פיקסל בעייתי בפנסוניק PH10
שלום
לאחרונה גיליתי כי במסך שלי ישנו פיקסל או שניים בצבע כחול.
מאז שראיתי את זה העין תמיד נמשכת לכיוון.
דיברתי עם יורוקום והם שלחו טכנאי לביתי לצורך בדיקה.
הטכנאי שהיה אדיב מאוד אמר לי שיש לי פיקסל תקוע ושלא ניתן לתקן זאת ושהם יחזרו אליי עם תשובה בעוד שבוע.
מישהו מכיר את התופעה ?
האם לא ניתן לתקן זאת ?
לאחרונה גיליתי כי במסך שלי ישנו פיקסל או שניים בצבע כחול.
מאז שראיתי את זה העין תמיד נמשכת לכיוון.
דיברתי עם יורוקום והם שלחו טכנאי לביתי לצורך בדיקה.
הטכנאי שהיה אדיב מאוד אמר לי שיש לי פיקסל תקוע ושלא ניתן לתקן זאת ושהם יחזרו אליי עם תשובה בעוד שבוע.
מישהו מכיר את התופעה ?
האם לא ניתן לתקן זאת ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
תודה,
אני אמתין לתשובה מהם ואחרי זה אני אבדוק מה לעשות,
guy11 - גם בשידורי SD אני מאוד מרוצה,התמונה נראית טוב, הצבעים יפים,שרכשתי חשבתי שאני לא אוכל לראות טלויזיה בגלל שלא יראו טוב אבל התבדיתי.
saarb - מאיפה קנית ?
oferlaor - כנראה שאני אדרוש מסך חדש,זה מעצבנן שאנחנו משקיעים לא מעט כסף ברכישת מסכים שלחלק מהתקלות שלהם אין פתרון, בדקתי גם בכתב האחריות ולא מצאתי התייחסות לבעיות פיקסלים כך שאני רואה את החברה אחראית לזה לתיקון התקלה כל עוד המסך במסגרת האחריות
אני אמתין לתשובה מהם ואחרי זה אני אבדוק מה לעשות,
guy11 - גם בשידורי SD אני מאוד מרוצה,התמונה נראית טוב, הצבעים יפים,שרכשתי חשבתי שאני לא אוכל לראות טלויזיה בגלל שלא יראו טוב אבל התבדיתי.
saarb - מאיפה קנית ?
oferlaor - כנראה שאני אדרוש מסך חדש,זה מעצבנן שאנחנו משקיעים לא מעט כסף ברכישת מסכים שלחלק מהתקלות שלהם אין פתרון, בדקתי גם בכתב האחריות ולא מצאתי התייחסות לבעיות פיקסלים כך שאני רואה את החברה אחראית לזה לתיקון התקלה כל עוד המסך במסגרת האחריות
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
זכרתי שבמנואל של המסךשלי יש איזכור כזה. מדובר ב-PHD8 מלפני שנתיים אבל אני מניח שלא שינו את הטקסט במנואל שלך, מה שאומר שיש ליבואן כיסוי כלשהו:
[left]Some parts of the screen do not light up.The plasma display panel is manufactured using an extremely high level of precision technology, however, sometimes some parts of the screen may be missing picture elements or have luminous spots. This is not a malfunction.[/left]...
DannyZ כתב:זכרתי שבמנואל של המסךשלי יש איזכור כזה. מדובר ב-PHD8 מלפני שנתיים אבל אני מניח שלא שינו את הטקסט במנואל שלך, מה שאומר שיש ליבואן כיסוי כלשהו:[left]Some parts of the screen do not light up.The plasma display panel is manufactured using an extremely high level of precision technology, however, sometimes some parts of the screen may be missing picture elements or have luminous spots. This is not a malfunction.[/left]......
אני עברתי על החוברת שכולל בה הכתב האחריות ולא ראיתי שמצוין דבר כזה.
החוברת שאני קיבלתי כתובה בעברית , מכיוון שעברית זו שפת האם שלנו נראה לי שזה יתפוס יותר.
בכל מקרה , נקווה לטוב, שאני לא אצטרך להגיע להתמקחות כזאת.