אני הולך לקנות בקרוב xbox 360 קראתי שהוא יכול להיתחר כ extender למחשב אחר בווינדוס מדיה סנטר
ואז דרך הXbox אני יכול לעשות את כל הפעולות שהמחשב יכול לעשות
אז שאלה ראשונה אם כל זה נכון ובאמת ככה זה יעבוד ואני יוכל דרך הXbox להקליט תוכניות ולצפות בהם וכל הדברים האלה
והשאלה השניה היא איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות למחשב שאליו האקס בוקס יתחבר הוא יתפקד בעיקר בשביל הקלטות ושתהיה לו תאימות מלאה יש לי ויסטה 32 ביט וקניתי פעם כרטיס טלויזיה של d-link שהיום לא עובד לי על המחשב משום מה (אין דרייבר לויסטה וכל מיני שטויות) אז שהכרטיס טלויזיה שאני אקנה יעבוד חלק
ושאלה אחרונה האם בהוט אני יכול שיהיה לי epg במדיה סנטר בשביל לראות את כל התוכניות ולתזמן הקלטות והכל
חיבור xbox כ extender וקניית כרטיס טלויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לגבי התממשקות מול XBOX שווה לשאול בפורום קונסולות ומשחקים באתר זה.
כרטיס טלוויזיה מומלץ שיעבוד לך בכל התוכנות וכמובן בויסטה 32 ביט - Hauppauge PVR150 MCE, שכולל גם ערכת אינפרה אדום ו-IR Blaster להעברת ערוצים בממיר בשביל הקלטות.
במדיה סנטר יש אפשרות ל-EPG מובנה של הוט, ויש גם תוכנה חיצונית שנקראת MegaEPG שעושה את זה באופן משופר ומדוייק יותר.
כרטיס טלוויזיה מומלץ שיעבוד לך בכל התוכנות וכמובן בויסטה 32 ביט - Hauppauge PVR150 MCE, שכולל גם ערכת אינפרה אדום ו-IR Blaster להעברת ערוצים בממיר בשביל הקלטות.
במדיה סנטר יש אפשרות ל-EPG מובנה של הוט, ויש גם תוכנה חיצונית שנקראת MegaEPG שעושה את זה באופן משופר ומדוייק יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בכל חנות כמעט... עולה כ-300 ש"ח כולל ערכת האינפרה אדום.
איכות ההקלטה שלו טובה מאוד (SD ולא HD).
איכות ההקלטה שלו טובה מאוד (SD ולא HD).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"