פרטנר משיקה שירותי טלפון ביתי ואינטרנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא מבין מה בדיוק יוצא להם מזה.
הם חברת תשתיות והם עכשיו מתבססים פתאום על הוט ובזק?
הם חברת תשתיות והם עכשיו מתבססים פתאום על הוט ובזק?
- oferlaor
- מנהל

avirokach,
לא רואה בזה הגיון, הם משלמים הרבה מאוד כסף בשביל להיות חברת תשתית. לדעתי זו רק סנונית ראשונה שהם יכולים לתת לחברות בתור בונוס על מעבר לקוים סלולריים (ששם הכסף הגדול עבורם).
השאלה היא האם הם ירצו להיכנס לתחום ה-WIMAX, כי אם כן אז זה עושה הרבה הגיון להכין תשתית כזו לפני כן.
לא רואה בזה הגיון, הם משלמים הרבה מאוד כסף בשביל להיות חברת תשתית. לדעתי זו רק סנונית ראשונה שהם יכולים לתת לחברות בתור בונוס על מעבר לקוים סלולריים (ששם הכסף הגדול עבורם).
השאלה היא האם הם ירצו להיכנס לתחום ה-WIMAX, כי אם כן אז זה עושה הרבה הגיון להכין תשתית כזו לפני כן.
orange לא יכנסו לתחום ה-wimax מכיוון שהוא אינו רלוונטי עבורם. אם תהיה חברה שתעשה משהו עם wimax בארץ זו תהיה מירס, למרות שלעניות דעתי אין מקום למפעיל wimax בארץ (הייתי מפרט כאן למה אבל זה היה מבזבז יותר מדי דפים וירטואלים על השרת של האתר).oferlaor כתב:avirokach,
השאלה היא האם הם ירצו להיכנס לתחום ה-WIMAX, כי אם כן אז זה עושה הרבה הגיון להכין תשתית כזו לפני כן....
You are never fully dressed without a smile
מתוך סקרנות: למה אין מקום לWIMAX בארץ (בפסקה אחת...)?Shed כתב:orange לא יכנסו לתחום ה-wimax מכיוון שהוא אינו רלוונטי עבורם. אם תהיה חברה שתעשה משהו עם wimax בארץ זו תהיה מירס, למרות שלעניות דעתי אין מקום למפעיל wimax בארץ (הייתי מפרט כאן למה אבל זה היה מבזבז יותר מדי דפים וירטואלים על השרת של האתר).oferlaor כתב:avirokach,
השאלה היא האם הם ירצו להיכנס לתחום ה-WIMAX, כי אם כן אז זה עושה הרבה הגיון להכין תשתית כזו לפני כן.......
אין ל-wimax צידוק כלכלי בארץ. הרוב המוחלט של הארץ מרושת קרקעית (נחושת / כבלים) ואין שום הגיון כלכלי להשתמש בתווך יקר (אוויר) כאשר יש תווך זול קיים וזמין.roeylee כתב:מתוך סקרנות: למה אין מקום לWIMAX בארץ (בפסקה אחת...)?Shed כתב:orange לא יכנסו לתחום ה-wimax מכיוון שהוא אינו רלוונטי עבורם. אם תהיה חברה שתעשה משהו עם wimax בארץ זו תהיה מירס, למרות שלעניות דעתי אין מקום למפעיל wimax בארץ (הייתי מפרט כאן למה אבל זה היה מבזבז יותר מדי דפים וירטואלים על השרת של האתר).oferlaor כתב:avirokach,
השאלה היא האם הם ירצו להיכנס לתחום ה-WIMAX, כי אם כן אז זה עושה הרבה הגיון להכין תשתית כזו לפני כן..........
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

anin_dani
מה הסיבה? מבחינת עלויות זה אותו דבר, לא?
חוות דעת תתקבל בברכה.
מה הסיבה? מבחינת עלויות זה אותו דבר, לא?
חוות דעת תתקבל בברכה.
אין סיבה מיוחדת,פשוט אני אוהב לנסות דברים חדשים:)
וה-SMART BOX זה בהחלט משהו ששווה את המעבר לאורנג'.
