בעיה לחבר HOT לטלוויזיה שנקנתה בחו"ל -למה ?
מעניין לפני שרכשתי את הטלויזיה נאמר לי באתר הזה שאין כל בעיה לראות
YES או HOT דרך ממיר של החברות הללו אך לא לחבר אנטנה לטלוויזיה כי PAL לא
יראה או יקלט
לא נראה לי הגיוני של HDMI לא יכול להראות תמונה
כמו שמחשב שמראה סרט ב- PAL דרך HDMI או קומפוננט כן רואיםו ללא בעיה
אז מה ההבדל ? בין HDMI של ממיר או מחשב ?
דרך הגב הטלוויזיה כן עובדת עם 50 HZ
בדקתי דרך כרטיס מסך בכוון 720P50 ולא 60
יראה או יקלט
אז מה ההבדל ? בין HDMI של ממיר או מחשב ?
דרך הגב הטלוויזיה כן עובדת עם 50 HZ
בדקתי דרך כרטיס מסך בכוון 720P50 ולא 60
נערך לאחרונה על ידי roytombom ב 29/12/2008 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
איפה אמרו לך את זה? זה לא נכון.roytombom כתב:מעניין לפני שרכשתי את הטלויזיה נאמר לי באתר הזה שאין כל בעיה לראות
יראה או יקלט
אז מה ההבדל ? בין HDMI של ממיר או מחשב ?...
כתבתי כאן באתר לפני שנתייםlevikon כתב:איפה אמרו לך את זה? זה לא נכון.roytombom כתב:מעניין לפני שרכשתי את הטלויזיה נאמר לי באתר הזה שאין כל בעיה לראות
יראה או יקלט
אז מה ההבדל ? בין HDMI של ממיר או מחשב ?......
יחד עם זאת YES אומרת לי בטלפון שהממיר שלהם כן משדר לטלויזיות מארה"ב NTSC
ויש להם ניסיון , לאחר מכן הנציג שלהם אמר שהם משדרים 1080P והבנתי שהגעתי
לעוד אדם שלא מבין
עזוב את הנציגים. עם כל הכבוד לעבודה הקשה שלהם (ואני בהחלט מכבד אותם, הייתי כזה), עיקר הידע שלהם מתמחה בטיפול בתקלות פשוטות או הסבר על המוצר הקיים מתוך מערכת המידע של החברה, לא מהתענינות או ידע חיצוני כמו שקיים כאן בפורום.roytombom כתב:כתבתי כאן באתר לפני שנתייםlevikon כתב:איפה אמרו לך את זה? זה לא נכון.roytombom כתב:מעניין לפני שרכשתי את הטלויזיה נאמר לי באתר הזה שאין כל בעיה לראות
יראה או יקלט
אז מה ההבדל ? בין HDMI של ממיר או מחשב ?......
יחד עם זאת YES אומרת לי בטלפון שהממיר שלהם כן משדר לטלויזיות מארה"ב NTSC
ויש להם ניסיון , לאחר מכן הנציג שלהם אמר שהם משדרים 1080P והבנתי שהגעתי
לעוד אדם שלא מבין...
הנקודה הסופית היא שלא קיים ממיר לא בהוט ולא ביס שיכול לשדר ב-60HZ (או 120HZ).
אתה יכול בבקשה לתת קישור לשירשור הזה? אני לא הייתי כאן לפני שנתיים, אבל אני עדיין די בטוח שלא אמרו משהו כזה. בבקשה, חובת ההוכחה היא עלייך...roytombom כתב:באם היית קורא את השירשור עם הידע של הפורום קניתי טלוויזיה בארה"בידע חיצוני כמו שקיים כאן בפורום...
אז מה שווה הידע בפורום ?...
אני אפילו לא יודע איך לחפש שירשור לפני שנתיים ?levikon כתב:אתה יכול בבקשה לתת קישור לשירשור הזה? אני לא הייתי כאן לפני שנתיים, אבל אני עדיין די בטוח שלא אמרו משהו כזה. בבקשה, חובת ההוכחה היא עלייך...roytombom כתב:באם היית קורא את השירשור עם הידע של הפורום קניתי טלוויזיה בארה"בידע חיצוני כמו שקיים כאן בפורום...
אז מה שווה הידע בפורום ?......
