אז מה מצפה לנו ב 2009?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
האתר הבא הכין רשימה של הדברים המעניינים שצפויים לצאת במהלך 2009:
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1062
זה מה שעיניין אותי אישית:
F.E.A.R. 2: Project Origin
Fallout 3 DLC
Godfather 2
Dragon Age: Origins
Alan Wake
God Of War3
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1062
זה מה שעיניין אותי אישית:
Fallout 3 DLC
Godfather 2
Alan Wake
God Of War3
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 08/01/2009 13:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם האתר הבא הרים רשימה של משחקים מצופים ב 2009:
http://www.trustedreviews.com/gaming/re ... es-2009/p1
מהרשימה הזו מה שעיניין אותי הם אלו:
Resident Evil 5
Diablo III
God of War III
Heavy Rain
Uncharted 2: Among Thieves
Final Fantasy XIII
Infamous
Tekken 6
שימו לב שחלק לא קטן מהמשחקים המעניינים יצאו רק לקונסולות וחלק מהן אפילו רק ל PS3.
http://www.trustedreviews.com/gaming/re ... es-2009/p1
מהרשימה הזו מה שעיניין אותי הם אלו:
Resident Evil 5
Diablo III
God of War III
Heavy Rain
Uncharted 2: Among Thieves
Final Fantasy XIII
Infamous
Tekken 6
שימו לב שחלק לא קטן מהמשחקים המעניינים יצאו רק לקונסולות וחלק מהן אפילו רק ל PS3.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
ALAN WAKE
FEAR 2
2 סיבות מאוד טובות לשדרג את המחשב שלכם (אפילו שהראשון מגיע גם לבוקס אבל אני אישית מעדיף את המחשב פה)
KILLZONE2
GOD OF WAR 3
2 סיבות מספיק טובות כדי לקנות PS3.
FEAR 2
2 סיבות מאוד טובות לשדרג את המחשב שלכם (אפילו שהראשון מגיע גם לבוקס אבל אני אישית מעדיף את המחשב פה)
KILLZONE2
GOD OF WAR 3
2 סיבות מספיק טובות כדי לקנות PS3.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נראה לי שאפשר להפסיק עם שרשורי "מה מחכה ב2009"
2009 כבר כאן, והיו לנו כבר כמה שירשורים כאלה. הגיע הזמן לחזור לדבר על מה אנחנו עושים עכשיו עם הקונסולה, לא מה אנחנו מקווים לעשות איתה בעוד כמה חודשים.
2009 כבר כאן, והיו לנו כבר כמה שירשורים כאלה. הגיע הזמן לחזור לדבר על מה אנחנו עושים עכשיו עם הקונסולה, לא מה אנחנו מקווים לעשות איתה בעוד כמה חודשים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

2009 הגיע, אבל בגלל שהמשחקים הללו יושקו (רובם המכריע) די רחוק מעכשיו, לא נראה לי שיש יותר מידיי על מה לדבר. ב 2-3 החודשים הקרובים יוצאים אולי 2-3 משחקים מעניינים.
השרשור הזה עדיין מעניין - לפחות אותי, כי הוא נותן אינדיקציה על אלו משחקים צפויים לנו השנה.
אם רוצים לדבר על משחק ספציפי, אפשר לפתוח על זה ת'רד ייעודי ולדון עליו, לא?
השרשור הזה עדיין מעניין - לפחות אותי, כי הוא נותן אינדיקציה על אלו משחקים צפויים לנו השנה.
אם רוצים לדבר על משחק ספציפי, אפשר לפתוח על זה ת'רד ייעודי ולדון עליו, לא?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

התשובה נחלקת לשני חלקים:
1) יש לי כאן הצפה של משחקים מעניינים. הנסיך הפרסי, אובליביון, ביושוק, וזה בנוסף למשחקים אינסופיים שיש לי (רוק בנד ו civilization), לריצה השניה שאני עושה כרגע על GTA4 ול COD:WAW שנמצא בדרך, ככה שלי לפחות יש איך לצלוח הרבה מאוד חודשים של יובש, בהנחה שהחודשיים-שלושה הקרובים יהיו כאלה.
