הסבר ל-Jukebox
אני מקוה שאף אחד לא יהרוג אותי אבל אני לא מוצא את ההסבר להפעלה של moviejukebox של דיזנגוף בו הוא מסביר בליווי תמונות (חוסך את ההגדרות דרך CDM) על מנת שיהיה אפשר להוריד את התקצירים של הסרטים אני כבר מחפש כמה שעות ולא מוצא
תודה
תודה
ההפעלה פשוטה :
בהנחה שהורדת מכאן את המוביג'וקבוקס עם סקין dizingof:
http://www.hometheater.co.il/vt73355
פרוס את התיקייה על שולחן העבודה.
הורד את ה GUI (ממשק) מכאן:
http://www.omertron.com/pch/YAMJ_GUI_Config
הגדר לממשק את מיקום סיפריית הסרטים שלך, היכן הסיפרייה נמצאת, (כונן פנימי, כונן USB, רשת וכו) והתוכנה תיצור לך קובץ הפעלה My_YAMJ.cmd - עם סיומת CMD.
זהו. הקלק על My_YAMJ.cmd ותוכנת המוביג'וקבוקס תתחיל לעבוד .
בסיום גש לנגן המדיה שלך , דלג עם השלט לאייקון הרביעי (קבצים) , כנס לתיקיית הסרטים שלך , חפש את index.htm - הקלק עליו ותקבל את הג'וקבוקס כמו בתמונות שהצגתי.
אם אתה מעונין לחסוך את הטיילת עד לקובץ index.htm כל פעם שבא לך לראות סרט..
קרא כאן כיצד לעשות זאת בקלות:
http://www.hometheater.co.il/vt73642
בהנחה שהורדת מכאן את המוביג'וקבוקס עם סקין dizingof:
פרוס את התיקייה על שולחן העבודה.
הורד את ה GUI (ממשק) מכאן:
http://www.omertron.com/pch/YAMJ_GUI_Config
הגדר לממשק את מיקום סיפריית הסרטים שלך, היכן הסיפרייה נמצאת, (כונן פנימי, כונן USB, רשת וכו) והתוכנה תיצור לך קובץ הפעלה My_YAMJ.cmd - עם סיומת CMD.
זהו. הקלק על My_YAMJ.cmd ותוכנת המוביג'וקבוקס תתחיל לעבוד .
בסיום גש לנגן המדיה שלך , דלג עם השלט לאייקון הרביעי (קבצים) , כנס לתיקיית הסרטים שלך , חפש את index.htm - הקלק עליו ותקבל את הג'וקבוקס כמו בתמונות שהצגתי.
אם אתה מעונין לחסוך את הטיילת עד לקובץ index.htm כל פעם שבא לך לראות סרט..
קרא כאן כיצד לעשות זאת בקלות:
http://www.hometheater.co.il/vt73642
קודם כל רב תודות לך ושנית אני רוצה להציג לך את הקונפיגורציה שלי ואחר כך לשאול אותך שאלה נוספת:
הקונפיגורציה היא:
ה-hdx-1000 מחובר לראווטר עם כבל רשת ויש לו דיסק פנימי שמכיל תוכן (סרטים, תמונות, ומוסיקה) ויש לי גם הארד דיסק על המחשב שמכיל גם הוא תוכן של מולטימדיה.
השאלה האם אני יכול ליצור קובצי cmd גם להארד דיסק על המזרימדיה וגם על זה שנימצא במחשב ?
דבר נוסף הוא שנוצר קובץ index.htm אני הולך במזרימדיה ל-file , video, index.thm
רואה את התקציר של הסרט (באנגלית) כשאני לוחץ על play אני מקבל:
could not play
תודה
הקונפיגורציה היא:
ה-hdx-1000 מחובר לראווטר עם כבל רשת ויש לו דיסק פנימי שמכיל תוכן (סרטים, תמונות, ומוסיקה) ויש לי גם הארד דיסק על המחשב שמכיל גם הוא תוכן של מולטימדיה.
השאלה האם אני יכול ליצור קובצי cmd גם להארד דיסק על המזרימדיה וגם על זה שנימצא במחשב ?
could not play
תודה
אתה יכול לעשות מוביג'וקבוקס גם על התכנים במחשב שלך ולהזרים לHDX ואתה יכול לבנות מוביג'וקבוקס בתיקיית סרטים שבכנן הקשיח הפנימי ולנגן אותם ישירות :zivelik כתב:קודם כל רב תודות לך ושנית אני רוצה להציג לך את הקונפיגורציה שלי ואחר כך לשאול אותך שאלה נוספת:
הקונפיגורציה היא:
could not play
תודה...
files, video, index.htm
הסיבה שאתה לא מצליח לראות את הסרטים היא כי הנתיב אל הסרט לא נכון, הHDX חיפש לפי הנתיב ששמת ולא מצא את הסרט - פשוט.
לכן אמרתי השתמש ב GUI שיסדר לך את ההגדרות של הנתיב על פי הבחירה שלך:
האם הסרטים יוזרמו ברשת? בכונן USB חיצוני? או על הכונן הפנימי..
לכל תיקיית תכנים התוכנה תייצר לך CMD הפעלה - להפעלת מוביג'וקבוקס על תיקיית הסרטים שהגדרת לה.
דבר חשוב, תמחק את תיקיית jukebox שנמצאת תחת תיקיית הסרטים הרלוונטית ותריץ מחדש על מנת שהנתיב החדש והנכון יכנס לכל התקצירים.
הבעיה כנראה שלא הגדרת ב GUI שהכונן הוא פנימי ל NMT.dizingof כתב:הגדר לממשק את מיקום סיפריית הסרטים שלך, היכן הסיפרייה נמצאת, (כונן פנימי, כונן USB, רשת וכו) והתוכנה תיצור לך קובץ הפעלה My_YAMJ.cmd - עם סיומת CMD....
תתקן את זה, תמחוק את ה dir שה JB יצר ותריץ שוב.
נערך לאחרונה על ידי duder ב 30/12/2008 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל מה שמענין הוא שהמזרימדיה רואה ומנגן את התכנים שבמחשב אבל אני מנסה למצוא את המזרימדיה על המחשב (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) אני הולך למחשב שלי עושה קליק ימני נותן אות למזרימדיה אבל כשאני עושה browse אני לא מוצא את המזרימדיה לכן אני גם לא יכול לבנות לו קובץ index (את הקובץ שהזכרתי קודם בניתי כשהמזרימדיה היה מחובר למחשב ב-usb )
תודה על התגובות
תודה על התגובות
שאלה עקרונית
היי חברים
אצלי הפופקורן עובד עם דיסק פנימי.הוא לאמחובר דרך קבע לרשת
רק כשאני רוצה להעביר תכנים אני מחבר כבל רשת לראוטר.
האם זה יוצר בעיה? האן חייב חיבור תמידי ?
אוריה
אצלי הפופקורן עובד עם דיסק פנימי.הוא לאמחובר דרך קבע לרשת
רק כשאני רוצה להעביר תכנים אני מחבר כבל רשת לראוטר.
האם זה יוצר בעיה? האן חייב חיבור תמידי ?
אוריה
zivelik,
תפעל לפי ההנחיות במדריך הזה - רק ההתחלה שלו כדי שתוכל לראות את ה HD ככונן רשת במחשב.
http://www.mpcclub.com/modules/Club_Are ... n_Hour.pdf
אחר כך בזמן הרצת ה GUI של ה JB תתן את ה path לכונן כמו שאתה רואה אותו, ומבחינת סוג השיתוף זה כונן פנימי.
אוריה,
אני מניח שאתה שואל לגבי JB.
אין בעיה. ברגע שאתה מייצר את כל הקבצים והם נמצאים על הכונן ה NMT יקרא אותם משם.
