שאלה בקשר ל HTPC
האם ניתן לעשות את ה HTPC הרכיב היחיד בסלון?
הבנתי שקיים כזה דבר כרטיס מגבר. שמחליף את הצורך במגבר.
שרסיבר לא צריך כי מילא הכל בא מ ה HTPC.
לכן כל מה ש צריך זה HTPC עם כרטיס מגבר וכרטיס קול 7.1 איכותי וזהו.
מישהו מכיר את העניין?
וכן אני מוכן לוותר על מעט איכות בשביל העניין.
הבנתי שקיים כזה דבר כרטיס מגבר. שמחליף את הצורך במגבר.
שרסיבר לא צריך כי מילא הכל בא מ ה HTPC.
לכן כל מה ש צריך זה HTPC עם כרטיס מגבר וכרטיס קול 7.1 איכותי וזהו.
מישהו מכיר את העניין?
וכן אני מוכן לוותר על מעט איכות בשביל העניין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הייתה פה לא מזמן ביקורת על מגבר אודיו שתופס BAY אחד של כונן DVD, אבל הוא היה רק סטריאו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם אני מצטרף לשאלה.
אני צריך לקבל בקרוב מאד את ה-HTPC שהזמנתי, ואני יודע שהוא יהיה הרכיב היחיד בסלון.
אני רק עדיין לא יודע אם ואיך זה יקרה
אשמח לחומר בנושא. או הפניה למקורות רלוונטים.
תודה מראש.
אני צריך לקבל בקרוב מאד את ה-HTPC שהזמנתי, ואני יודע שהוא יהיה הרכיב היחיד בסלון.
אני רק עדיין לא יודע אם ואיך זה יקרה
אשמח לחומר בנושא. או הפניה למקורות רלוונטים.
תודה מראש.
אדם ניכר בוידאו, באודיו ובכורסתו
אתם תצטרכו הגברה לרמקולים, אם אתם מתעקשים על 5.1 בלי מגבר (רסיבר) תצטרכו אולי לקנות סט רמקולים שכולל הגברה ופענוח 5.1 בתוך הסאב, אבל מדובר בפתרון low-end וגם לרב השליטה על הסט היא משלט חוטי שמחובר לסאב. זה נועד למחשב הרבה יותר מאשר לסלון.
בכל פתרון אחר עדיין תצטרכו משהו ש"יידחוף" את הרמקולים או שתצטרכו להסתפק ברמקולים של הטלווזיה.
לא נתקלתי בכרטיסי הגברה ששמים במחשב (חוץ מה bay ש pixies הזכיר, אבל זה בכל אופן רק סטראו), אבל אני מנחש שלאור המתח שמחשבים מקבלים מהספק כח - פתרון של כרטיס עצמאי לא יהיה פתרון טוב או פופולרי מידי
בכל פתרון אחר עדיין תצטרכו משהו ש"יידחוף" את הרמקולים או שתצטרכו להסתפק ברמקולים של הטלווזיה.
לא נתקלתי בכרטיסי הגברה ששמים במחשב (חוץ מה bay ש pixies הזכיר, אבל זה בכל אופן רק סטראו), אבל אני מנחש שלאור המתח שמחשבים מקבלים מהספק כח - פתרון של כרטיס עצמאי לא יהיה פתרון טוב או פופולרי מידי
מה זה מערכת 5.1 ? רמקולים ? רסיבר ? למה זה מחובר כרגע ?AmitMa כתב:מצטרף. יש לי מערכת 5.1 וזה מאוד יחסוך לי לא לקנות מגבר...