התעייצות בנוגע לחיבור A650 52

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
RoieK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מי שזוכר לפני כחודש פתחתי נושא בנוגע לשיטת שידור של טלוויזיה מארה''ב...
הצעתם לי מספר פתרונות שלא יצאו לפועל בסופו של דבר ,
מה שכן עשינו היה לחפור למנהל המעבדה של רטפון ולבקש שישנו לנו את הלוח של הטלוויזיה.. ועכשיו היא MULTI SYSTEM..

התמונה טובה בהרבה , בדיוק כמו 52 שנקנתה בארץ..
החיסרונות הם כאלה ,
אין חיבור S-VIDEO שהיה קיים בדגם האמריקאי..
יש פחות חיבור אחד של HDMI (צדדי)
אין חיבור של רשת (דבר שבאמת קיים רק בדגם האמריקאי..)
אין חיבור של USB (שאולי זה חשוב.. אבל זה לא קריטי כ''כ)

לעומת זאת יש חיבור נוסף של RCA (כן אני יודע שהוא מסריח..)
שבאו להחזיר לי את הטלוויזיה וחיברנו את היס אז מחוסר ברירה חיברנו את היס עם כבל
RCA פשוט (אחרי שקניתי כבר כבל S-VIDEO ב350 שקל של מונסטר..)

התמונה טובה , אבל אני באמת מאמין שאפשר לשפר עוד קצת.. מצאתי באינטרנט הגדרות כיול. ואכן הגדרתי לפיהם וזה באמת עזר..
אבל בכל זאת התמונה לא חלקה ב100 אחוז...

אז ארבעה שאלות יש לי..
א. חיבור עם טרנסקודר ישפר בצורה מורגשת את הצפייה?
ב. רטפון הציעו לי מייצב מתח שעולה 200 ש''ח , שווה לקחת אותו? הם אמרו שזה אמור לשמור על הטלוויזיה מפני רעידות או משהו..
ג.יש דרך לבדוק שהם באמת שמו לי מפענח צבע של 650 ולא של דגמים אחרים?
ד. איך אני מפעיל את ה"100HZ" מצאתי בתפריטים משהו עם 100HZ אבל אפשר לשנות שם מ LOW עד HIGH.. זה זה? כי לא הרגשתי שינוי כלשהוא

תודה רבה.. (Y)

veredk
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #2 

1. חיבור עם טרנסקודר ישפר לך את איכות הצפיה .מאחר והתבטל לך שקע ה Sןידאו אז כדאי לך להשתמש בטרנסקודר
אני לא ראיתי הבדל בין Sוידאו לטרנסקודר אבל ראיתי הבדל ברור בין טרנסקודר לחיבור קומפוזיט רגיל
2. אני יודע שהמיצבים שמוכרים חברות השירות טובים הרבה יותר מהתחליפים שקימים בשוק אפילו יש חברות שירות שמתנים את האחריות בחיבור מייצב כזה .לכן למכשיר כ'כ יקר ובלי אחריות אני לא היתי לוקח צ'אנס ושם כזה מיצב
3.המכשיר שלך כ'כ מתקדם שקשה לי להאמין שכרטיס של דגם קודם יעבוד לך בטלויזיה
4.לדעתי (אני לא בטוח) המכשיר עובד ב100 הרץ ולא ניתן לביטול

מקווה שעזרתי

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

עושה רושם שהטכנאים הצליחו להתאים את הטלויזיה מארה"ב לשיטה כאן .
זה לא היה עסק יקר לעשות את זה ?

