מהם ההבדלים בין פלזמה פיוניר 428XG ל 428XD.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
benelirr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם ההבדל היחיד בין מסכים אלו הן יציאות ה - SCART שקיימות ב XD או שישנם הבדלים מהותיים נוספים והאם הבדל של 1000 ש"ח בין שני הדגמים הוא אכן מוצדק ושווה את ההשקעה ?
כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה. :lol:

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

benelirr כתב:האם ההבדל היחיד בין מסכים אלו הן יציאות ה - SCART שקיימות ב XD או שישנם הבדלים מהותיים נוספים והאם הבדל של 1000 ש"ח בין שני הדגמים הוא אכן מוצדק ושווה את ההשקעה ?
כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה. :lol:
...
פנה אליי בפרטי, ואגיד לך איפה קונים את ה - 428XD זול יותר מ - 428XG ...

benelirr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כמשתמש חדש אין אני יכול לפנות אליך באופן פרטי. אשמח לשמוע את חוות דעתך לשאלותיי ללא קשר למקורות הזולים יותר שגם הם חשובים ואני בטוח שהרבה מקוראי הפורום ישמחו לקבל מידע זה.

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

אני לא מכיר את הדגם XG, מגיגול קצר נראה שזה הדגם האסיאתי.
לגבי כדאיות הרכישה, אני ממליץ בחום שתלך לחנות מתמחה לראות את הפיוניר (הדור הקודם והדור החדש) מול פנסוניק, סמסונג ושות'. זו הדרך היחידה שבה תוכל לענות על השאלה האם היא שווה את הכסף. יכול להיות שלא תראה הבדל משמעותי בינה לבין האחרות ואז הרווחת :D
אגב, לגבי התכנים, אני מבטיח לך שאחרי שתתחיל לצפות בתכני HD, לא תחזור יותר ל-SD (חוץ אולי מחדשות...)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”