כמו שאמרת לא היית כאן לפני שנתיים
וכמו שאחרים יגידו גם אחרי שאני ימצא שירשור זה
שבעצם עפ"י החוזה שאישרת בכניסה לאתר שאין אחריות האתר למה שקניתי .
אז תאמר levikon גם באם אני ימ צא את השירשור ויוכיח את מי אני יכול להעניש ?
את מי אני יכול לתבוע ?
את "סנופי 56 " ?
תהיה בטוח ב- 100% שכאן באתר אמרו שאין בעיה לרכוש TV מארה"ב
לא כמו שאתה רושם דיי בטוח .
אין מה להתווכח בלי הוכחות...roytombom כתב:אני אפילו לא יודע איך לחפש שירשור לפני שנתיים ?levikon כתב:אתה יכול בבקשה לתת קישור לשירשור הזה? אני לא הייתי כאן לפני שנתיים, אבל אני עדיין די בטוח שלא אמרו משהו כזה. בבקשה, חובת ההוכחה היא עלייך...roytombom כתב:באם היית קורא את השירשור עם הידע של הפורום קניתי טלוויזיה בארה"בידע חיצוני כמו שקיים כאן בפורום...
את מי אני יכול לתבוע ?
את "סנופי 56 " ?
לא כמו שאתה רושם דיי בטוח ....
levikon כתב:באם אנ י יוכיח לך אתה תשלם לי את הממיר ?roytombom כתב:אני אפילו לא יודע איך לחפש שירשור לפני שנתיים ?levikon כתב:אתה יכול בבקשה לתת קישור לשירשור הזה? אני לא הייתי כאן לפני שנתיים, אבל אני עדיין די בטוח שלא אמרו משהו כזה. בבקשה, חובת ההוכחה היא עלייך...roytombom כתב:באם היית קורא את השירשור עם הידע של הפורום קניתי טלוויזיה בארה"בידע חיצוני כמו שקיים כאן בפורום...
את מי אני יכול לתבוע ?
את "סנופי 56 " ?
לא כמו שאתה רושם דיי בטוח ....
או שתחליף את השם שלך לסנופי 33 ? ותעשה קולות של שטיח ?
אין מה להתווכח בלי הוכחות......
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מה שמוצג מהמחשב מוצג כהלכה מהסיבה הפשוטה שכ. מסך יכול להוציא גם 60Hz שהטלוויזיה שלך יכולה לקלוט, ולכן אתה תראה תמונה.
הממירים בארץ של yes ו- HOT (גם ממירי ה- HD) לא תומכים ב- 60Hz אלא רק ב- 50Hz, ב- SD וב- HD (כלומר נעשה שימוש ברזולוציות 576i, 720p50 ו- 1080i50). אין תמיכה ב- 480i ואין תמיכה ב- 1080i60 מהממירים ולכן אתה יכול לנסות לחבר ממיר עד מחר, אם לטלוויזיה אין תמיכה באחת הכניסות שלה (composite, component, HDMI) ברזולוציות עם 50Hz לא תקבל תמונה. אולי ב- Manual שלך רשום בדיוק איזה טיונרים הטלוויזיה תומכת ובדוק האם PAL היא אחת מהן. כמו-כן, תוכל לבדוק האם ה- component ו/או ה- HDMI מוציאים רזולוציות גם ב- 50Hz, אם לא, אז אתה לא תקבל תמונה. אם לא רשום שום דבר ב- Hz (כלומר, רק 1080i או משהו כזה) אז זה בברירת מחדל 60Hz.
מכאן, נשארת לך האופציה הבאה:
אם אתה מעוניין רק בשידורי SD יש ממיר מ- PAL ל- NTSC ומחברים דרכו ותקבל תמונה (שכנראה לא תהיה איכותית במיוחד).
אם אתה מעוניין גם בשידורי HD, אז צריך מעבד וידאו (יש את ה- DVDO EDGE) שעולה מאות דולרים אבל הוא בהחלט יעשה את העבודה.
http://www.hometheater.co.il/article01387
ייתכן שיש מעבדי וידאו זולים יותר או פחות, אך בעיקרון הם יקרים.
