ניגון קבצים משותפים ל-TVIX 6500 ול-HDX-1000 + כתוביות
יש לי בעיה שתהיתי אם מישהו נתקל בה ומצא לה פתרון. יש לי גם TVIX 6500 וגם HDX 1000. שניהם משתמשים באותו מקור להזרמת וידאו (מחשב שרת). הבעיה היא מה לעשות עם קבצי תרגום. ה-6500 צריך תרגום הפוך וה-1000 צריך תרגום רגיל. לא הצלחתי למצוא דרך להציג יותר מקובץ אחד לסרט כך שאוכל לפחות למתג בין לבין.
יש רעיונות למישהו?
יש רעיונות למישהו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
בעיה זהה לשלי, אם כי אני רואה את הרוב ב-TVIX כיום.
ל-TIVX ניתן לבחור ידנית בקובץ תרגום (לחיצה על כפתור TITLE גורמת לכך), כך שזה יכול להיות לך פיתרון אפשרי.
לי זה בעייתי מאוד כי כאמור אני לא רוצה לעשות את זה ידנית.
האופציה שלי כרגע היא או לרכוש עוד TVIX או להחליף ל-PH (אבל מה לעשות, למרות הכל ה-NMT פחות נעים לי לשימוש יום יומי).
ל-TIVX ניתן לבחור ידנית בקובץ תרגום (לחיצה על כפתור TITLE גורמת לכך), כך שזה יכול להיות לך פיתרון אפשרי.
לי זה בעייתי מאוד כי כאמור אני לא רוצה לעשות את זה ידנית.
האופציה שלי כרגע היא או לרכוש עוד TVIX או להחליף ל-PH (אבל מה לעשות, למרות הכל ה-NMT פחות נעים לי לשימוש יום יומי).
גם אני משתמש בעיקר ב-6500 ביום-יום אבל לפעם ב.. שצריך את ה-NMT, זה מעצבן להתחיל להחליף שמות קבצים.
jpost, יש לך פתרון למאותגרי לינוקס שבינינו? בעוונותי אני מריץ wintel...
ב-NMT אין אופציה לעבור ידנית לקובץ אחר? כאמור, הוא הפחות בשימוש מבין השניים.
לא קיימת אפשרות לתת סיומות שונות (כמו iw.srt, he.srt וכד')? ב-DVD של פיוניר אפשר ככה לעבור מתרגום לתרגום והוא אפילו מציג את השפה כשמשתמשים בסיומת תקנית
אגב, oferlaor, למה אתה מעדיף את ה-TVIX על ה-NMT? יש לי את ה-NMT בסה"כ שבועיים כך שעוד לא ממש חרשתי אותו.
jpost, יש לך פתרון למאותגרי לינוקס שבינינו? בעוונותי אני מריץ wintel...
ב-NMT אין אופציה לעבור ידנית לקובץ אחר? כאמור, הוא הפחות בשימוש מבין השניים.
לא קיימת אפשרות לתת סיומות שונות (כמו iw.srt, he.srt וכד')? ב-DVD של פיוניר אפשר ככה לעבור מתרגום לתרגום והוא אפילו מציג את השפה כשמשתמשים בסיומת תקנית
אגב, oferlaor, למה אתה מעדיף את ה-TVIX על ה-NMT? יש לי את ה-NMT בסה"כ שבועיים כך שעוד לא ממש חרשתי אותו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
shurvitz,
לא יודע - זה פשוט נוח לי יותר. יש שם את כל מה שאני צריך בפשטות רבה.
הדבר היחיד שגרם לי לאחרונה להתעצבן זה כמה תכני בלוריי בקצבי נתונים גבוהים במיוחד מתוך הרשת (גם זה פתיר עם הדיסק המקומי).
לא יודע - זה פשוט נוח לי יותר. יש שם את כל מה שאני צריך בפשטות רבה.
הדבר היחיד שגרם לי לאחרונה להתעצבן זה כמה תכני בלוריי בקצבי נתונים גבוהים במיוחד מתוך הרשת (גם זה פתיר עם הדיסק המקומי).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
shurvitz,
הכן 2 קבצי תרגום, הראשון יהיה בשם זהה לשם קובץ הוידאו ויכיל את התרגום בצורה תקינה.
קובץ התרגום השני יהיה בשם דומה, אך הפוך על מנת שתוכל לטעון אותו ל 6500 ידנית בעזרת Title כפי שהציעו.
הכן 2 קבצי תרגום, הראשון יהיה בשם זהה לשם קובץ הוידאו ויכיל את התרגום בצורה תקינה.
קובץ התרגום השני יהיה בשם דומה, אך הפוך על מנת שתוכל לטעון אותו ל 6500 ידנית בעזרת Title כפי שהציעו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים