בעיה בחיבור כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה
טוב אז ככה, אני אפתח בפרטים ונתונים:
קניתי טלוויזיה חדשה LA32A451 של Samsung.
עכשיו אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב.
במחשב יש לי כרטיס מסך GeForce 9600 GT ( בעל יציאת HDMI )
ובטלוויזיה יש לי 3 כניסות של HDMI.
קיבלתי כבל HDMI באורך 2 מטר, הכבל נראה לי כבל גנרי ולא של חברה מוכרת, לא רשום כלום על הכבל (חוץ מטמפ' וולט, ומספרים סידוריים).
חיברתי את הכבל למחשב (ליציאת HDMI) ומהצד השני לטלוויזיה (לכניסת HDMI), הטלוויזיה זיהתה שמשהו מחובר אליה לערוץ הזה ואפשרה לי לעבור לערוץ, אבל לא הציגה שום אות.
לצורך בדיקה חיברתי גם לכניסות HDMI אחרות ואותה התגובה (אין אות / תמונה / קול).
חיברתי את המחשב לטלוויזיה בכבל VGA ואכן הצלחתי להגדיר מסכים מרובים דרך המאפיינים של NVIDIA (הצלחתי להציג את תוכן המחשב על הטלוויזיה).
בנוסף ניסיתי לבדוק ב- NVIDIA control panel אבל הוא לא נתן לי אפשרות של מסכים מרובים ולא מצא את מסך הטלוויזיה, גם לאחר שביקשתי שיסרוק למציאת מסכים חדשים ועשיתי ריסטרט.
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים:
1. האם יש צורה מיוחד להגדיר את מסך הטלוויזיה שיציג את תוכן המחשב (אחרי חיבור HDMI משני הצדדים)?
2. האם משהו בהגדרות שלי לא נכון?
3. מהו התהליך של חיבור ישיר HDMI מהמחשב ל- HDMI לטלוויזיה?
4. אם יש לכם הצעות/הארות וכד', אשמח לשמוע.
תודה רבה מראש.
קניתי טלוויזיה חדשה LA32A451 של Samsung.
עכשיו אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב.
במחשב יש לי כרטיס מסך GeForce 9600 GT ( בעל יציאת HDMI )
ובטלוויזיה יש לי 3 כניסות של HDMI.
קיבלתי כבל HDMI באורך 2 מטר, הכבל נראה לי כבל גנרי ולא של חברה מוכרת, לא רשום כלום על הכבל (חוץ מטמפ' וולט, ומספרים סידוריים).
חיברתי את הכבל למחשב (ליציאת HDMI) ומהצד השני לטלוויזיה (לכניסת HDMI), הטלוויזיה זיהתה שמשהו מחובר אליה לערוץ הזה ואפשרה לי לעבור לערוץ, אבל לא הציגה שום אות.
לצורך בדיקה חיברתי גם לכניסות HDMI אחרות ואותה התגובה (אין אות / תמונה / קול).
חיברתי את המחשב לטלוויזיה בכבל VGA ואכן הצלחתי להגדיר מסכים מרובים דרך המאפיינים של NVIDIA (הצלחתי להציג את תוכן המחשב על הטלוויזיה).
בנוסף ניסיתי לבדוק ב- NVIDIA control panel אבל הוא לא נתן לי אפשרות של מסכים מרובים ולא מצא את מסך הטלוויזיה, גם לאחר שביקשתי שיסרוק למציאת מסכים חדשים ועשיתי ריסטרט.
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים:
1. האם יש צורה מיוחד להגדיר את מסך הטלוויזיה שיציג את תוכן המחשב (אחרי חיבור HDMI משני הצדדים)?
2. האם משהו בהגדרות שלי לא נכון?
3. מהו התהליך של חיבור ישיר HDMI מהמחשב ל- HDMI לטלוויזיה?
4. אם יש לכם הצעות/הארות וכד', אשמח לשמוע.
תודה רבה מראש.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם אין לך מושג, סביר להניח שהוא לא מוגדר כך – וכל עוד הוא לא מוגדר כך לא תראה דבר מיציאת HDMI . לגבי כיצד לעשות זאת – במדריך למשתמש של כרטיס המסך, או באמצעות התמיכה הטכנית של יצרן כרטיס המסך, או שאלה בפורומים העוסקים במחשוב ומחשבים (גם כאן באתר).
.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
זהו בכרטיס מסך שלי מוגדרת רזולוציה של 1680X1050איינשטיין כתב:בנוסף,וודא שאתה מחובר לכניסה HDMI2 בטלוויזיה (ולא לאחרות) ושים לב שיש לבחור רזולוציה 1360x768 ותדר רענון של 60HZ....
ואין לי אפשרות להצגת רזולוציה של 1360X768 לפחות לא באפשרויות
יש לי אפשרות של 1372X768, זה משנה?
לא מצאתי מדריך להגדרת יציאת ה- HDMI, תוכלו להפנות אותי לאחד כזה.האם המחשב שלך מוגדר להוציא את היציאה למסך דרך HDMI ?...
עוד משהו אחרון: מה לדעתכם הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלוויזיה?
דרך יציאת ה- HDMI, או דרך DVI-HDMI וכבלי audio (או שזה אותו הדבר)?
כן, אבל בפורומים לא מצאתי, בגלל זה ביקשתי עזרה למצואJoshua_G כתב:כבר הפניתי אותך לתמיכה הטכנית של היצרן ולפורומים מתאימים.NewDude כתב: לא מצאתי מדריך להגדרת יציאת ה- HDMI, תוכלו להפנות אותי לאחד כזה....
....
ובקשר לתמיכה הטכנית של היצרן, זה נראה לי מסובך מידי,
למי אני צריך לפנות ל: Palit? ל- NVIDIA? יש איפה לפנות אליהם.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

האם שאלת שאלה בפורום מחשוב כאן, או במקום אחר?NewDude כתב:כן, אבל בפורומים לא מצאתי, בגלל זה ביקשתי עזרה למצואJoshua_G כתב:כבר הפניתי אותך לתמיכה הטכנית של היצרן ולפורומים מתאימים.NewDude כתב: לא מצאתי מדריך להגדרת יציאת ה- HDMI, תוכלו להפנות אותי לאחד כזה.......
ובקשר לתמיכה הטכנית של היצרן, זה נראה לי מסובך מידי,
למי אני צריך לפנות ל: Palit? ל- NVIDIA? יש איפה לפנות אליהם....
האם נכנסת לאתר האינטרנט של היצרן וחיפשת שם תמיכה טכנית?
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מה דעתך?NewDude כתב:לא, פתחתי את הפוסט פה, ולא רציתי לפתוח פוסט כפול.האם שאלת שאלה בפורום מחשוב כאן, או במקום אחר?
האם נכנסת לאתר האינטרנט של היצרן וחיפשת שם תמיכה טכנית?...
אולי נכון יותר לפתוח שם את הפוסט....
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
פתחתי פוסט נוסף בפורום מחשבים... נקווה שיסתדרJoshua_G כתב:מה דעתך?NewDude כתב:לא, פתחתי את הפוסט פה, ולא רציתי לפתוח פוסט כפול.האם שאלת שאלה בפורום מחשוב כאן, או במקום אחר?
האם נכנסת לאתר האינטרנט של היצרן וחיפשת שם תמיכה טכנית?...
אולי נכון יותר לפתוח שם את הפוסט....
....