(תצטרך רק להריץ את ה JB שוב בכל פעם שאתה מעביר תכנים נוספים)
תפעל לפי ההנחיות במדריך הזה - רק ההתחלה שלו כדי שתוכל לראות את ה HD ככונן רשת במחשב.
http://www.mpcclub.com/modules/Club_Are ... n_Hour.pdf
אחר כך בזמן הרצת ה GUI של ה JB תתן את ה path לכונן כמו שאתה רואה אותו, ומבחינת סוג השיתוף זה כונן פנימי.
אוריה,
אני מניח שאתה שואל לגבי JB.
אין בעיה. ברגע שאתה מייצר את כל הקבצים והם נמצאים על הכונן ה NMT יקרא אותם משם.
(תצטרך רק להריץ את ה JB שוב בכל פעם שאתה מעביר תכנים נוספים)
תודה רבה duder
עכשיו מה קורה אם יש לי 40 סרטים על המכשיר בתיקיה בתוך אייקון הוידאו ?
כל סרט נמצא בתיקיה יחד עם תרגום מתאים.
האם אני צריך להוריד סקין עבור כל סרט או שמערכת תזהה ותוריד לי בהתאם לכל סרט סקין משלו. סקין - פרוט תוכן הסרט בעברית כולל תמונתו.
אוריה
האם אני צריך להוריד סקין עבור כל סרט או שמערכת תזהה ותוריד לי בהתאם לכל סרט סקין משלו. סקין - פרוט תוכן הסרט בעברית כולל תמונתו.
אוריה
התוכנה תייצר לך קטלוג של כל הסרטים שלך עם פוסטרים ותקציר בעברית לכל אחד.אוריה כתב:תודה רבה duder
אוריה...
תראה את הוידאו בקצר בשירשור :
היי
האם יש אפשרות להתקין את התוכנה כאשר הכונן הפנימי בpop מפורמט לNTFS
ניסיתי להתקין דרך כבל usb אמנם הצלחתי להתקין קובץ My_YAMJ בתוך תקיית הסרטים והיה עוד קובץ אינדקס אבל לקובץ..My_YAMJ לא היה סיומת של cmd ניסיתי כמה פעמים אך ללא הועיל ..
עלי לציין כי בתוך תקיית הסרטים שלי ( כל הסרטים בתקייה אחת ) שמות הקבצים ממש מינמלים רק שם הסרט ולזה מצורף תרגום ותמונה מאתר סרטים כולם עם שם מינמלי של הסרט לדוגמה
Blood Diamond (2006) DVD9 720p BluRay x264-REVEiLLE
יהיה כתוב אצלי בתקייה
Blood Diamond
האם כתיבה מינמלית של שם הקובץ פגעה ביכולת של התקנת התוכנה או משהו אחר שאני עושה לא טוב
בברכה אבי
ניסיתי להתקין דרך כבל usb אמנם הצלחתי להתקין קובץ My_YAMJ בתוך תקיית הסרטים והיה עוד קובץ אינדקס אבל לקובץ..My_YAMJ לא היה סיומת של cmd ניסיתי כמה פעמים אך ללא הועיל ..
עלי לציין כי בתוך תקיית הסרטים שלי ( כל הסרטים בתקייה אחת ) שמות הקבצים ממש מינמלים רק שם הסרט ולזה מצורף תרגום ותמונה מאתר סרטים כולם עם שם מינמלי של הסרט לדוגמה
יהיה כתוב אצלי בתקייה
Blood Diamond
האם כתיבה מינמלית של שם הקובץ פגעה ביכולת של התקנת התוכנה או משהו אחר שאני עושה לא טוב
בברכה אבי
את התוכנה עצמה של המוביג'וקבוקס (כולל הCMD שנותר מהGUI) אתה יכול להריץ רק מהמחשב שלך - לא מהנגן מדיה..עכביש כתב:היי
יהיה כתוב אצלי בתקייה
Blood Diamond
בברכה אבי...
dizingof כתב:את התוכנה עצמה של המוביג'וקבוקס (כולל הCMD שנותר מהGUI) אתה יכול להריץ רק מהמחשב שלך - לא מהנגן מדיה..עכביש כתב:היי
יהיה כתוב אצלי בתקייה
Blood Diamond
בברכה אבי......
