עזרה ומספר שאלות לגבי הירשמות לPS Shop האסייתי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

1. מישהו יכול לתת לי כתובת ושאר הפרטים הדרושים כדי להירשם לחנות?
2. האם החנויות האסייתיות (או לפחות חלק מהן) קיימות באנגלית?
3. האם מישהו התנסה בתוכן בתשלום בחנויות הללו ויכולת להגיד האם גם שם יש בעיה כלשהי עם כרטיסי אשראי (מקבלים ישראלי? מקבלים Mastercard?).

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

לאף אחד אין מושג? לפחות עזרה בסעיף א'?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

אם יש לך סבלנות עד מחר, אני אבדוק איזו כתובת הכנסתי בחשבון ההונג קונגי שלי. החנות בהונג קונג היא באנגלית, אבל חוץ מדמו של Lair אני לא זוכר שום דבר שהופיע בה ולא בחנויות אחרות.
בקשר לקניות מהחנות האסיאתית - קראתי איפשהו שהם בודקים את כרטיס האשראי רק בסכומים גבוהים יחסית, ככה שדברים זולים (הרחבות למשחקים, משחקי PS1 ואפילו חלק ממשחקי PSN) אפשר לקנות שם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73379
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #4 

UriDrori כתב:לאף אחד אין מושג? לפחות עזרה בסעיף א'?
...
לאף אחד אין מושג כי רובנו המכריע לא חשבו אפילו על להירשם לשם אלא לאמריקאי או לאירופאי, מה שמוביל לשאלה המתבקשת - למה להירשם לאסיאתית? 8O

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

הובר, יכולות להיות שלוש סיבות להירשם לאסיאתית:
1) תכנים שלא קיימים בחנויות האחרות. אפילו בחנות היפנית לא מצאתי דמו של Lair (לא הפסד גדול, אבל רציתי לנסות). אני מאמין שאם אני אחפור אני אמצא עוד דברים.
2) תכנים שעולים לחנות לפני חנויות אחרות. מי שחסר סבלנות במיוחד, בטח יעדיף את החנות שמתעדכנת ביום רביעי בערב על פני החנות שמתעדכנת בחמישי (אירופה) או אפילו בשישי (ארה"ב).
3) תוספות למשחקים אסיאתיים. יש הרבה משחקים שזול יותר לקנות את הגרסה האסיאתית שלהם, ואז צריך את החנות האסיאתית בשביל להוריד להם תכנים נוספים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

ז"א קמצנות וחוסר סבלנות :lol:

סתם, סתם - צוחק. למזלי אני אף פעם לא לחוץ על משחקים/תוספים והחיסכון של כמה דולרים לגירסה האסיאתית לא ממש קריטית לי (אני מניח שזה לא רלוונטי ברב המשחקים ובאלו שכן החיסכון לא ממש גדול - נכון?), אבל הבנתי.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

Huber כתב:ז"א קמצנות וחוסר סבלנות :lol:

סתם, סתם - צוחק. למזלי אני אף פעם לא לחוץ על משחקים/תוספים והחיסכון של כמה דולרים לגירסה האסיאתית לא ממש קריטית לי (אני מניח שזה לא רלוונטי ברב המשחקים ובאלו שכן החיסכון לא ממש גדול - נכון?), אבל הבנתי.
...
הייתי חייב לעקוץ אז תסלח לי

אבל מקלדת BT בפחות מחמישים דולר כן תהרוג אותך? ;)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

אם כבר הגבת - כן.

מציק לי שמפריזים במחיר של מוצר. למזלי אין לי יותר מידיי שימוש בזה ולכן אני יכול לוותר על ההוצאה המפוקפקת הזו, אבל אם הייתי חייב הייתי קונה - ועל זה הם מסתמכים וחבל.

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Malcontent כתב: 3) תוספות למשחקים אסיאתיים. יש הרבה משחקים שזול יותר לקנות את הגרסה האסיאתית שלהם, ואז צריך את החנות האסיאתית בשביל להוריד להם תכנים נוספים.
...
בינגו. הזמנתי LBP אסייתי משום שהיה זול יותר ב5$. לא מתוך קמצנות או משהו, פשוט לא הייתי מודע למגבלה של תוכן בתשלום, הייתי בטוח שאוכל להוריד מהחנות האירופאית והחלטתי לקחת את הגרסה הזולה יותר. לא חשבתי שזה בעייתי, גיליתי את זה רק דרך אחד השרשורים בפורום.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”