מבחינת עלויות,אני לא ממש יודע,נראה לי שכן,אבל יש כאלה שאומרים שאורנג' יקרים יותר.
אגב,על הסמארט בוקס,כן משלמים!שלא תטעו,ומקבלים החזר בחשבוניות על האינטרנט או משהו כזה..בהחלט דומה לשיטת התמחור של אורנג' לסלולריים ברשת שלהם.
ניידתי מספר של הוט,שכמעט ולא השתמשתי בו,לאורנג' וקיבלתי טלפון אלחוטי נחמד ופשוט של SIEMENS במתנה.(שדעתי בעניין,היא שאורנג' סגרה דיל עם חברת סימנס שעל כל הסמארט בוקסים שהיא רכשה שהם יקבלו כמות כלשהי של טלפונים בחינם כדי לחלק ללקוחות)
בינתיים הכל עובד מצויין מבחינת אינטרנט:)
ואת שירות הטלפון עוד לא יצא לי לבדוק.
וה-SMART BOX זה בהחלט משהו ששווה את המעבר לאורנג'.
מבחינת עלויות,אני לא ממש יודע,נראה לי שכן,אבל יש כאלה שאומרים שאורנג' יקרים יותר.
אגב,על הסמארט בוקס,כן משלמים!שלא תטעו,ומקבלים החזר בחשבוניות על האינטרנט או משהו כזה..בהחלט דומה לשיטת התמחור של אורנג' לסלולריים ברשת שלהם.
ניידתי מספר של הוט,שכמעט ולא השתמשתי בו,לאורנג' וקיבלתי טלפון אלחוטי נחמד ופשוט של SIEMENS במתנה.(שדעתי בעניין,היא שאורנג' סגרה דיל עם חברת סימנס שעל כל הסמארט בוקסים שהיא רכשה שהם יקבלו כמות כלשהי של טלפונים בחינם כדי לחלק ללקוחות)
בינתיים הכל עובד מצויין מבחינת אינטרנט:)
ואת שירות הטלפון עוד לא יצא לי לבדוק.
- oferlaor
- מנהל

לא לגמרי הבנתי מה החידוש של ה-SMARTBOX?
ACCESS POINT של N אפשר להשיג היום בכ-250 ש"ח. מה היתרון של שימוש בקופסא הזו?
ACCESS POINT של N אפשר להשיג היום בכ-250 ש"ח. מה היתרון של שימוש בקופסא הזו?
לפני הכל היא תומכת בתקן N וגם בתקנים לאחור כמו G,שזה ממש טוב,
דבר שני,כל טלפון אלחוטי שיש לך בבית יכול להתחבר לקופסה הזאת שהיא תהיה לו בתור בסיס,ובכך חוסך לך עוד חוט של בזק שלא צריך למתוח לכל טלפון.
יש בה חיבור לשני קווי טלפון רגילים(בהחלט דומה למודם טלפון של הוט).
תומכת בחיבור USB לקופסה עצמה,שאני עדיין לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות עם זה.
ובעיקרון,גם הפורטל שאורנג' עשתה למכשיר הזה הוא נחמד וקל לשימוש.
חוץ מזה,שום דבר מיוחד.
(עופר,סתם בלי קשר לאורנג',אני לא חושב שזה מלהיב אותך כמו שזה אותי,אבל אפשר לזכות בסלינג בוקס במתנה מבאג באתר special.walla.co.il/slingbox ,אולי כבר ראית את זה בעיתון של באג)
דבר שני,כל טלפון אלחוטי שיש לך בבית יכול להתחבר לקופסה הזאת שהיא תהיה לו בתור בסיס,ובכך חוסך לך עוד חוט של בזק שלא צריך למתוח לכל טלפון.
יש בה חיבור לשני קווי טלפון רגילים(בהחלט דומה למודם טלפון של הוט).
תומכת בחיבור USB לקופסה עצמה,שאני עדיין לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות עם זה.
ובעיקרון,גם הפורטל שאורנג' עשתה למכשיר הזה הוא נחמד וקל לשימוש.