וזה למה ...???
עכביש כתב:יש לך פה איזה אי הבנה.dizingof כתב:הנגן מדיה לא מריץ שפת ג'אווה.
אם היו כותבים את התוכנה בPHP אז הוא היה מבין[/quot
פירמוט הדיסק דרך ה pop יפטור את הבעיה??...
את תוכנת המוביג'וקבוקס אתה מריץ על הPC שלך. אי אפשר להריץ אותה על הפופקורן לא משנה איזה פורמט עשית לכונן הקשיח הפנימי.
התוכנה מייצרת קטלוג לכל הסרטים שלך כולל פוסטרים ותקציר בעברית ואת הקטלוג הזה היא שומרת בתוך תיקיית הסרטים שלך.
עכשיו.... תיקיית הסרטים שלך יכולה להיות או בכונן הקשיח שבתוך הנגן מדיה שלך ומהנגן עצמו אתה תראה את הקטלוג של הסרטים ותוכל לנגן אותם... או... בכונן קשיח חיצוני בחיבור USB... או......בכונן הקשיח במחשב - במקרה הזה אתה תזרים לנגן מדיה את הסרט עם רשת קווית....
dizingof כתב:עכביש כתב:יש לך פה איזה אי הבנה.dizingof כתב:הנגן מדיה לא מריץ שפת ג'אווה.
אם היו כותבים את התוכנה בPHP אז הוא היה מבין[/quot
פירמוט הדיסק דרך ה pop יפטור את הבעיה??...
את תוכנת המוביג'וקבוקס אתה מריץ על הPC שלך. אי אפשר להריץ אותה על הפופקורן לא משנה איזה פורמט עשית לכונן הקשיח הפנימי.
התוכנה מייצרת קטלוג לכל הסרטים שלך כולל פוסטרים ותקציר בעברית ואת הקטלוג הזה היא שומרת בתוך תיקיית הסרטים שלך.
עכשיו.... תיקיית הסרטים שלך יכולה להיות או בכונן הקשיח שבתוך הנגן מדיה שלך ומהנגן עצמו אתה תראה את הקטלוג של הסרטים ותוכל לנגן אותם... או... בכונן קשיח חיצוני בחיבור USB... או......בכונן הקשיח במחשב - במקרה הזה אתה תזרים לנגן מדיה את הסרט עם רשת קווית....
הבנתי תודה ..
צריך לחבר את המחשב לpop ברשת קווית וזה קורא את הקובץ מהמחשב
פשוט בכול ההסברים לא ראיתי שהמחשב חייב להיות מחובר למזרימדיה ברשת .
עוד שאלה ברשותך ..מאיזה אתר נלקח קובץ התמונה ותפריט הסרט..??
תודה רבה...
דיזנגוף שלום
על אף שאני עושה את הפרצדורה כפי ששלחת לי בלינק לגבי היכולת לראות את המזרימדיה על המחשב זה לא מצליח
אני עושה את המהלכים הבאים (בויסטה):
run
net use x:\\10.0.0.1\share
enter
אני לא מקבל את האות הידשה על המחשב שלי אני כבר ממש מיואש
תודה
על אף שאני עושה את הפרצדורה כפי ששלחת לי בלינק לגבי היכולת לראות את המזרימדיה על המחשב זה לא מצליח
run
enter
תודה
תראה אני ממש בוש ונכלם עכשיו - אני בור ועם הארץ כשמדובר ברשת (לא סובל את הרעיון לא יודע למה חח)zivelik כתב:דיזנגוף שלום
run
enter
תודה...
מישהו אחר יכול לעזור ?
(הופה ... הודעה מספר 1000 וקיבלתי אוזניה חמישית ! חח