צפייה בסרטי HD - קבצי MKV
חג שמח. קניתי מסך HD לא מזמן ויש לי כמה סרטים שאני רוצה לראות ברגע שהוא יגיע, סרטי HD.
רובם נמצאים בקבצי MKV, ואין לי ממש מושג איך אני אמור להפעיל אותם, כל הנגנים שעל המחשב לא מזהים את הקובץ, ולפי מה שידוע לי גם הXBOX 360 לא מזהה קבצי MKV כך שהם גם לא יעברו בו אם אני ארצה להשתמש בו כמזרים.
רציתי לדעת איך אפשר להפעיל בכלל קבצי MKV על המחשב ככה שאוכל להנות מאיכות HD(וגם אוכל להזרים ישירות מהמחשב למסך סרטים כאלה)
ואיך אוכל להמיר אותם לסוגים אחרים של קבצים כך שהXBOX 360 יזהה את הקובץ ואיכות הHD תשמר.
תודה ושבוע טוב
רובם נמצאים בקבצי MKV, ואין לי ממש מושג איך אני אמור להפעיל אותם, כל הנגנים שעל המחשב לא מזהים את הקובץ, ולפי מה שידוע לי גם הXBOX 360 לא מזהה קבצי MKV כך שהם גם לא יעברו בו אם אני ארצה להשתמש בו כמזרים.
רציתי לדעת איך אפשר להפעיל בכלל קבצי MKV על המחשב ככה שאוכל להנות מאיכות HD(וגם אוכל להזרים ישירות מהמחשב למסך סרטים כאלה)
ואיך אוכל להמיר אותם לסוגים אחרים של קבצים כך שהXBOX 360 יזהה את הקובץ ואיכות הHD תשמר.
תודה ושבוע טוב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בעקרון, מה שאתה צריך לעשות זה להתקין רק Haali + FFDShow (לינקים במדריך לסדר התקנה נכון בראש הפורום), ולנגן עם Windows Media Player או BSPlayer. אני מעדיף את השני שהוזכר, הוא חינמי, נוח ומומלץ.
לגבי ה-XBOX360, צריך לעשות המרה או להשתמש בתוכנת טרנסקודינג שרצה על המחשב שלך ומשמשת כשרת מדיה לקונסולה. בדוק בפורום קונסולות ומשחקים ליותר פרטים.
לגבי ה-XBOX360, צריך לעשות המרה או להשתמש בתוכנת טרנסקודינג שרצה על המחשב שלך ומשמשת כשרת מדיה לקונסולה. בדוק בפורום קונסולות ומשחקים ליותר פרטים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נכנסתי ללינקים ולא מצאתי הורדה לHalli Media Splitter אלא למשהו שנקרא MatroskaSplitter, האם זה מה שצריך להוריד?
כשאני נכנס לFFDshow יש שם כמה וכמה לינקים, אלו מהם אני צריך להוריד?
הXBOX 360 משמש כמזרים מדיה שמתחבר ישירות לWINDOWS וכל מה שנמצא בתיקיית הMY MOVIES עובר דרך הXBOX ומשם לטלויזיה, לכן אני חושב שצריך המרה, לאיזה קבצים אני יכול להמיר כדי לשמור על האיכות ובאיזה תוכנה?
כשאני נכנס לFFDshow יש שם כמה וכמה לינקים, אלו מהם אני צריך להוריד?
הXBOX 360 משמש כמזרים מדיה שמתחבר ישירות לWINDOWS וכל מה שנמצא בתיקיית הMY MOVIES עובר דרך הXBOX ומשם לטלויזיה, לכן אני חושב שצריך המרה, לאיזה קבצים אני יכול להמיר כדי לשמור על האיכות ובאיזה תוכנה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, זה ה-Matroska
ב-FFDShow הורד את הלינק הראשון, ה-Generic build/stable.
לגבי שאלתך האחרונה, עדיף שתשאל בפורום קונסולות ומשחקים, שם יש אנשים שיותר מבינים בנושא. נדמה לי שההמרה צריכה להיות לקובץ MP4, אבל אני לא בטוח בזה.
ב-FFDShow הורד את הלינק הראשון, ה-Generic build/stable.
לגבי שאלתך האחרונה, עדיף שתשאל בפורום קונסולות ומשחקים, שם יש אנשים שיותר מבינים בנושא. נדמה לי שההמרה צריכה להיות לקובץ MP4, אבל אני לא בטוח בזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הסרט הוא 720P או 1080P? מהי צריכת ה-CPU ב-Task Manager כשאתה מנסה להריץ את הסרט?
מהו מפרט המחשב שלך? ייתכן שהוא חלש מדי מכדי להריץ תכני HD.
מהו מפרט המחשב שלך? ייתכן שהוא חלש מדי מכדי להריץ תכני HD.
הסרט הוא 720P.
אני לא ממש סגור על המעבד ולוח האם, אבל הם נקנו בערך בסוף 2006 לדעתי.
כרטיס המסך שלי הוא ATI Readon HD3850 בעל זכרון של 256MB GDDR3 ויש לי שני כרטיסי זכרון של 1GB של Kingston 617mhz אם אני לא טועה.
כעקרון הוא מריץ דברים בלי בעיה והוא מריץ משחקים די כבדים כמו WOW וכדומה בלי שום בעיות FPS וזכרון(זה אמנם גם תלוי בכ.מסך אבל גם במחשב כולו).
צריכת הCPU עומדת בזמן הרצת הסרט בין 28% ל41%, לא משהו רציני, רוב הזמן זה יושב על 32-35%
גליתי הרגע שבWMP 11 הסרט עובד חלק ללא בעיות, הBS עשה בעיות
אני לא ממש סגור על המעבד ולוח האם, אבל הם נקנו בערך בסוף 2006 לדעתי.
כרטיס המסך שלי הוא ATI Readon HD3850 בעל זכרון של 256MB GDDR3 ויש לי שני כרטיסי זכרון של 1GB של Kingston 617mhz אם אני לא טועה.
כעקרון הוא מריץ דברים בלי בעיה והוא מריץ משחקים די כבדים כמו WOW וכדומה בלי שום בעיות FPS וזכרון(זה אמנם גם תלוי בכ.מסך אבל גם במחשב כולו).
צריכת הCPU עומדת בזמן הרצת הסרט בין 28% ל41%, לא משהו רציני, רוב הזמן זה יושב על 32-35%
גליתי הרגע שבWMP 11 הסרט עובד חלק ללא בעיות, הBS עשה בעיות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שצריך לשחק עם הגדרות ה-Overlay ב-BSPlayer, זה נמצא באחד מתפריטי ה-Setup שלו. בכל מקרה, יש לך את ה-WMP11 שמנגן את זה ללא בעייה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה פשוט הולך לתפריט של ה-FFDShow video decoder configuration ומאפשר שם Subtitles ושם את ה-Charset על Hebrew. שם קובץ הכתוביות צריך להיות בדיוק כמו שם הסרט ללא הסיומת.
כמו כן, יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינק למאמר המסביר הכל על כתוביות ואיפשורן ב-FFDShow.
כמו כן, יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינק למאמר המסביר הכל על כתוביות ואיפשורן ב-FFDShow.