רכישת סרטי DVD מחו"ל - מישהו מכיר בבקשה ?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מזה 14 שנה...big27 כתב:אפשר להזמין מ אמזון לישראל??
...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כתוב מי המוכר.אדי44 כתב:איך ניתן לאמת ש-זה מאמזון עצמה.Joshua_G כתב:כל מה שנקנה מאמזון עצמה, להבדיל מסוחרים שמוכרים דרכה, מגיע ישירות רצה באמצעות הדואר.SAGYLE כתב:לא מדויק!...
.......
אני קונה סרטים מאמזון אנגליה (הבלו ריי שלי הוא לאיזור B).
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה ברור מהכתוב בדף המוצר.אדי44 כתב:איך ניתן לאמת ש-זה מאמזון עצמה.Joshua_G כתב:כל מה שנקנה מאמזון עצמה, להבדיל מסוחרים שמוכרים דרכה, מגיע ישירות רצה באמצעות הדואר.SAGYLE כתב:לא מדויק!.........
במקרה הגרוע ביותר, בשלב ביצוע ההזמנה, אתר אמזון יודיע שלא ניתן לשלוח מוצר זה לישראל.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
יש דרך לדעת מתיאור המוצר אם הדיסק BD הוא MULTI REGION או לא, ואם לא לאיזה איזור הוא מתאים? הם מציינים את זה?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תקליטורי DVD ו- BD הנמכרים באמזון ארה"ב זהים לתקליטורים הנמכרים בכל מקום אחר בארה"ב, דהיינו, או אזור ארה"ב או ללא אזור, בהתאם להחלטות היצרנים.
תקליטורים הנמכרים באמזון אנגליה הם או לאזור אירופה (שאנחנו שייכים אליו), או ללא אזור.
תקליטורים הנמכרים באמזון אנגליה הם או לאזור אירופה (שאנחנו שייכים אליו), או ללא אזור.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ב DVD אתה צודק, ב BD הנושא מעט שונה - יש לא מעט (למיטב הבנתי הרב כיום) סרטי BD שלא מוגבלים איזורית - ולכן אני שואל שוב, יש איזושהי דרך לדעת מראש?