התקינו לי עכשיו פלזמה סמסונג PS50A550 ,בהסתכלות ראשונית יחד עם הטכנאי הכל נראה תקין,לאחר שהלך הבחנתי ב 2 פיקסלים תקועים בעת הצגת מסך לבן אחד כחול אחד אדום התקשרתי לטכנאי והוא אמר שיעדכן את היבואן,במקביל גם אני הודעתי לשירות לקוחות שלהם.
האם יש עוד משהו לעשות?
האם התופעה הפיכה?
מה מדיניות של היבואן במקרה כזה?
האם כדאי לערב את החנות (בסט ביי)?
עשינו מחקר וסטטיסטית גילינו שפשוט היתה בדיוק באותה תקופה גל של רכישות של מסך מאוד ספציפי. כשניתחנו את התוצאות מאוד הפתיע אותנו לגלות שכאשר ניסינו למפות כמה תקלות יש לכל מסך לפי מספר הקניות שלו (כלומר, כאחוז מסך אלה שיש להם מסך כזה) האחוזים היו כמעט זהים לכל החברות...
moshe55 כתב:התקינו לי עכשיו פלזמה סמסונג PS50A550 ,בהסתכלות ראשונית יחד עם הטכנאי הכל נראה תקין,לאחר שהלך הבחנתי ב 2 פיקסלים תקועים בעת הצגת מסך לבן אחד כחול אחד אדום התקשרתי לטכנאי והוא אמר שיעדכן את היבואן,במקביל גם אני הודעתי לשירות לקוחות שלהם.
האם יש עוד משהו לעשות?
האם התופעה הפיכה?
מה מדיניות של היבואן במקרה כזה?
האם כדאי לערב את החנות (בסט ביי)?
...
אם רכשת מבסט ביי אתה בבעיה רצינית.
היבואן לא יחליף לך ותצטרך לעשות שמיניות באוויר.
דרוש ביטול עסקה.
moshe55 כתב:האם אני יכול לדרוש ביטול עסקה בגין פיקסלים תקולים?
...
תלוי כמה זה מפריע לך?
לי היו במסך סמסונג שני פיקסלים תקולים והיבואן לא הסכים להחליף לי את המסך כי זה פחות מ 8 פיקסלים לפי המדיניות שלהם.
רק לאחר הרבה בלגן שעשיתי ביטלו לי את העסקה למרות שזה לא הפתרון שרציתי כי המסך בסה"כ היה איכותי.
גם אני רכשתי מבסט ביי.
יש להם מדיניות החזרת מוצרים הכי טובה בארץ, זה נקרא "להחזיר בלי להסביר" ,אני חושב עד שבועיים מהרכישה (מנסיון אישי שהיה לי איתם) יכול להיות שהם הפסיקו עם זה?
תעדכן אותנו.
מלך:
מתי קנית ומתי עשו לך בעיות? האם עברו שבועיים מהרכישה כששמת לב לתקלה?
נערך לאחרונה על ידי Mash ב 29/12/2008 0:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל מה שאמרת הוא רק על הנייר וזה לא היה תלוי בהם אלא ביבואן שעשה בעיות.
אומרים שברכישה מחנות מתמחה זה לא היה קורה אבל אני לא יודע.
הם ידעו עוד בשבוע הראשון לאחר שקיבלתי את המסך.
אז לאחר ביטול העסקה עברתי לפנסוניק והמסך היה נקי.
לא, זה לא רק על הנייר. ערכתי את ההודעה הקודמת.
כפי שאמרתי, מנסיון אישי שהיה לי - קניתי בבסט ביי עפולה מכשיר DVD ולאחר יומיים (גיליתי כי המחיר ששילמתי היה גבוה מדיי)
החזרתי להם בלי לתת דין וחשבון - וקיבלתי חזרה את הכסף.
טוב המקרה שלך מאוד פשוט לעומת המקרה שלי ומדובר במוצר זול לעומת מסך יקר.
במקרה שלי דרשתי החלפת מסך ולא הסכימו וזה ממש לא היה תלוי בבסט ביי.
יש מוצרים שאולי כן תלויים בהם.