לגבי שאלותיך :
א.כן ישפר , למרות שצריך לקחת בחשבון שהשיפור לא יהיה בצורה משמעותית
ב.לטלויזיה הזו יש מנגנון בקרת המתח מאוד חכם . בטח שמת לב שהטלויזיה לא נדלקת מיד עם לחיצה על לחצן ההפעלה אלא רק אחרי כמה שניות ( בערך 4-5 שניות ) . בזמן הזה הטלויזיה למעשה בודקת אם המתחים במקומות שונות על הלוח תקינים ואם כן , הטלויזיה תופעל . אין צורך בשום מייצב מתח אלא אם אתה נמצא באזור מגורים בעייתי מבחינת חשמל עם סיכויים גבוהים לספייקים .
ג.לא חושב שיש דרך לבדוק את זה אבל מאמין שלא היו יכולים להתקין דבר אחר מלבד המפענח שמתאים לדגם הספציפי הזה .
ד.נכון , 100 Hz Motion Plus זו הפונקציה שאחראית לרמות השונות של טכנולוגיה 100 הרץ . אם אתה לא רואה שינוי בין OFF ל-HIGH , זה קצת מדאיג כי צריך להיות הסדל משמעותי . לדעתי לא בחנת מספיק זמן את האפשרויות השונות וממליץ לך לעשות זאת .

איזה מרחק צפיה יש לך ?

RoieK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה לשתיכם..
אז ככה..
א. אני אקנה טרנסקודר תודה על התגובות..
ב. אכן יש 4-5 שניות לפני ההדלקה.. השאלה היא אם אין נפילות מתח בזמן הצפיה , מה שהסביר לנו הטכנאי שכמו שיש מנורות שיש להם נפילה לחצי שניה כזאת אז ככה גם בטלוויזיה.. זאת נפילת מתח שעם הזמן עשויה לגרום לנזק לטלוויזיה.. מישהו יכול לאמת את זה?
ג. אם הם אכן לא התקינו לוח ישן יותר.. איך זה שהחיבורים של הלוח ששמו לי לא תומאים את החיבורים של הלוח מהארץ..
ד.אני אבחן יותר את ה 100HZ ואחזור אליכם עם תשובה.. זה נכון שלא נתתי לזה הרבה זמן.. רק ממבט חפיף כזה לא שמתי לב להבדלים משמעותיים.. (וכן אני מאלה שרואים הכל חחח :) )

אממ מרחק הצפיה הוא 6 מטר ו20 ס''מ (גדול קצת אה? בקיץ מקרן בע''ה אם המצב הכלכלי ישתפר קצת)
אממ בנוגע לעלות ההחלפה , עלה לנו 500 רק עצם זה שהם לקחו את המכשיר.. (הם אמרו מראש שלא בטוח שהם יצליחו...)
ועל העבודה עצמה עוד 1500.. ביחד 2000 ש''ח..

זה יחסית לא יקר , אני כבר באתי לקנות מעבד וידאו ב4500 שקל.. (בנוסף לממיר מגעיל שמכרו להורים שלי ב1600 שקל שהציג תמונה שנותנת הרגשה שמצלמים סרטים במצלמה של פלאפון)

תודה לכם :)

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

2000 שח זה לא יקר בכלל לעבודה כזו . חשבתי שהפציצו סכום כבד הרבה יותר . בכל מקרה , הכי חשוב שזה הצליח .
לגבי אם הם שמו הכל במקום - חושב שכן - בכל מקרה , הנה לינק לאיך הדגם האמריקאי ניראה מאחור וכך תוכל להשוות עם מה שיש לך כרגע . כמו שציינת , חוץ מהכניסה האופטית וה-LAN , לא ניראה לי שיש הבדלים מהותיים : http://downloadcenter.samsung.com/conte ... g-0211.pdf

לגבי המרחק - 6.2 מטר עבור טלויזיה כזו , זה חתיכת מרחק . אני התלבטתי ארוכות בין 46 אינץ לבין 52 למרחק של 3.5 מטר וויתרתי על ה-52 בגלל כמה תוכניות SD שאשתי וילדיי רואים .
מה שטוב במרחק צפיה כמו שלך הוא שגם תכני SD תראה מצויין .

לגבי המייצב - אם אתה רוצה תקנה . שוב , זה מכשיר טוב להגנה נוספת גם במקרה שהטלויזיה מצויידת במנגנון בקרת מתח אבל נפילות מתח כמו שטכנאי רטפון ציין לא אמורות לקרות לעיתים קרובות אז לשיקולך .

תהנה !

