כמה שאלות בקשר ל- usenet
1. התכנים שמורידים מגיעים משרתים פרטיים? זאת אומרת זה הורדה ישירה?!
2. מקבלים מהירות אחידה מכל הקבוצות או שזה משתנה מקבוצה לקבוצה?
3. איזה אתרי אינדוקס יש חוץ מ- newzleecher ? (אשמח לכתובות שלהם)
תודה על העזרה
רועי
תודה על העזרה
רועי
1. זה הורדה ישירה משרתים של הספק הNEWS שלך.roee7777 כתב:1. התכנים שמורידים מגיעים משרתים פרטיים? זאת אומרת זה הורדה ישירה?!
תודה על העזרה
רועי...
2. אתה מקבל מהירות מקסימלית של החיבור שלך לאינטרנט.
3. bintube.com , binsearch.info
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
roee7777,
לא נראה לי שאתה מבין בדיוק מה זה USENET
האם קראת את המאמרים למתחילים ?
לא נראה לי שאתה מבין בדיוק מה זה USENET
האם קראת את המאמרים למתחילים ?
dizingof
תודה רבה על התשובות!
oferlaor
אני קראתי כמעט את כל השרשורים שמצאתי בחיפוש על usenet , giganews , ו- newsleecher
בנוסף קראתי ויישמתי את המדריך להגדרות ב- newsleecher.
ועכשיו אני קורא את המדריך המקוצר - USENET , שאני שמח שמצאתי את זה... זה עזר לי להבין איך מחפשים בתוכנה הזאת ב- Headers , שעד שמצאתי את המדריך לא ידעתי איך מבצעים חיפוש בשיטה הזאת.
אני חושב שאם כל החומר שקשור לנושא היה מרוכז במקום אחד... לדוגמה: נעוץ שהיה מרכז בתוכו קישורים למדריכים וכדו'
תודה רבה על התשובות!
oferlaor
אני קראתי כמעט את כל השרשורים שמצאתי בחיפוש על usenet , giganews , ו- newsleecher
בנוסף קראתי ויישמתי את המדריך להגדרות ב- newsleecher.
ועכשיו אני קורא את המדריך המקוצר - USENET , שאני שמח שמצאתי את זה... זה עזר לי להבין איך מחפשים בתוכנה הזאת ב- Headers , שעד שמצאתי את המדריך לא ידעתי איך מבצעים חיפוש בשיטה הזאת.
אני חושב שאם כל החומר שקשור לנושא היה מרוכז במקום אחד... לדוגמה: נעוץ שהיה מרכז בתוכו קישורים למדריכים וכדו'
הורדתי בטעות 2 קבצים עם פסקול ברוסית במקום באנגלית... 10 ג'יגה באוויר..
איך אפשר לדעת אם השחרורים של אותה קבוצה הם באנגלית או צרפתית או רוסית ?
ועוד שאלה, העדכון של ה headers אמור לקחת כל כך הרבה זמן? בחרתי ב- 2 קבוצות, וכל אחת יש בערך 80,167,765 כותרות... וזה מעדכן אותם כבר חצי שעה על מהירות של 400 ק'ב לשניה.. המצב הזה תקין?
תודה
איך אפשר לדעת אם השחרורים של אותה קבוצה הם באנגלית או צרפתית או רוסית ?
ועוד שאלה, העדכון של ה headers אמור לקחת כל כך הרבה זמן? בחרתי ב- 2 קבוצות, וכל אחת יש בערך 80,167,765 כותרות... וזה מעדכן אותם כבר חצי שעה על מהירות של 400 ק'ב לשניה.. המצב הזה תקין?
תודה
עזוב HEADERS , זה בולשיט אחד גדול
תעבוד עם NZB. אתרי האינדוקס שנתתי לך מציגים לך רשימה של תכנים מוכנים להורדה בקליק אחד.
תתנחם שלכולנו זה קרה שהורדנו תוכן כבד ובסוף הפס קול בגרמנית וכו..
כמתחיל קבע לך עיקרון פשוט - תוריד קודם את ה SAMPLE שמתלווה כמעט תמיד לתוכן הגדול - בדוק אותו ואם הכל בסדר לך תוריד את התוכן הגדול.
או עדיף קרא קודם את ה NFO של התוכן ובדוק שפס הקול הוא ENGLISH וזא תוריד.
תעבוד עם NZB. אתרי האינדוקס שנתתי לך מציגים לך רשימה של תכנים מוכנים להורדה בקליק אחד.
תתנחם שלכולנו זה קרה שהורדנו תוכן כבד ובסוף הפס קול בגרמנית וכו..
כמתחיל קבע לך עיקרון פשוט - תוריד קודם את ה SAMPLE שמתלווה כמעט תמיד לתוכן הגדול - בדוק אותו ואם הכל בסדר לך תוריד את התוכן הגדול.
או עדיף קרא קודם את ה NFO של התוכן ובדוק שפס הקול הוא ENGLISH וזא תוריד.