אבל, וזה אבל גדול, הנה רשימה חלקית של משחקים שאמורים לצאת עד סוף מרץ. לא כתבתי את כל המשחקים, ואפילו לא את כל אלה שנראים לי מעניינים. לזה אתה קורא 2-3?
Dead Rising
Afro Samurai
Coraline
FEAR 2
House of the Dead Overkill
X Blades
Street Fighter 4
Killzone 2
Dawn of War 2
Heist
Damnation
Highlander
Eat Lead
Resident Evil 5
Dragon Age Origins
Wanted: Weapons of Fate
Velvet Assassin
Madworld
Prototype
1) יש לי כאן הצפה של משחקים מעניינים. הנסיך הפרסי, אובליביון, ביושוק, וזה בנוסף למשחקים אינסופיים שיש לי (רוק בנד ו civilization), לריצה השניה שאני עושה כרגע על GTA4 ול COD:WAW שנמצא בדרך, ככה שלי לפחות יש איך לצלוח הרבה מאוד חודשים של יובש, בהנחה שהחודשיים-שלושה הקרובים יהיו כאלה.
אבל, וזה אבל גדול, הנה רשימה חלקית של משחקים שאמורים לצאת עד סוף מרץ. לא כתבתי את כל המשחקים, ואפילו לא את כל אלה שנראים לי מעניינים. לזה אתה קורא 2-3?
Dead Rising
Afro Samurai
Coraline
FEAR 2
House of the Dead Overkill
X Blades
Street Fighter 4
Killzone 2
Dawn of War 2
Heist
Damnation
Highlander
Eat Lead
Resident Evil 5
Dragon Age Origins
Wanted: Weapons of Fate
Velvet Assassin
Madworld
Prototype
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז נחלק את התשובה שלי ל 2 גם - שלא תרגיש מקופח:
1. מה הקשר בין המשחקים שציינת לת'רד הזה? אובליביון קשור איך לת'רד על משחקים שישוחררו השנה? כנ"ל לשאר המשחקים...
2. נתתי רשימה ארוכה של משחקים שמתוכם כמה באמת מעניינים? 3? 4? 5? אז נכון - הגזמתי עם 2-3 ואתה הגזמת בכך שנתת את כל רשימת המשחקים שמשתחררים בקרוב.
שוב - רוצה לדבר על משחק ספציפי? בוא נפתח על זה ת'רד ייעודי ואשמח לדסקס (בהנחה שהמשחק יעניין אותי), אחרת אני לא מבין מה ההתנגדות הנחרצת לת'רד הזה ומאפא היא נובעת.
1. מה הקשר בין המשחקים שציינת לת'רד הזה? אובליביון קשור איך לת'רד על משחקים שישוחררו השנה? כנ"ל לשאר המשחקים...
2. נתתי רשימה ארוכה של משחקים שמתוכם כמה באמת מעניינים? 3? 4? 5? אז נכון - הגזמתי עם 2-3 ואתה הגזמת בכך שנתת את כל רשימת המשחקים שמשתחררים בקרוב.
שוב - רוצה לדבר על משחק ספציפי? בוא נפתח על זה ת'רד ייעודי ואשמח לדסקס (בהנחה שהמשחק יעניין אותי), אחרת אני לא מבין מה ההתנגדות הנחרצת לת'רד הזה ומאפא היא נובעת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שבעיניך רק 4-5 מהמשחקים האלה מעניינים. אני אישית חושב ש4-5 משחקים מעניינים ב2-3 חודשים זה הרבה. אבל זה לא באמת קשור, כי משחקים מעניינים זה עניין סובייקטיבי. אני כתבתי רק משחקים שנראים לא מעניינים, ולא את כל המשחקים המעניינים שאני יודע שאמורים לצאת בקרוב. אין אפילו משחק אחד ברשימה הזאת שלא נראה לי מעניין.