הממירים בארץ של yes ו- HOT (גם ממירי ה- HD) לא תומכים ב- 60Hz אלא רק ב- 50Hz, ב- SD וב- HD (כלומר נעשה שימוש ברזולוציות 576i, 720p50 ו- 1080i50). אין תמיכה ב- 480i ואין תמיכה ב- 1080i60 מהממירים ולכן אתה יכול לנסות לחבר ממיר עד מחר, אם לטלוויזיה אין תמיכה באחת הכניסות שלה (composite, component, HDMI) ברזולוציות עם 50Hz לא תקבל תמונה. אולי ב- Manual שלך רשום בדיוק איזה טיונרים הטלוויזיה תומכת ובדוק האם PAL היא אחת מהן. כמו-כן, תוכל לבדוק האם ה- component ו/או ה- HDMI מוציאים רזולוציות גם ב- 50Hz, אם לא, אז אתה לא תקבל תמונה. אם לא רשום שום דבר ב- Hz (כלומר, רק 1080i או משהו כזה) אז זה בברירת מחדל 60Hz.
מכאן, נשארת לך האופציה הבאה:
אם אתה מעוניין רק בשידורי SD יש ממיר מ- PAL ל- NTSC ומחברים דרכו ותקבל תמונה (שכנראה לא תהיה איכותית במיוחד).
אם אתה מעוניין גם בשידורי HD, אז צריך מעבד וידאו (יש את ה- DVDO EDGE) שעולה מאות דולרים אבל הוא בהחלט יעשה את העבודה.
http://www.hometheater.co.il/article01387
ייתכן שיש מעבדי וידאו זולים יותר או פחות, אך בעיקרון הם יקרים.
כתבתי שגם עם 50 HZ בכיוון כרטיס מסך הטלוויזיה קולטת ורואים נפלא עם 50 HZמסך יכול להוציא גם 60Hz שהטלוויזיה שלך יכולה לקלוט, ולכן אתה תראה תמונה....
שוב הטלוויזיה תומכת ב- 720p50
המכשיר שהבאת -VP50 מעניין אך הבנתי מהמאמר שתופעת המסרק קיימת
וזה בעייה
אין בדיקה עם HOT ?
HDMI 1.3a לשם מה אני צריך את זה ? מה עוזר לי התקן הזה ? למחשב ?
איפה ניתן לראות מכשיר זה ? עובד ? עם טלוויזיה ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
במידה שהיא אכן תומכת ב- 720p50, אז ממיר HD אמור לעבוד בהנחה שהרזולוציה בו תוגדר ל- 720p. לכן, רצוי שהטכנאי יפעיל ממיר כזה על טלוויזיה אחרת וישנה את הרזולוציה בה ל- 720p ואז לחבר את הממיר HD לטלוויזיה שלך (גם אם בטלוויזיה הראשונה לא התקבלה תמונה כי היא SDTV ולכן בגלל מעבר הרזולוציה התמונה לא תוצג, פשוט אין לי מושג איזה עוד טלוויזיות יש לך בבית) ולבדוק שאכן מתקבלת תמונה. אם היא באמת תומכת ב- 720p50 היא אמורה להציג תמונה ללא כל בעיות.roytombom כתב: כתבתי שגם עם 50 HZ בכיוון כרטיס מסך הטלוויזיה קולטת ורואים נפלא עם 50 HZ
שוב הטלוויזיה תומכת ב- 720p50
המכשיר שהבאת -VP50 מעניין אך הבנתי מהמאמר שתופעת המסרק קיימת
וזה בעייה
אין בדיקה עם HOT ?
HDMI 1.3a לשם מה אני צריך את זה ? מה עוזר לי התקן הזה ? למחשב ?
איפה ניתן לראות מכשיר זה ? עובד ? עם טלוויזיה ?...
HDMI 1.3a מכיל כל מיני הגדרות שהוסיפו לתקן HDMI וכולל בין היתר תמיכה בפורמטי הסאונד החדשים (DTS-HD MA ו- Dolby TrueHD), תמיכה ב- Deep Color וב- Extended Gamut ותמיכה ב- SACD. אם אין לך שימוש בהן אין חשיבות ב- 1.3a. משידורי HD בטלוויזיה בטח שאין משמעות לכך, על אף תמיכת הממירים בפורמט הזה.
אין לי מושג איפה אפשר לראות את המכשיר עובד. אולי מישהו אחר יודע...
ד"א, אם תכתוב את הדגם של הטלוויזיה ואת החברה, אולי אמצא משהו שיקל על הסוגיה באופן כללי.