כרטיס מסך זז לאט
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם!
יש לי מחשב נייד hp-dv7
זכרון 4gb מעבד Turion X2 RM-70 2 GHz
כרטיס מסך ati radeon 3200 hd
שאני מפעיל את ati catalyst ובוחר באפשרות 3d והתצוגה שם מאד מקרטעת דבר זה לא משתה הבל מצב שאני שם בהגדרות והוא בא לידי ביטוי בכל מיצג גרפי במחשב בין אם זה הדבר הכי קטן של תצוגה גרפית של משחקי הhp לבין צפיה בסרטי mkv 720p
חשוב לציין שפירמטי את המחשב כבר ושמתי vista ultimate 64 bit.
אני בטוח שזה לא אמור להיות כך המחשב יחסית חדש וחזק ובנוסף לא אמור להיות בתצוגת ה3d של כרטיס המסך!
תודה לכולם!!!
יש לי מחשב נייד hp-dv7
זכרון 4gb מעבד Turion X2 RM-70 2 GHz
כרטיס מסך ati radeon 3200 hd
שאני מפעיל את ati catalyst ובוחר באפשרות 3d והתצוגה שם מאד מקרטעת דבר זה לא משתה הבל מצב שאני שם בהגדרות והוא בא לידי ביטוי בכל מיצג גרפי במחשב בין אם זה הדבר הכי קטן של תצוגה גרפית של משחקי הhp לבין צפיה בסרטי mkv 720p
חשוב לציין שפירמטי את המחשב כבר ושמתי vista ultimate 64 bit.
אני בטוח שזה לא אמור להיות כך המחשב יחסית חדש וחזק ובנוסף לא אמור להיות בתצוגת ה3d של כרטיס המסך!
תודה לכולם!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתקין ויסטה 32 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

המחשב בא ככה עם 64 ביט זה לא הגיוני שהוא בא איטי הא לא היו מיצרים 64 ביט אם הם היו יודעים שזה יאט את המחשב חייב להיות סיבה אחרת שתסדר את זה.??
אם אני ישים 32 וזה לא יסתדר אז מה לעשות?
אם אני ישים 32 וזה לא יסתדר אז מה לעשות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

"מחשב חדש" הוא לא בהכרח חזק. יש היום סדרות של מעבדים חלשים יחסית, דוגמת האינטל אטום (לי יש נייד כזה, MSI Wind), שהם חלשים מאוד ולא תמיד יכולים להריץ תכני HD. המטרה של מחשבים מהסוג הזה היא לא מולטימדיה אלא יישומים פשוטים כמו אופיס, מסנג'רים למיניהם וגלישה באינטרנט. אין לי מושג אם זהו המצב במקרה של המחשב שלך, כי לא הצלחתי למצוא Benchmarks של המעבד שלך. האם בדקת לפני שקנית אותו Reviews באינטרנט וראית מבחני ביצועים ומהירות?
אם קנית אותו בגלל מוכר בחנות או באינטרנט שהבטיח לך נסים ונפלאות, לדעתי זוהי עילה להחזרת המוצר. שוב, ייתכן שהמחשב אכן חזק ומדובר רק בבעייה שניתנת לפתירה.
בדוק מהי צריכת המעבד בעת ניגון קובץ ה-MKV שלך ב-Task Manager. כמו כן, נסה לנגן קובץ AVI Div-X (סרט באיכות DVD Rip, למשל) ותראה אם עדיין יש קרטועים. בדוק גם אם רצים ברקע יישומים שעלולים להיות תובעניים כמו תוכנות אימייל, מסנג'ר ואנטי וירוס לא יעיל.
תנסה להתקין CoreAVC כמו שאמרתי לך לפני כמה ימים ותראה אם זה משפר את המצב (לא לשכוח לנטרל פענוח H.264 ע"י FFDShow). ה-CoreAVC נחשב קודק יעיל יותר מה-FFDShow, ויעבוד טוב יותר על מחשבים לא חזקים.
אם קנית אותו בגלל מוכר בחנות או באינטרנט שהבטיח לך נסים ונפלאות, לדעתי זוהי עילה להחזרת המוצר. שוב, ייתכן שהמחשב אכן חזק ומדובר רק בבעייה שניתנת לפתירה.
בדוק מהי צריכת המעבד בעת ניגון קובץ ה-MKV שלך ב-Task Manager. כמו כן, נסה לנגן קובץ AVI Div-X (סרט באיכות DVD Rip, למשל) ותראה אם עדיין יש קרטועים. בדוק גם אם רצים ברקע יישומים שעלולים להיות תובעניים כמו תוכנות אימייל, מסנג'ר ואנטי וירוס לא יעיל.
תנסה להתקין CoreAVC כמו שאמרתי לך לפני כמה ימים ותראה אם זה משפר את המצב (לא לשכוח לנטרל פענוח H.264 ע"י FFDShow). ה-CoreAVC נחשב קודק יעיל יותר מה-FFDShow, ויעבוד טוב יותר על מחשבים לא חזקים.
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

אני לא ממש מבין מה רשום אז יש פה לינקים על המעבד:
http://www.notebookcheck.net/AMD-Turion ... 129.0.html
יש פה באתר נתוניםם גם על הכרטיס מסך.
http://www.notebookcheck.net/AMD-Turion ... 129.0.html
יש פה באתר נתוניםם גם על הכרטיס מסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמו שזה נראה, המעבד גבולי לניגון 720P עם FFDShow.
אתה יכול לנסות להפעיל את פענוח החומרה של הכרטיס לפי המדריך של tobenary (המדריך לניגון קבצים בפרופיל 4.1).
ניסית CoreAVC?
בדקת ניצול מעבד ב-Task Manager בעת ניגון הסרט?
אתה יכול לנסות להפעיל את פענוח החומרה של הכרטיס לפי המדריך של tobenary (המדריך לניגון קבצים בפרופיל 4.1).
ניסית CoreAVC?
בדקת ניצול מעבד ב-Task Manager בעת ניגון הסרט?
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

בין 40-60 אחוז בממוצע לסרט זה בסדר.??
מה ההבדל בcoreavc?
דרך אגב למה את אומר שהוא גבולי??
חוץ מזה אנחנו סוטים מהנושא גם בדוגמא של התלת מימד בתוכנה של הכרטיס מסך יש קיטועים כאלה אז אני לא חושב שזה קשור לסרטים ספציפית.. לפני דעתי גורם אחר הוא הבעיה? מה נראה לך?
מה ההבדל בcoreavc?
דרך אגב למה את אומר שהוא גבולי??
חוץ מזה אנחנו סוטים מהנושא גם בדוגמא של התלת מימד בתוכנה של הכרטיס מסך יש קיטועים כאלה אז אני לא חושב שזה קשור לסרטים ספציפית.. לפני דעתי גורם אחר הוא הבעיה? מה נראה לך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האמת שאני פשוט לא מבין את חברות המחשבים האלה. למה למכור ויסטה 64 ביט למחשב כזה חלש? ובכלל, ויסטה 64 ביט על מחשב נייד זה מיותר לחלוטין.
אם לא בא לך לנסות להתקין ויסטה 32 ביט על המחשב, הייתי מציע לך לקחת אותו למעבדת שירות של חנות המחשבים בה קנית את המחשב ולהראות להם את הבעיות והקרטועים, ואולי אף להחזיר אותו ולהחליף למחשב עם מעבד חזק יותר.
אם לא בא לך לנסות להתקין ויסטה 32 ביט על המחשב, הייתי מציע לך לקחת אותו למעבדת שירות של חנות המחשבים בה קנית את המחשב ולהראות להם את הבעיות והקרטועים, ואולי אף להחזיר אותו ולהחליף למחשב עם מעבד חזק יותר.