אם יש לי קונסולת PS3 PAL, איזה גרסה של LBP אני צריך לקנות?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ליאורד פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כמובן על מנת שאני יוכל להוריד תכנים חופשי.
אני מחובר ב PSN לחנות הבריטית.
תודה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

תכנים בחינם אתה יכול להוריד גם מהחנות הבריטית. אם תרצה לקנות משהו (למשל, יצאה בשבוע שעבר הרחבת MGS4 לLBP, עם שלבים חדשים, רובה פיינטבול ועוד), אתה חייב גרסה אמריקאית, ולהתחבר לחנות האמריקאית.

ליאורד פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ממה שאני הבנתי רוב התכנים הם בחינם לא? או שיש סיבה אמיתית לקנות דברים מהחנות האמריקאית?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אם יש או אין סיבה לקנות, זאת החלטה שלך. ל LBP יהיו הרבה תכנים בחינם, אבל גם הרבה תכנים בתשלום. בחינם המקסימום שתקבל זה תחפושות, ואולי קצת חומרי בניה חדשים. שלבים שלמים, דברים חדשים לגמרי כמו חומרים מסוכנים או רובים, תחפושות של דמויות מוכרות (כמו הדמויות מ MGS או הדמויות מStreet Fighter) ועוד דברים שעוד לא חשבנו עליהם בכלל (כי יש במשחק הזה כל כך הרבה אפשרויות) תקבל רק בתשלום.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

Malcontent, בנוגע לשלבים: זה נכון רק לשלבים שסוני יוצרת. שלבים שנוצרים ע"י משתמשים אחרים, שהם מבחינתי עיקר המשחק הזה, הם חינמיים לגמרי. חשוב להבהיר את זה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אורי - מה שאתה אומר נכון, אבל שלבים שיצרו משתמשים אחרים הם לא "תוכן להורדה". אתה לא מוריד אותם מהחנות של פלייסטיישן, הם פשוט חלק מהמשחק.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

Malcontent כתב:אורי - מה שאתה אומר נכון, אבל שלבים שיצרו משתמשים אחרים הם לא "תוכן להורדה". אתה לא מוריד אותם מהחנות של פלייסטיישן, הם פשוט חלק מהמשחק.
...
בהחלט מקבל, פשוט יכלה להיווצר אי הבנה מהתגובה הקודמת שלך ולכן הדגשתי.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”