חוץ מזה,שום דבר מיוחד.
(עופר,סתם בלי קשר לאורנג',אני לא חושב שזה מלהיב אותך כמו שזה אותי,אבל אפשר לזכות בסלינג בוקס במתנה מבאג באתר special.walla.co.il/slingbox ,אולי כבר ראית את זה בעיתון של באג)
אתה מוזמן להיכנס לכתובת הזאת: http://www.orange.net.il/isp/15208.html
ולהתאים לך את החבילה שהכי מתאימה לך:)
קח בחשבון,שהתחייבות לשנתיים אליהם,חוסכת לך כסף.
ככל שאתה לוקח חבילה יותר גדולה של דקות,כך יוצאת לך דקת שיחה זולה יותר גם לסלולריים וגם לטלפונים ביתיים!שזה מאוד משתלם!
העלות נעה בין 15-10 אגורות לדקת שיחה אם חישבתי נכון.
וזה אם להחשיב את המחיר על האינטרנט ביחד עם הטלפון.
ולהתאים לך את החבילה שהכי מתאימה לך:)
קח בחשבון,שהתחייבות לשנתיים אליהם,חוסכת לך כסף.
ככל שאתה לוקח חבילה יותר גדולה של דקות,כך יוצאת לך דקת שיחה זולה יותר גם לסלולריים וגם לטלפונים ביתיים!שזה מאוד משתלם!
העלות נעה בין 15-10 אגורות לדקת שיחה אם חישבתי נכון.
וזה אם להחשיב את המחיר על האינטרנט ביחד עם הטלפון.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
היום לבזק ו ל HOT אתה משלם בממוצע 10 אג' בשעות השיא ו 4 אג' בשעות השפל (עיקר המשתמשים הבייתים)
איך זה משתלם ?
במיוחד שאתה צריך להחזיק קו + שרות ADSL בבזק , או ב HOT .....
האם ביצעת תחשיב כלכלי לפני שהזמנת ?
או שאותך ספציפית עניין "הגאדג'ט" ?
איך זה משתלם ?
במיוחד שאתה צריך להחזיק קו + שרות ADSL בבזק , או ב HOT .....
האם ביצעת תחשיב כלכלי לפני שהזמנת ?
או שאותך ספציפית עניין "הגאדג'ט" ?
כן...ביצעתי חישוב כלכלי בקטנה..על דף נייר שבו רשמתי בערך כמה עולה הכל ביחד וממה זה מורכב,לא משהו רציני.
ה-10 אג' או 4 אג' זה לטלפונים ביתיים?או שגם לסלולריים?
לאבא שלי יש טלפון בייתי של בזק,ותמיד היה לנו אותו בבית,ואני עד היום דיברתי בו המון בעיקר עם חבר טוב שהוא עם פלאפון בחברת סלקום בשעות הערב,
ואם אני לא טועה,כל חודש מגיעה חשבונית לאבא שלי של בזק על שיחות בסביבות ה-300 ש"ח על השיחות של אבא בעיקר ושלי.
גם כשהייתי בהוט(עברתי ליס לא מזמן)היה לי טלפון שלהם,על לא דיברת,לא שילמת,ולא השתמשתי בו חוץ מהשיחות חינם שהיו ל-3030* אחרי שמיעת פרסומות.
ה-10 אג' או 4 אג' זה לטלפונים ביתיים?או שגם לסלולריים?
לאבא שלי יש טלפון בייתי של בזק,ותמיד היה לנו אותו בבית,ואני עד היום דיברתי בו המון בעיקר עם חבר טוב שהוא עם פלאפון בחברת סלקום בשעות הערב,
ואם אני לא טועה,כל חודש מגיעה חשבונית לאבא שלי של בזק על שיחות בסביבות ה-300 ש"ח על השיחות של אבא בעיקר ושלי.
גם כשהייתי בהוט(עברתי ליס לא מזמן)היה לי טלפון שלהם,על לא דיברת,לא שילמת,ולא השתמשתי בו חוץ מהשיחות חינם שהיו ל-3030* אחרי שמיעת פרסומות.