למה אני מתנגד לשירשור הזה? כי זה לא השירשור הראשון בנושא שנפתח בזמן האחרון, ויכול להיות שאפילו לא השני. נראה שלאנשים כבר אין ממש מה להגיד בנושא - מתוך 11 הודעות (כולל זאת), חמש אתה כתבת. ארבע מדברות על האם בכלל צריך להיות שירשור כזה. רק שני חברים בפורום באמת נכנסו לכאן וכתבו על משחקים שמעניינים אותם בשנה הקרובה. נראה לי שהנושא פשוט מוצה בפורום הזה.
ויש פה גם מוסר השכל שמתקשר לזה שחלק מהמשחקים שבהם אני משחק עכשיו ישנים: אם אין משחקים חדשים מעניינים, תמיד יש משחקים ישנים מעניינים. אני מעדיף לדבר על מה באמת יש במשחק ישן מאשר לתת רשימות של משחקים חדשים, אבל בלי שבאמת תהיה יותר מדי יכולת לדבר על התוכן שלהם.
למה אני מתנגד לשירשור הזה? כי זה לא השירשור הראשון בנושא שנפתח בזמן האחרון, ויכול להיות שאפילו לא השני. נראה שלאנשים כבר אין ממש מה להגיד בנושא - מתוך 11 הודעות (כולל זאת), חמש אתה כתבת. ארבע מדברות על האם בכלל צריך להיות שירשור כזה. רק שני חברים בפורום באמת נכנסו לכאן וכתבו על משחקים שמעניינים אותם בשנה הקרובה. נראה לי שהנושא פשוט מוצה בפורום הזה.
ויש פה גם מוסר השכל שמתקשר לזה שחלק מהמשחקים שבהם אני משחק עכשיו ישנים: אם אין משחקים חדשים מעניינים, תמיד יש משחקים ישנים מעניינים. אני מעדיף לדבר על מה באמת יש במשחק ישן מאשר לתת רשימות של משחקים חדשים, אבל בלי שבאמת תהיה יותר מדי יכולת לדבר על התוכן שלהם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עברתי על כל הדף הנוכחי הפורום הזה ולא ראיתי שום ת'רד שמדבר על מה שצפוי לנו השנה בתחום המשחקים ככה שאני לא מבין מאפא יוצאת ההצהרה של "זה לא השירשור הראשון בנושא שנפתח בזמן האחרון, ויכול להיות שאפילו לא השני".
אם אתה חושב שהת'רד הזה מיותר וצריך להינעל, שלח הודעה למנהל הפורום ותן לו להחליט, סבבה?
אם אתה חושב שהת'רד הזה מיותר וצריך להינעל, שלח הודעה למנהל הפורום ותן לו להחליט, סבבה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שמע, הדיון כאן הוא לא על מה ראוי או לא ראוי לדבר, ולא האם מנהלי הפורום צריכים או לא צריכים לנעול את הדיון. אני לא אתחיל להיכנס עכשיו לויכוח קטנוני עם הבאת לינקים על שירשורים קודמים בנושא, כי זה לא העניין כאן.
במקום להמשיך לנסות להחיות שירשור שמראש לא היה פעיל במיוחד, הייתי מעדיף לראות אותך משקיע מאמצים בפתיחת שירשורים חדשים. לרוב יש לך חדשות מעניינות שאתה מפרסם כאן, הייתי מעדיף לראות משהו קצת יותר מיוחד ואזוטרי מאשר עוד רשימת "משחקים מעניינים שיצאו בשנה הבאה", שכבר מופיעים ברשימות אחרות דומות שפרסמת.
במקום להמשיך לנסות להחיות שירשור שמראש לא היה פעיל במיוחד, הייתי מעדיף לראות אותך משקיע מאמצים בפתיחת שירשורים חדשים. לרוב יש לך חדשות מעניינות שאתה מפרסם כאן, הייתי מעדיף לראות משהו קצת יותר מיוחד ואזוטרי מאשר עוד רשימת "משחקים מעניינים שיצאו בשנה הבאה", שכבר מופיעים ברשימות אחרות דומות שפרסמת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

למה? מה הקשר בין שאר הדברים שאני מפרסם לבין הת'רד הזה? זה מתנגש לך אכשהו?
אני מוסיף לפה תוכן שאני נתקל בו ושקשור לנושא הזה, הרי לא היית רוצה (כמו שציינת בעצמך) שיפתח כל יום יומיים שרשור חדש בנושא - לא? אז מה שאני עושה אמור להתאים בדיוק לבקשתך
ד"א - אני מפרסם את התוכן הזה כי לי אישית זה כן חידש, מצאתי ברשימות הללו כמה משחקים שלא ידעתי שאמורים בכלל לצאת.
אני מוסיף לפה תוכן שאני נתקל בו ושקשור לנושא הזה, הרי לא היית רוצה (כמו שציינת בעצמך) שיפתח כל יום יומיים שרשור חדש בנושא - לא? אז מה שאני עושה אמור להתאים בדיוק לבקשתך
ד"א - אני מפרסם את התוכן הזה כי לי אישית זה כן חידש, מצאתי ברשימות הללו כמה משחקים שלא ידעתי שאמורים בכלל לצאת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בוא נסכם - שהיה שווה אולי למצוא את השרשור הקודם בו הבאת רשימת המשחקים שאמורים לצאת ולעורר אותו - מאשר להוסיף עוד שרשור.
גם ככה זה לא כזה קריטי לדעתי לעדכן
הייתי מסכם שב2009 הולכים לצאת המון משחקים.
ועוד לא סיימנו את הקודמים
אני חושב שבהיותנו פורום של "בוגרים" אנחנו פחות מתעניינים באיזה משחקים יצאו.
גם ככה זה לא כזה קריטי לדעתי לעדכן
הייתי מסכם שב2009 הולכים לצאת המון משחקים.
ועוד לא סיימנו את הקודמים
אני חושב שבהיותנו פורום של "בוגרים" אנחנו פחות מתעניינים באיזה משחקים יצאו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

lawpower - זה בדיוק הבעייה, אני לא רואה שרשור אחר - ואתה?
ורגע לפני שאתה מביא לי את הלינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 009#711174
יש הבדל מהותי. הלינק הזה זה סיכום מפורט שמכיל לינק למידע קונקרטי (סירטונים וכו) על המשחקים, הבעייה שאף אחד לא טרח לעזור לי לעדכן אותו (ולשים שמות בלבד בלי מידע מלא זה לא נקרא לעזור
) ככה שאני די ירדתי ממנו. השרשור הזה זה הפניות נטו לרשימות משחקים מצופים שאתרים אחרים ריכזו לנו - זה הכל.
ורגע לפני שאתה מביא לי את הלינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 009#711174
יש הבדל מהותי. הלינק הזה זה סיכום מפורט שמכיל לינק למידע קונקרטי (סירטונים וכו) על המשחקים, הבעייה שאף אחד לא טרח לעזור לי לעדכן אותו (ולשים שמות בלבד בלי מידע מלא זה לא נקרא לעזור
-
Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האמת היא שיש בעיה קשה עם האמירה הזאת, כי בערך שבועיים לפניו יוצא Demon Souls, שנראה מאוד מאוד מבטיח
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השתגעתם לגמריי הא?
כולה משחקים
יש צרות גדולות יותר.
איך אני למשל אפתח ואשחק בכל המשחקים שעוד לא הגעתי.
מתי ואיך משיגים מזרימדיה חדש - והאם אני אצליח להעביר כבל רשת שיעבוד סוף סוף לסלון?
כולה משחקים
איך אני למשל אפתח ואשחק בכל המשחקים שעוד לא הגעתי.
מתי ואיך משיגים מזרימדיה חדש - והאם אני אצליח להעביר כבל רשת שיעבוד סוף סוף לסלון?