מדיה פורטל
אז ככה, על המחשב מותקנים 2 מערכות הפעלה XP ו ויסטה, לאחר תקופת ניסיון עם כל אחת מהן החלטתי לעבור לשימוש ב XP ולא בויסטה.
נותרה לי בעיה אחת והיא המדיה סנטר, לאחר סקירה בפרומים התקנתי מדיה פורטל, הצלחתי להגדיר את הכרטיס PVR 150 הצלחתי אפילו לראות תמונה, לאחר שהסתבכתי טיפה עם העניין הזה שהחיבור מתבצע בקומפוזיט ולא דרך האנטנה.
מה שנשאר זה
(1) כיצד לייבא את לוח המשדרים של יס
(2) יש לי שלט וקולט והם לא עובדים.
באמת סקרתי את כל המדריכים כאן בפורום ועדיין לא הסתדרתי עם זה, חלק מהמדריכים אולי מיושנים, הקישורים חלקם לא עובדים.
אני מבקש לא להפנות אותי למדריך אחר, אלא לתת הסבר קונקרטי עם קישורים עדכניים.
תודה לכל העוזרים.
נותרה לי בעיה אחת והיא המדיה סנטר, לאחר סקירה בפרומים התקנתי מדיה פורטל, הצלחתי להגדיר את הכרטיס PVR 150 הצלחתי אפילו לראות תמונה, לאחר שהסתבכתי טיפה עם העניין הזה שהחיבור מתבצע בקומפוזיט ולא דרך האנטנה.
מה שנשאר זה
(1) כיצד לייבא את לוח המשדרים של יס
(2) יש לי שלט וקולט והם לא עובדים.
באמת סקרתי את כל המדריכים כאן בפורום ועדיין לא הסתדרתי עם זה, חלק מהמדריכים אולי מיושנים, הקישורים חלקם לא עובדים.
אני מבקש לא להפנות אותי למדריך אחר, אלא לתת הסבר קונקרטי עם קישורים עדכניים.
תודה לכל העוזרים.
טוב לגבי לוח - אני משתמש ב - MegaEpg
http://pvr.co.il/
מה הבעיה עם השלט?
(פרטים)
איזה שלט? של MS ....
http://pvr.co.il/
מה הבעיה עם השלט?
(פרטים)
איזה שלט? של MS ....
התקנתי את התוכנה הזאת כבר, הבעיה היא שמתי שהוא מעדכן את הערוצים הוא כותב
2008-12-30: 2008-12-31: No shows found for cnn
Script tv2day_he is processing day 2009-01-01 channel cnn
ואני גם לא יודע אך אני מכניס את הקובץ למדיה פורטל, באמת שוב אני אומר קראתי את כל המדריכים, אני כבר מכיר את כל הטריקים, יש משהו שאני כנראה מפספס, אני אצטרף משהו יותר מפורט, מה לעשות
תודה לעוזרים
2008-12-30: 2008-12-31: No shows found for cnn
Script tv2day_he is processing day 2009-01-01 channel cnn
ואני גם לא יודע אך אני מכניס את הקובץ למדיה פורטל, באמת שוב אני אומר קראתי את כל המדריכים, אני כבר מכיר את כל הטריקים, יש משהו שאני כנראה מפספס, אני אצטרף משהו יותר מפורט, מה לעשות
תודה לעוזרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
tv2day לא עובד די מזמן. תנסה vista_he (אין קשר למערכת הפעלה, יעבוד גם ב-XP).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"