בזק תהפוך לשחקן שידורים אם לא יתאפשר לה לרכוש השליטה ב-yes
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בגולבס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 56&fid=594
עמדת הממונה כפי שפורטה בסיכומים, היא שבזק צפויה להפוך שחקן עצמאי בשוק הרב ערוצי אם לא תוכל להשתלט על yes. כניסה שכזו של שחקן כמו בזק תטיב עם הצרכן, בדיוק כפי שהטיבה איתו כניסת הלוויין לפני כעשור וכניסת הכבלים בתחילת שנות ה-90.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 56&fid=594
עמדת הממונה כפי שפורטה בסיכומים, היא שבזק צפויה להפוך שחקן עצמאי בשוק הרב ערוצי אם לא תוכל להשתלט על yes. כניסה שכזו של שחקן כמו בזק תטיב עם הצרכן, בדיוק כפי שהטיבה איתו כניסת הלוויין לפני כעשור וכניסת הכבלים בתחילת שנות ה-90.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
כרגע יש אסימטריה בין הוט ליס (לטובת הראשונה).
אני חושב שלא יהיה להם מנוס מלעשות את זה, כרגע מש' אלוביץ' לא ממש מעוניינת להמשיך ולהחזיק ביס ובזק לא ממש מעוניינת להקים מתחרה ליס.
אני חושב שלא יהיה להם מנוס מלעשות את זה, כרגע מש' אלוביץ' לא ממש מעוניינת להמשיך ולהחזיק ביס ובזק לא ממש מעוניינת להקים מתחרה ליס.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר אני מסכים ב 100% עם דברייך.
קיימת אסימטריה ברורה ולא הוגנת בכל הקשור לשתי חברות הטלויזיה.
מדוע לאחת מותר לשווק הרכב מוצרים כגון "הטריפל" ולשניה אסור ?? ואני לא קונה את הסברי הרגולציות וההפרדות למיניהן.
אז כן המדינה שיוועה שתקום מתחרה לבזק, אבל לא עוד. בזק חייבת לקחת השליטה על יס ומכאן השמים הם הגבול.
ובאותה נשימה אני אקווה שהשילוב יהיה מוצלח ואטרקטיבי לכלל הלקוחות בארץ.
שבוע טוב
בולט
קיימת אסימטריה ברורה ולא הוגנת בכל הקשור לשתי חברות הטלויזיה.
מדוע לאחת מותר לשווק הרכב מוצרים כגון "הטריפל" ולשניה אסור ?? ואני לא קונה את הסברי הרגולציות וההפרדות למיניהן.
אז כן המדינה שיוועה שתקום מתחרה לבזק, אבל לא עוד. בזק חייבת לקחת השליטה על יס ומכאן השמים הם הגבול.
ובאותה נשימה אני אקווה שהשילוב יהיה מוצלח ואטרקטיבי לכלל הלקוחות בארץ.
שבוע טוב
בולט
עובד חברת YES
- oferlaor
- מנהל

אין תרוצים, הוט גדולה יותר עם יותר שירותים ויותר מנויים.
בזק כבר לא רק שלא מונופול בשום תחום אלא שהיא גם לא חברה ממשלתית. אין יותר הגיון בסנציות הללו.
בזק כבר לא רק שלא מונופול בשום תחום אלא שהיא גם לא חברה ממשלתית. אין יותר הגיון בסנציות הללו.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר, כל מילה בסלע. עמוק מאוד בסלע.
בתקווה שמישהו שם במשרד התקשורת/המועצה לשידורי כבלים ולווין יתעורר ויחל בשינוי.
הוט נהנתה מפריוילגיה עצומה ועכשיו זה הזמן של יס ובזק לנצל את הפוטנציאל הגלום ולתת קונטרה הולמת.
בתור עובד יס במגוון תפקידים נותני שירות אני חייב לציין בבירור שהרבה מלקוחות החברה נטשו למען אותו טריפל מדובר (ואל תטעו, אני רוכש את מלוא הכבוד לחברת "הוט" ולמוצריה) - הן בשל חיסכון כספי (לא קריטי אבל קיים - בעיקר בגלל שירות הטלפוניה המקביל לבזק) והן בשל המבנה המפתה של 3 מוצרים במחיר 1 מחברת תקשורת 1 (ע"ע שליטת at&t אצל הדוד סם)
חברים, אין מנוס ויפה שעה אחת קודם. ייתמזגו בזק ויס לאלתר.
בנימה קצת אישית אבקש לחזק את ידיי חבריי האתר המתגוררים בישוביי עוטף עזה ובשאר אזורי הפגיעה. מי ייתן ונדע שקט ושלום.
במעבר חד, אבקש לנצל את הבמה הניתנת באתר לציין כי לכל אותם לקוחות יס המתגוררים באותם יישובים ניתנה גלולה שבתקווה תמתיק מעט את המצב בדמות ערוצי ילדים (ג'וניור,לוגי ובייבי) ללא עלות.
ושוב, שנדע רק שקט.
שבוע טוב לכולם.
בולט
בתקווה שמישהו שם במשרד התקשורת/המועצה לשידורי כבלים ולווין יתעורר ויחל בשינוי.
הוט נהנתה מפריוילגיה עצומה ועכשיו זה הזמן של יס ובזק לנצל את הפוטנציאל הגלום ולתת קונטרה הולמת.
בתור עובד יס במגוון תפקידים נותני שירות אני חייב לציין בבירור שהרבה מלקוחות החברה נטשו למען אותו טריפל מדובר (ואל תטעו, אני רוכש את מלוא הכבוד לחברת "הוט" ולמוצריה) - הן בשל חיסכון כספי (לא קריטי אבל קיים - בעיקר בגלל שירות הטלפוניה המקביל לבזק) והן בשל המבנה המפתה של 3 מוצרים במחיר 1 מחברת תקשורת 1 (ע"ע שליטת at&t אצל הדוד סם)
חברים, אין מנוס ויפה שעה אחת קודם. ייתמזגו בזק ויס לאלתר.
בנימה קצת אישית אבקש לחזק את ידיי חבריי האתר המתגוררים בישוביי עוטף עזה ובשאר אזורי הפגיעה. מי ייתן ונדע שקט ושלום.
במעבר חד, אבקש לנצל את הבמה הניתנת באתר לציין כי לכל אותם לקוחות יס המתגוררים באותם יישובים ניתנה גלולה שבתקווה תמתיק מעט את המצב בדמות ערוצי ילדים (ג'וניור,לוגי ובייבי) ללא עלות.
ושוב, שנדע רק שקט.
שבוע טוב לכולם.
בולט
עובד חברת YES
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מקווה שיס ובזק יצאו מהריבים המיותרים שלהם וילכו עד הסוף עם שינוי הטכנולוגיה מלוויין ל-IPTV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

pixies,
בגלל מבנה השליטה על יס, הם לא יכולים לעשות את זה חוקית.
זה בדיוק מה שהם מנסים ללחוץ שיקרה. אם זה לא יקרה, תהיה בעיה גדולה מאוד ליס להמשיך ולהיות תחרותית בטווח הארוך.
בגלל מבנה השליטה על יס, הם לא יכולים לעשות את זה חוקית.
זה בדיוק מה שהם מנסים ללחוץ שיקרה. אם זה לא יקרה, תהיה בעיה גדולה מאוד ליס להמשיך ולהיות תחרותית בטווח הארוך.