עבר זמן מהפעם האחרונה שלי פה, ואכן בימים האחרונים נזכרתי כמה כיף לשוטט בפורום.
אני כרגע בארה"ב, ודחיית בניית המערכת שלי הגיעה לתומה - זה הזמן.
אשמח להמלצות, כולל יד שנייה. אם למישהו יש גם קישורים רלוונטים לחניות באזור DC זה יהיה אף משובח יותר.
השימושים:
מסך - בעיקר טלויזיה (כולל ערוצי HD). מדי פעם סרטים. מרחק צפיה , בערך 3.5 מטר. תקציב - עד $1300
רמקולים קדמיים - - בארץ היה לי סט של פוקל מדפי שמאד אהבתי (806S). העדפה ברורה למדפיים. לצערי לא מצאתי הרבה חנויות אודיו פה באזור, אז אם מישהו מכיר את הרמקולים האלו, ומכיר רמקולים דומים זה יהיה נחמד. למרות שאני גם פתוח לשמוע דברים חדשים.
שימוש - 60% סרטים וטלויזיה, 40% מוזיקה.
תקציב - $600-$700.
אחוריים - אהבתי את הסקירה של עופר על הרמקולים של AXIOM. אני אמתין לעוד כמה שהודיעו שהם ינסו את החברה, ולפי התרשמותם אחליט. אם לא אז התקציב יירד משמעותית לאזור ה - $200-$300.
רסיבר - בארץ היה לי אונקיו 503. היה נחמד אבל תמיד חשבתי שהוא טיפה "משעמם". אני די סגור על ימהה 3800 שראיתי פה ב - $1000 אבל אם למישהו יש המלצות אחרות בתקציב הזה, אני אשמח. חשוב לי שיידע לעשות אפסקיילנג למסך FHD.
במגבלות תקציב כרגע נשארו מחוץ לתוכניות, סאב, וסנטר. אני מאמין שאני אקנה את ה - SB3 ואיזה נגן די וי די פשוט.
תודה מראש לכל העונים,
איזה כיף!!!
נ.ב.
דילמה - באיזה פורום מפרסמים את זה? אולי בדיעבד הייתי צריך לפצל את ההודעה? נראה לפי התגובות...