כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה.
מהם ההבדלים בין פלזמה פיוניר 428XG ל 428XD.
האם ההבדל היחיד בין מסכים אלו הן יציאות ה - SCART שקיימות ב XD או שישנם הבדלים מהותיים נוספים והאם הבדל של 1000 ש"ח בין שני הדגמים הוא אכן מוצדק ושווה את ההשקעה ?
כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה.
פנה אליי בפרטי, ואגיד לך איפה קונים את ה - 428XD זול יותר מ - 428XG ...benelirr כתב:האם ההבדל היחיד בין מסכים אלו הן יציאות ה - SCART שקיימות ב XD או שישנם הבדלים מהותיים נוספים והאם הבדל של 1000 ש"ח בין שני הדגמים הוא אכן מוצדק ושווה את ההשקעה ?
כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה....
אני לא מכיר את הדגם XG, מגיגול קצר נראה שזה הדגם האסיאתי.
לגבי כדאיות הרכישה, אני ממליץ בחום שתלך לחנות מתמחה לראות את הפיוניר (הדור הקודם והדור החדש) מול פנסוניק, סמסונג ושות'. זו הדרך היחידה שבה תוכל לענות על השאלה האם היא שווה את הכסף. יכול להיות שלא תראה הבדל משמעותי בינה לבין האחרות ואז הרווחת
אגב, לגבי התכנים, אני מבטיח לך שאחרי שתתחיל לצפות בתכני HD, לא תחזור יותר ל-SD (חוץ אולי מחדשות...)
לגבי כדאיות הרכישה, אני ממליץ בחום שתלך לחנות מתמחה לראות את הפיוניר (הדור הקודם והדור החדש) מול פנסוניק, סמסונג ושות'. זו הדרך היחידה שבה תוכל לענות על השאלה האם היא שווה את הכסף. יכול להיות שלא תראה הבדל משמעותי בינה לבין האחרות ואז הרווחת
אגב, לגבי התכנים, אני מבטיח לך שאחרי שתתחיל לצפות בתכני HD, לא תחזור יותר ל-SD (חוץ אולי מחדשות...)