איפה כדאי לקנות SAGETV ?
מישהו יודע איפה אפשר לקנות SAGETV ?
יש אפשרות לקנות יותר זול מאשר באתר החברה ?
אם אני רוצה להריץ את SAGETV במחשב אחד ולהשתמש בו מעוד מחשב צריך לקנות גם PlaceShifter או Client ?
מה זה PlaceShifter ומה זה Client ?
תודה
יש אפשרות לקנות יותר זול מאשר באתר החברה ?
אם אני רוצה להריץ את SAGETV במחשב אחד ולהשתמש בו מעוד מחשב צריך לקנות גם PlaceShifter או Client ?
מה זה PlaceShifter ומה זה Client ?
תודה
בזמנו היה ניתן לרכוש רשיון ל-SAGETV בכמה $ זול יותר ב-PCALCHEMY. אבל אני לא מצאתי כרגע באתר שלהם...כך שהאפשרות היחידה היא באתר של SAGETV.
אם אתה רוצה לחבר עוד מחשב ברשת אתה צריך רשיון CLIENT.
אם אתה רוצה להפעיל אקסטנדר או להפעיל קליינט מ"רחוק" -> דרך האינטרנט - אתה צריך רשיון PLACE SHIFTER.
ברוך הבא
אורן.
אם אתה רוצה לחבר עוד מחשב ברשת אתה צריך רשיון CLIENT.
אם אתה רוצה להפעיל אקסטנדר או להפעיל קליינט מ"רחוק" -> דרך האינטרנט - אתה צריך רשיון PLACE SHIFTER.
ברוך הבא
אורן.
מה זה אקסטנדר ?
אבל מה ההבדל בין PlaceShifter לבין Client ?
אני מבין שאני יכול להפעיל את SAGETV בעזרת PlaceShifter גם מחוץ לבית אז השאלה היא האם כדאי לקנות אותו במטרה להשתמש בבית עם DiskOnKey ואז יש גם את האפשרות להשתמש מרחוק ?
אודה לך אם תעזור לי להבין את הדקויות שבין 2 המוצרים.
תודה
רונן
אבל מה ההבדל בין PlaceShifter לבין Client ?
אני מבין שאני יכול להפעיל את SAGETV בעזרת PlaceShifter גם מחוץ לבית אז השאלה היא האם כדאי לקנות אותו במטרה להשתמש בבית עם DiskOnKey ואז יש גם את האפשרות להשתמש מרחוק ?
אודה לך אם תעזור לי להבין את הדקויות שבין 2 המוצרים.
תודה
רונן
אקסטנדר הוא כמו סטרימר - מכשיר קטן שמתחבר לטלויזיה ונשלט ע"י שלט. אבל בשונה מסטרימר, אקסטנדר נותן בדיוק את אותם אופציות כמו מחשב קליינט רגיל - ממשק זהה, LIVETV, ניהול וקונפיגורציה זהים ועוד. מחיר אקסטנדר - 200$.
ההבדל בין PLACESHIFTER לבין CLIENT הוא באופטימיזציה ובקונפיגורציה האפשריים בכל אחד מהם.
ב-PLACESHIFTER כל הקונפיגורציה, קידוד הסרט ושליחתו ושליחת המסכים השונים נעשה ע"י השרת וכל העומס הוא על השרת. כמו כן הוא כולל קידוד מחדש ואופטימיזציה לרוחב פס קטן. כל שינוי בממשק חייב להעשות ע"י השרת. לא ניתן לבחור מקודדים לסרטים.
CLIENT הוא בעצם SAGETV עצמאי שאת התוכן הוא מקבל דרך הרשת. הקונפיגורציה היא מקומית - ללא תלות בשרת כלל. פריסת הסרט נעשית מקומית על הקליינט ולא על השרת וכל שינוי בו לא משפיע על השרת.
מומלץ מאד כקליינט להשתמש בתוכנת CLIENT ולא ב-PLACESHIFTER.
לשליטה וצפייה מרחוק - PLACESHIFTER.
אורן.
ההבדל בין PLACESHIFTER לבין CLIENT הוא באופטימיזציה ובקונפיגורציה האפשריים בכל אחד מהם.
ב-PLACESHIFTER כל הקונפיגורציה, קידוד הסרט ושליחתו ושליחת המסכים השונים נעשה ע"י השרת וכל העומס הוא על השרת. כמו כן הוא כולל קידוד מחדש ואופטימיזציה לרוחב פס קטן. כל שינוי בממשק חייב להעשות ע"י השרת. לא ניתן לבחור מקודדים לסרטים.
CLIENT הוא בעצם SAGETV עצמאי שאת התוכן הוא מקבל דרך הרשת. הקונפיגורציה היא מקומית - ללא תלות בשרת כלל. פריסת הסרט נעשית מקומית על הקליינט ולא על השרת וכל שינוי בו לא משפיע על השרת.
מומלץ מאד כקליינט להשתמש בתוכנת CLIENT ולא ב-PLACESHIFTER.
לשליטה וצפייה מרחוק - PLACESHIFTER.
אורן.
עקרונית לא - הוא בודק אם יש רשיונות זהים שרצים ברשת וזוכר את מאפייני המחשב+רשיון.
אבל ניתן אם אתה מוריד את השרת לפני שאתה מפעיל את הקליינט השני - זו פעולה שצריך לעשות אם למשל מתקינים מחדש את הקליינט.
מאד לא נוח וכמובן אם מורידים את השרת אז ההקלטות נפסקות...
אורן.
אבל ניתן אם אתה מוריד את השרת לפני שאתה מפעיל את הקליינט השני - זו פעולה שצריך לעשות אם למשל מתקינים מחדש את הקליינט.
מאד לא נוח וכמובן אם מורידים את השרת אז ההקלטות נפסקות...
אורן.