה שעות של בדיקה בין הדנון pma2000ae כדאי לשמוע את הסאונד של דנון.
ובגלל שאני אישית חסיד ארמן קניתי את ה hk970 למיטיד אדישין במחיר מצחיק.
לא שללתי את הנאד ואת הרוטל פשוט למה שיש לי עכשיו הארמן או מדהים (עוד פעם אישית לי) בדקתי את הסאונד אחד מול השני ויותר אהבתי את הסאונד של הארמן.
(כמובן שאם הרמקולים שיש לי בבית)
בכל מקרה תודה לכל החברים שהציעו ונתנו טיפים.
תמונות בקרוב ניר.