:שוטר: צריך עזרה בשיפור תמונה בסמסונג A550
חברה קניתי samsung a550 37 FULL
בקיצור יש לי xbox360 וסטרימר.
בקיצור בyes ובסרטים ובאקסבוקס
מלא רעידות תמונה לא מדויקת כאילו יוצאת מפוקוס בבקשה תעזרו לי
מוכן לשלם כסף לכיול הטלויזיה או על הסבר היא חדשה אם תאמרו שהיא לא טובה עדיין אוכל להחזיר תודה רבה ויום טוב...
מוכן לשלם כסף לכיול הטלויזיה או על הסבר היא חדשה אם תאמרו שהיא לא טובה עדיין אוכל להחזיר תודה רבה ויום טוב...
Re: נושא בהול!!!
זה קורא בכל סוג התכנים ? אתה בטוח שהבעיה בטלויזיה ולא במקור השידור ?
MBiton כתב:חברה קניתי samsung a550 37 FULL
מוכן לשלם כסף לכיול הטלויזיה או על הסבר היא חדשה אם תאמרו שהיא לא טובה עדיין אוכל להחזיר תודה רבה ויום טוב......
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מה בהול? להזעיק מד"א, משטרה או כבוי אש רחמנא ליצלן.
אין כאן פיקוח נפש ולכן איני מתייחס.
SORRY, אין שום סיבה שבאתר מסוג זה המילה "בהול" צריכה להיות חלק מלכסיכון הכותרות.
אין כאן פיקוח נפש ולכן איני מתייחס.
SORRY, אין שום סיבה שבאתר מסוג זה המילה "בהול" צריכה להיות חלק מלכסיכון הכותרות.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
אם אפשר עזרה לגבי" samsung a550 "37
חברה
דבר ראשון..
שרשמתי נושא בהול הכוונה שזה ממש דחוף לי כי אם לא תמליצו או תצביעו על המסך כבעייתי אולי עוד הספיק להחזירו.
לגבי תשובותכים לא עוזרים כן עוזרים מטרת הפורם לפי דעתי היא לעזור אחד לשני
ולתרום לא לעשות פרנציפ... כמו כן אם נושא ההודעה לא תאם אפשר לשלוח הודעה אישית ושלהבא אתמקד בנושא העיקרי....
אשמח אם תוכלו לעזור לי
מידע נוסף:המסך מחובר בrca לyes
אך שאני מחבר את המסך HDMI לxbox360 עדיין יש רעידות מלחיצות בצפייה אנא אם תוכלו לשפוף קצת אור לגבי כיול או דבר כזה או אחר
יום טוב....
דבר ראשון..
שרשמתי נושא בהול הכוונה שזה ממש דחוף לי כי אם לא תמליצו או תצביעו על המסך כבעייתי אולי עוד הספיק להחזירו.
לגבי תשובותכים לא עוזרים כן עוזרים מטרת הפורם לפי דעתי היא לעזור אחד לשני
ולתרום לא לעשות פרנציפ... כמו כן אם נושא ההודעה לא תאם אפשר לשלוח הודעה אישית ושלהבא אתמקד בנושא העיקרי....
אשמח אם תוכלו לעזור לי
מידע נוסף:המסך מחובר בrca לyes
אך שאני מחבר את המסך HDMI לxbox360 עדיין יש רעידות מלחיצות בצפייה אנא אם תוכלו לשפוף קצת אור לגבי כיול או דבר כזה או אחר
יום טוב....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תבין,
אף אחד לא בא לעשות לך פרינציפ ונשמח לעזור לך אם נוכל.
אבל, יש כללים בפורום אחד מהם זה לא להשתמש בכותרות כמו דחוף ובהול.
חוץ מזה, מי שעובר על ההודעות במטרה לעזור, צריך להבין מהכותרת אם יש לו מה לחפש בשרשור הזה או לא, לכן הכותרת צריכה להיות ברורה. (אני למשל לא מכיר את המסך הספציפי הזה, ולכן כנראה שאני לא אוכל לתרום לך הרבה).
חוץ מזה, ברוך הבא לפורום, אני מקווה שתמצא פתרון לבעיה.
ד"א,
אני כן ממליץ לך להחליף דחוף את החיבור של YES ל-SVIDEO (אם אני לא טועה במסכים של סמסונג אין SCART).
מלבד זאת, אני מניח שיש אחריות, אז אולי פשוט תיצור קשר עם החנות ממנה קנית את המסך או עם נותן האחריות שיבואו לבדוק את הבעיה. את זה תעשה מהר לפני שתיגמר התקופה שבה אתה יכול להחזיר את המסך.
אף אחד לא בא לעשות לך פרינציפ ונשמח לעזור לך אם נוכל.
אבל, יש כללים בפורום אחד מהם זה לא להשתמש בכותרות כמו דחוף ובהול.
חוץ מזה, מי שעובר על ההודעות במטרה לעזור, צריך להבין מהכותרת אם יש לו מה לחפש בשרשור הזה או לא, לכן הכותרת צריכה להיות ברורה. (אני למשל לא מכיר את המסך הספציפי הזה, ולכן כנראה שאני לא אוכל לתרום לך הרבה).
חוץ מזה, ברוך הבא לפורום, אני מקווה שתמצא פתרון לבעיה.
ד"א,
אני כן ממליץ לך להחליף דחוף את החיבור של YES ל-SVIDEO (אם אני לא טועה במסכים של סמסונג אין SCART).
מלבד זאת, אני מניח שיש אחריות, אז אולי פשוט תיצור קשר עם החנות ממנה קנית את המסך או עם נותן האחריות שיבואו לבדוק את הבעיה. את זה תעשה מהר לפני שתיגמר התקופה שבה אתה יכול להחזיר את המסך.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
קודם כל תודיע ליבואן שיש לך בעיה שלפחות היא תהיה ברשומות שלו. אתה גם יכול לדרוש שישלחו לך טכנאי במסגרת האחריות לבדוק מה הבעיה. מי התקין לך את המסך? אתה לבד?
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
לפי תיאור הבעיה מפיך, זה לא נשמע משהו שכיול מוצלח יפתור. המעבד תמונה של ה - movie plus יוצר אצלי בעיות דומות ממקורות מסוימים. אם זו לא בעיה שנובעת מעיבוד תמונה שניתן לבטל, אולי באמת אתה צריך לפעול בכיוון של הפעלת אחריות.MBiton כתב:קודם כל תודה ניסיתי את האפשרות של ביטול movie pluS
ללא הועיל
אולי כיול של הטלויזיה? הגדרות?...
לא מתקין של החברה התקין אותה בביתי מה שמוזר זה שאני בטוח שזה איזשהו מעבד שמנסה לשפר תתמונה או משהו שאני משחק ב xbox360 בעיקר בפרו 9 ב FULL HD כל כמה דק' המסך כאילו מנסה לרענן את עצמו אבל זה יוצא ממש אבל ממש מורגש ואותו דבר גם בראיית סרטים דרך הYES אני מחר אפנה ליבואן בכל מקרה אם יהיה למישהו תובנה אני אשמח לשמוע ...השקעתי הרבה במסך חשבתי שהוא הטוב בגודל הזה(כך לפחות חשבתי).... ושוב תודה לכולם...