טיונר לא רצוי
היי,
בשעה טובה קניתי את המפלצת הזו:
http://www.classic-audio.com/marantz/4300.html
ואני די מרוצה ממנה, חוץ מבעיה קטנה בכניסת הפונו:
כשאני מכוון את המגבר לכניסת הפונו, למרות שההארקה כן מחוברת, שומעים (חלש, אבל מציק) זמזום וערוץ רדיו. אני יודע שהבעיה של ערוץ רדיו נפוצה (ברמקולים של מחשב למשל), אבל מעולם לא הפריעה לי, ומעולם לא ידעתי מה מקורה וכיצד ניתן לטפל בה.
אוסיף שבכניסת הסידי אין בעיה כזו. אמנם יש שם זמזום חלש כשלא מושמע בה דבר והווליום מאוד גבוה, אבל אני חושב שזה "רעש לגיטימי".
אשמח לקבל פתרונות/הסברים/הנחיות לניסויים שיבהירו מה מקור הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה.
תודה רבה!
- אבישי
בשעה טובה קניתי את המפלצת הזו:
http://www.classic-audio.com/marantz/4300.html
ואני די מרוצה ממנה, חוץ מבעיה קטנה בכניסת הפונו:
כשאני מכוון את המגבר לכניסת הפונו, למרות שההארקה כן מחוברת, שומעים (חלש, אבל מציק) זמזום וערוץ רדיו. אני יודע שהבעיה של ערוץ רדיו נפוצה (ברמקולים של מחשב למשל), אבל מעולם לא הפריעה לי, ומעולם לא ידעתי מה מקורה וכיצד ניתן לטפל בה.
אוסיף שבכניסת הסידי אין בעיה כזו. אמנם יש שם זמזום חלש כשלא מושמע בה דבר והווליום מאוד גבוה, אבל אני חושב שזה "רעש לגיטימי".
אשמח לקבל פתרונות/הסברים/הנחיות לניסויים שיבהירו מה מקור הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה.
תודה רבה!
- אבישי
בטח שיש לי פטיפון!
כשהוא מחובר למגבר והמגבר על כניסת פונו יש את הרעש והרדיו שציינתי.
כשהוא לא מחובר למגבר והמגבר על כניסת פונו, יש את אותו רעש אבל הרבה יותר חלש מאשר כשמחובר.
כשאני בערוצים שאינם פונו, יש היס מעצבן בווליום חזק, כשלא מושמע כלום.
איך נפטרים מכל אלה?
ומהי בעיית Ground Loop ופתרונותיה?
כשהוא מחובר למגבר והמגבר על כניסת פונו יש את הרעש והרדיו שציינתי.
כשהוא לא מחובר למגבר והמגבר על כניסת פונו, יש את אותו רעש אבל הרבה יותר חלש מאשר כשמחובר.
כשאני בערוצים שאינם פונו, יש היס מעצבן בווליום חזק, כשלא מושמע כלום.
איך נפטרים מכל אלה?
ומהי בעיית Ground Loop ופתרונותיה?
sergeit - תוכל להסביר מה פירוש "לעטוף אותו ברדיד מטלי להאריק את המסך וליראת מה יהיה.."?
yairf - יש לי כבלים, אבל לא בחדר שבו נמצא הפטיפון והמגבר. והפטיפון אכן מחובר בחוט הארקה למגבר. תוכל לפרט מה זה Ground Loop ואיך נפטרים מבעיה זו?
תודה!
yairf - יש לי כבלים, אבל לא בחדר שבו נמצא הפטיפון והמגבר. והפטיפון אכן מחובר בחוט הארקה למגבר. תוכל לפרט מה זה Ground Loop ואיך נפטרים מבעיה זו?
תודה!