אלון40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

...
נערך לאחרונה על ידי אלון40 ב 09/10/2011 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

RoieK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

djeuro כתב:2000 שח זה לא יקר בכלל לעבודה כזו . חשבתי שהפציצו סכום כבד הרבה יותר . בכל מקרה , הכי חשוב שזה הצליח .
לגבי אם הם שמו הכל במקום - חושב שכן - בכל מקרה , הנה לינק לאיך הדגם האמריקאי ניראה מאחור וכך תוכל להשוות עם מה שיש לך כרגע . כמו שציינת , חוץ מהכניסה האופטית וה-LAN , לא ניראה לי שיש הבדלים מהותיים : http://downloadcenter.samsung.com/conte ... g-0211.pdf

לגבי המרחק - 6.2 מטר עבור טלויזיה כזו , זה חתיכת מרחק . אני התלבטתי ארוכות בין 46 אינץ לבין 52 למרחק של 3.5 מטר וויתרתי על ה-52 בגלל כמה תוכניות SD שאשתי וילדיי רואים .

לגבי המייצב - אם אתה רוצה תקנה . שוב , זה מכשיר טוב להגנה נוספת גם במקרה שהטלויזיה מצויידת במנגנון בקרת מתח אבל נפילות מתח כמו שטכנאי רטפון ציין לא אמורות לקרות לעיתים קרובות אז לשיקולך .

תהנה !
...
חחח אני מכיר תדגם האמריקאי כי זה מה שהיה לי לפני ההחלפה , אני אגיד לך.. הם שמו לי לוח שאין לו בכלל כניסות צדדיות (RCA HD USB S-VIDEO NETWORK) ומאחורה נשאר אותו דבר רק עם 2 RCA.. (אם אני לא טועה 2.. בכל אופן בדגם האמריקאי אין בכלל RCA מאחורה אלא רק בצד)

ואלון יש מצב גדול שאני אדבר איתך..

תודה לכם :) אגב בנוגע לגודל אני מהתחלה רציתי מקרן.. אבל ההורים שלי כמו כל ההורים חיים על סטיגמות מלפני 20 שנה שהאיכויות במקרן הם מתחת לכל ביקורת.. מה שתכלס לא נכון.. אבל חפיף.. אני מרוצה.. סך הכל רצינו מקום טוב לשבת בו עם טלוויזיה טובה.. וזה מספק.. למרות שהשטח גדול מאד..

בכל אופן אם אתם רוצים תמונות תגידו לי.. אם יהיה לי זמן פנוי אני אעלה בסוף שבוע..

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תשמע , את הדגם הזה מכירים דיי טוב ( לפחות אני ) אז אם כבר הזכרת תמונות , שלח קצת תמונות מהסלון שניראה איך נראה סלון עם מרחק צפיה של 6.2 מטר ... :lol:
... וגם כמובן , איך הטלויזיה משתלבת בו .

ולגבי מקרן , אני איתך , למרחק כזה גם אני היתי שם מקרן איכותי .

RoieK כתב:
djeuro כתב:2000 שח זה לא יקר בכלל לעבודה כזו . חשבתי שהפציצו סכום כבד הרבה יותר . בכל מקרה , הכי חשוב שזה הצליח .

תהנה !
...
חחח אני מכיר תדגם האמריקאי כי זה מה שהיה לי לפני ההחלפה , אני אגיד לך.. הם שמו לי לוח שאין לו בכלל כניסות צדדיות (RCA HD USB S-VIDEO NETWORK) ומאחורה נשאר אותו דבר רק עם 2 RCA.. (אם אני לא טועה 2.. בכל אופן בדגם האמריקאי אין בכלל RCA מאחורה אלא רק בצד)

ואלון יש מצב גדול שאני אדבר איתך..

תודה לכם :) אגב בנוגע לגודל אני מהתחלה רציתי מקרן.. אבל ההורים שלי כמו כל ההורים חיים על סטיגמות מלפני 20 שנה שהאיכויות במקרן הם מתחת לכל ביקורת.. מה שתכלס לא נכון.. אבל חפיף.. אני מרוצה.. סך הכל רצינו מקום טוב לשבת בו עם טלוויזיה טובה.. וזה מספק.. למרות שהשטח גדול מאד..

בכל אופן אם אתם רוצים תמונות תגידו לי.. אם יהיה לי זמן פנוי אני אעלה בסוף שבוע..
...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”