הדבר הנורא ביותר קרה!!!, נפל לי הסנטר באמצע סרט!!!?!?!
לפני כ10 דקות סיימתי לראות את הסרט "עקיצה ב60 שניות",
לקראת הסוף בקטע שממפיס בורח עם אלינור פתאום הגיע אפקט (לא נראה לי שחשבו עליו שערכו את הסאונד בסרט) של נפילת הסנטר, אני עכשיו קצת מרשה לעצמי לצחוק על זה כי לא קרה כלום לסנטר חוץ מזה שהרשת עכשי ולא נתפסת לי טוב משוב שנשברו 4 תופסנים (המחברים בין הרשת לסנטר עצמו).
הסנטר שלי מונח על הטלוויזיה, עכשיו אחרי שזה קרה אני מנסה לחשוב על מקום אחר להניחו או איך לקבע אותו טוב...
לקראת הסוף בקטע שממפיס בורח עם אלינור פתאום הגיע אפקט (לא נראה לי שחשבו עליו שערכו את הסאונד בסרט) של נפילת הסנטר, אני עכשיו קצת מרשה לעצמי לצחוק על זה כי לא קרה כלום לסנטר חוץ מזה שהרשת עכשי ולא נתפסת לי טוב משוב שנשברו 4 תופסנים (המחברים בין הרשת לסנטר עצמו).
הסנטר שלי מונח על הטלוויזיה, עכשיו אחרי שזה קרה אני מנסה לחשוב על מקום אחר להניחו או איך לקבע אותו טוב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אווץ'....
הנה כמה פתרונות:
1. מדף שיחובר על הקיר מאחורי הטלויזיה ועליו יונח הסנטר.
2. גם אצלי, כשהיה לי סנטר, והוא ישב על הטלויזיה (לא ניתון היה למתקן מדף מאחוריה), והחלק השטוח בחלק העליון היה צר מידי, השתמשתי במשלושי גומי, כאלו שאמורים לעצור דלתות, כדי לאזן את הסנטר ולתת לו בסיס רחב יותר.
3. מתחת לטלויזיה אם אפשר?
הנה כמה פתרונות:
1. מדף שיחובר על הקיר מאחורי הטלויזיה ועליו יונח הסנטר.
2. גם אצלי, כשהיה לי סנטר, והוא ישב על הטלויזיה (לא ניתון היה למתקן מדף מאחוריה), והחלק השטוח בחלק העליון היה צר מידי, השתמשתי במשלושי גומי, כאלו שאמורים לעצור דלתות, כדי לאזן את הסנטר ולתת לו בסיס רחב יותר.
3. מתחת לטלויזיה אם אפשר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אחחח...
התפלאתי מה זה היה הרעש הזה קודם...
מה אתה עושה בבית צופה בעקיצה ב-60 שניות בשעה כזו
התפלאתי מה זה היה הרעש הזה קודם...
מה אתה עושה בבית צופה בעקיצה ב-60 שניות בשעה כזו
כן, לא היה לי כוח ללכת לבסיס - ככה זה שאתה סמ"ר...
יחד עם המקרה עלו לי שאלות מוזרות,
מה אני אמור לשמוע מהסנטר?!?!
רק את הדיבור?, כי אצלי אני שומע ממש את הכל (אפקטים, את המנוע (ספציפי בסרט האחרון), דיבור, מכיאות כפיים) ממש הכל, הרמקולים הקדמיים משמיעים מוזיקה וגם אפקטים של פרונט אבל כל המסה של הסאונד יוצא לי מהרמקול המרכזי.
זה נכון לשמוע ככה?, אני שומע בדולבי דיגיטל אם זה משנה משהו...
יחד עם המקרה עלו לי שאלות מוזרות,
מה אני אמור לשמוע מהסנטר?!?!
רק את הדיבור?, כי אצלי אני שומע ממש את הכל (אפקטים, את המנוע (ספציפי בסרט האחרון), דיבור, מכיאות כפיים) ממש הכל, הרמקולים הקדמיים משמיעים מוזיקה וגם אפקטים של פרונט אבל כל המסה של הסאונד יוצא לי מהרמקול המרכזי.
זה נכון לשמוע ככה?, אני שומע בדולבי דיגיטל אם זה משנה משהו...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
מה אתה שומע על 5db ?הווליום של הטלויזיה גם עובד על הכי חזק ? איך נפל לך עוד לא הבנתי,אולי זה היה צמוד לקיר ומהויברציות הוא זז.יכול להיות שאתה שומע על כול הרמקולים אותו דבר ולכן אתה שומע בסנטר גם אלמנטים אחרים.אתה צריך לשחק עם הdsp ושיופיע לך דולבי דיגיטל[באנגלית].
הסנטר לא קרוב לקיר לכן אין מצב שהוא קיבל ויברציות מהפיר האחורי שלו,
כמו כן הסאונד של הטלוויזיה בכלל מכובה, מה הקשר שהוא גם יפעל?!?!
אין לי אפשרות אחרת להשים את הסנטר במקום אחר\מדף לכן החלטתי להתפיס אותו עם סקווטש דו צדדי...
תודה על ההיתייחסות,
עידן.
כמו כן הסאונד של הטלוויזיה בכלל מכובה, מה הקשר שהוא גם יפעל?!?!
אין לי אפשרות אחרת להשים את הסנטר במקום אחר\מדף לכן החלטתי להתפיס אותו עם סקווטש דו צדדי...
תודה על ההיתייחסות,
עידן.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אפשר להניח על הטלוויזיה חתיכת דיקט/MDF או כל חומר דומה. כך שהחלק הקידמי שלו יישב על החלק השטוח של הטלוויזיה, ומאחור להניח מתחת לחתיכת עץ הזו רגלית או 2 מפתסטיק ועל זה להניח את הסנטר. אצלי ישב ככה פעם הממיר ולא נפל מכלום.
ד"א, יש גם גומי שקוף שהוא עם בליטות עליו וממש טוב במינעת החלקה. גם בו עשיתי שימוש פעם, והעפתי אותו רק כי הייתי צריך משהו להלחים עליו
ד"א, יש גם גומי שקוף שהוא עם בליטות עליו וממש טוב במינעת החלקה. גם בו עשיתי שימוש פעם, והעפתי אותו רק כי הייתי צריך משהו להלחים עליו
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: