בעיה בחיבור SPDIF
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שלום,
כשאני מנסה להעביר מהמחשב לרסיבר אודיו דיגיטלי (DTS, DOLBY), הסרט לא מתנגן חלק - יש מין קפיצות כאלה, כשאני מבטל את ה-PASSTHROU ומקבל ברסיבר PCM, הניגון חלק לחלוטין.
לא משנה הנגן או הקודק (ניסיתי AC3FILTER ו-FFDSHOW על KMPLAYER, BSPLAYER ו-MPC HC)
רעיונות?
תודה
כשאני מנסה להעביר מהמחשב לרסיבר אודיו דיגיטלי (DTS, DOLBY), הסרט לא מתנגן חלק - יש מין קפיצות כאלה, כשאני מבטל את ה-PASSTHROU ומקבל ברסיבר PCM, הניגון חלק לחלוטין.
לא משנה הנגן או הקודק (ניסיתי AC3FILTER ו-FFDSHOW על KMPLAYER, BSPLAYER ו-MPC HC)
רעיונות?
תודה
איזה כ.קול ? HDMI או אופטי/קואקס ?
יש לכרטיס שלך גם כניסת אודיו דיגטלית? אם כן תנסה להקליט מהמחשב את האות הדיגטלי ולראות אם הוא מקרטע
ובלי קשר, אני לא אתפלא אם אנשים פחות ממהרים לזרוק רעיונות (שונים ומשונים) לאוויר שיש מלא אוזניות מתחת לשם של מי כתב את ההודעה (+ אחראי ביקורות וכו')
יש לכרטיס שלך גם כניסת אודיו דיגטלית? אם כן תנסה להקליט מהמחשב את האות הדיגטלי ולראות אם הוא מקרטע
ובלי קשר, אני לא אתפלא אם אנשים פחות ממהרים לזרוק רעיונות (שונים ומשונים) לאוויר שיש מלא אוזניות מתחת לשם של מי כתב את ההודעה (+ אחראי ביקורות וכו')
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני שמעתי מכמה בעלי SB Live 5.1 שהיו להם בעיות בהעברת passthrough שלפעמים נפתרו על ידי העברת כרטיס הקול לחריץ אחר במחשב
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אם האופציה הזאת הייתה מסומנת, אז כל דבר שהיה יוצא מהכרטיס קול היה DD , לא?creed כתב:היה לי גם כרטיס של קריאטיב בעבר, והיה צריך להגדיר passthrough גם בהגדרות של הכרטיס עצמו. תבדוק אם בדריבר של הכרטיס אין אפשרות כזו.
הכרטיס שלך מסוגל לקודד בעצמו ל - DD, תראה שאופציה זו כבויה בעת ניגון סרטים....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה Digital Output של הכרטיס זה לא שקע תואם S/PDIF אלא המצאה מטומטמת ייחודית של Creative.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.