5 המשחקים הכי מאכזבים של 2008

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

אני חייב להסכים עם כל אחת ואחת מהמבחירות שנעשו פה:

http://www.bit-tech.net/gaming/2008/12/ ... -of-2008/1
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 30/12/2008 12:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

שים לב שאלו לא המשחקים הכי גרועים - אלו המשחקים הכי מאכזבים. יש הבדל גדול בין השניים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

רק דבר אחד אני לא מבין - אפא FARCRY2?

tamirushb20
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אני התאכזבתי מאוד מפאר קריי 2
Why so serious?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #5 

Far Cry 2 היה מאכזב אבל עדיין היה משחק די טוב (אולי חוץ מהנסיעות הארוכות מידי), אולי לא היו לי ציפיות כאלה גדולות כי לא שחקתי ב 1 , אבל משחק שהוא די טוב יכול להיות מאכזב רק בגבול מסוים.

אני לא יודע עד כמה אני מסכים לגבי GTA , תכל'ס עם כל הבעיות והאכזבות מכמה שהגרסה מלאת באגים וכמה שהפורט עלוב, עדיין מדובר במשחק מדהים. ואני די בטוח שעוד כמה פצ'ים יהיו פחות באגים ויחסית יהיה די בסדר המצב, אולי לא מבחינת ביצועים אבל החומרה של אנשים שמשחקים GTA נוטה להתקדם די מהר וזה יתפוגג.
[זה אולי יישאר מאכזב מהבחינה שמחשבים שמריציםבקלות פורטים אחרים של ה Xbox 360 עדיין לא מסתדרים עם GTA היטב]

גם עם שאר הרשימה אני לא לגמרי מסכים, לא מבין איך NFS Uncdercover לא מופיע שם במקום מאוד גבוה, הציפיות היו בשמיים והמשחק היה אכזבה עצומה.

אגב, חסרה לי כתבת קונטרה על המשחקים הכי מפתיעים לטובה של 2008, אני יודע שבמקום הראשון הייתי שם את World of goo. הייתי שם אותו גם במקומות הראשונים של המשחקים הכי טובים בכלל ל 2008 אם לא הטוב שבהם.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

שבלול כתב:אגב, חסרה לי כתבת קונטרה על המשחקים הכי מפתיעים לטובה של 2008.
...

http://www.hometheater.co.il/vt73717.%D ... 7%95%D7%90...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

הובר, אתה שוב מבלבל. יש הבדל בין המשחקים הטובים ובין המשחקים המפתיעים לטובה.
למשל, כולם ציפו ש MGS4 או LBP יהיו משחקים טובים, ולכן הם לא מפתיעים לטובה. לעומת זאת, World of Goo או Braid שהם משחקים קטנים להורדה, הפתיעו את כולם וזכו בהרבה פרסים. אלה משחקים מפתיעים לטובה.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

Malcontent כתב:הובר, אתה שוב מבלבל. יש הבדל בין המשחקים הטובים ובין המשחקים המפתיעים לטובה.
למשל, כולם ציפו ש MGS4 או LBP יהיו משחקים טובים, ולכן הם לא מפתיעים לטובה. לעומת זאת, World of Goo או Braid שהם משחקים קטנים להורדה, הפתיעו את כולם וזכו בהרבה פרסים. אלה משחקים מפתיעים לטובה.
...
(Y) (Y)

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #9 

אני דווקא נהנה מ FAR CRY 2

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

Malcontent - למען האמת אין יותר מידיי משחקים שהפתיעו אותי לטובה. 99 אחוז מהמשחקים הטובים מלכתחילה מקבלים HYPE די אדיר (שלרב מהווה את מפלתם במידה והם לא עומדים בו). ככה שבעיני זה די דומה...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Huber כתב:Malcontent - למען האמת אין יותר מידיי משחקים שהפתיעו אותי לטובה. 99 אחוז מהמשחקים הטובים מלכתחילה מקבלים HYPE די אדיר (שלרב מהווה את מפלתם במידה והם לא עומדים בו). ככה שבעיני זה די דומה...
...
יש HYPE שהוא תוצר של יחצ"נות ויש HYPE שפשוט נוצר מאנשים שנורא נהנים מהמשחקים, לא חושב שעל GOO או GRID (בכוונה דוגמאות כלכך רחוקות אחת מהשניה) היה איזשהו HYPE שבאמת יצר ציפיות גדולות במיוחד אצל אנשים לפני שמשחק יצא.

הציפיות הגדולות באמת נוצרות בעיקר כשמשחק הוא חלק מסדרה מוצלחת או מגיעות מבית היוצר של מישהו עם "קרדיט" על משהו גדול אחר שעשה (ראה spore)

לדעתי כמעט כל משחק שהוא הראשון בקו עלילה יכול להכנס לקטגוריה כזו

ועוד הערה קטנה, אם משחקים מצליחים לאכזב אותך הרבה ולא מצליחים להפתיע אותך לטובה נדמה לי שאתה יותר מידי "קונה" את הקראפ היחצ"ני שיוצא. או שאתה סתם אופטימי מידי :)

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #12 

GTA4??????
מה הוא חולה נפש מי שכתב את הדבר הזה?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

9xcalibur9 כתב:GTA4??????
מה הוא חולה נפש מי שכתב את הדבר הזה?
...
לא, הוא דווקא הגיוני לחלוטין. אמנם המשחק מצויין אבל הוא בהחלט מלא באגים באופן כמעט חסר תקדים, הביצועים שלו פשוט נוראיים (יש הרבה משחקים שעברו פורט מ XBOX 360 ועבדו מצוין על PC , ה PC של "שחקן GTA" ממוצע הרבה יותר חזק מ XBOX ובכל זאת הקצבים נוראיים והדברים פשוט לא עובדים חלק)

שים לב שהוא מדבר על גרסת ה PC.

אנשים מצפים מרוקסטאר להרבה, בטח לא שיזלזלו כ"כ בקהל הPC רק כדי להוציא משחק לא מוכן לפני חג המולד

yanivgal123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #14 

איך זה שGTA למחשב האישי מופיע גם ברשימת 5 המשחקים הכי מאכזבים וגם ברשימת המשחקים הכי טובים באותו אתר?

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #15 

yanivgal123 כתב:איך זה שGTA למחשב האישי מופיע גם ברשימת 5 המשחקים הכי מאכזבים וגם ברשימת המשחקים הכי טובים באותו אתר?
...
כי הוא היה משחק מעולה, אבל עדיין פורט חובבני מהקונסולות. הוא היה פחות טוב ממה שציפו, אבל עדיין אולי משחק הPC הטוב ביותר השנה. זה לא אומר שהוא לא יכל להיות טוב יותר.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”