שאלה ראיתי היום מסכי lcd עם תדר מסך : 120HZ זה יעבוד פה בארץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Re: שאלה ראיתי היום מסכי lcd עם תדר מסך : 120HZ זה יעבוד פה
הסמסונג לא תעבוד בארץ עקב שיטת שידור שונה: PAL 50Hz בארץ ו NTSC 60HZ בארה"ב.kobika24 כתב:או שזה לא משנה אני רוצה להזמין מחו"ל אבל יש לי התלבטויות בין 2 מסכים אחד זה:
1) http://www.amazon.com/Sharp-Aquos-LC52S ... B00121QIA2
2) http://www.amazon.com/Samsung-LN52A850- ... gy_e_img_a
תודה לעונים ולעוזרים...
השארפ יש סיכוי שתעבוד.
אני בימים הקרובים מתכוון להזמין אחד מהדגמים הבאים: lc-46d65u או lc-46d85u של sharp. כנראה לא תהיה בעיה איתם בארץ עקב תמיכה ב 50 HZ.
תבדוק את ה 52 של אותו דגם:
http://www.amazon.com/Sharp-Aquos-LC52D ... 092&sr=1-1
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
איך המסכים הנ"ל כי יש לי מחיר טוב לרכוש את ה46"?
איך רמתם ביחס ל 550 של סמסונג?
איך רמתם ביחס ל 550 של סמסונג?
לא סתם 52 .. אלא 850.. שאם אני לא טועה בכלל לא נמכר בארץ.. בתור אחד שראה את התמונה על המסך הזה.. היא מדהימה..zeev78 כתב:$2,437.12 ל 52 אינץ של סמסונג, למה אין מחירים כאלה בארץ.
...
בכל אופן לפותח האשכול.. תוודא שאתה מייבא טלוויזיה מולטי סיסטם.. (ולא זה לא ברור מאליו..רוב הטלוויזיות בארה''ב לא מולטי סיסטם... אני בדיוק כמוך הבאתי טלוויזיה מארה''ב והיא לא הייתה מולטי סיסטם ואני לא מאחל לך את כל מה שעברתי בשביל להציל משהו מהטלוויזיה...)
אין ממיר חיצוני לשיטות?RoieK כתב:לא סתם 52 .. אלא 850.. שאם אני לא טועה בכלל לא נמכר בארץ.. בתור אחד שראה את התמונה על המסך הזה.. היא מדהימה..zeev78 כתב:$2,437.12 ל 52 אינץ של סמסונג, למה אין מחירים כאלה בארץ.
...
בכל אופן לפותח האשכול.. תוודא שאתה מייבא טלוויזיה מולטי סיסטם.. (ולא זה לא ברור מאליו..רוב הטלוויזיות בארה''ב לא מולטי סיסטם... אני בדיוק כמוך הבאתי טלוויזיה מארה''ב והיא לא הייתה מולטי סיסטם ואני לא מאחל לך את כל מה שעברתי בשביל להציל משהו מהטלוויזיה...)...
יש רק שהאיכות שרואים בו היא גועל נפש.. וגם זה מונע ממך בעתיד לעשות ממיר HDzeev78 כתב:אין ממיר חיצוני לשיטות?RoieK כתב:לא סתם 52 .. אלא 850.. שאם אני לא טועה בכלל לא נמכר בארץ.. בתור אחד שראה את התמונה על המסך הזה.. היא מדהימה..zeev78 כתב:$2,437.12 ל 52 אינץ של סמסונג, למה אין מחירים כאלה בארץ.
...
בכל אופן לפותח האשכול.. תוודא שאתה מייבא טלוויזיה מולטי סיסטם.. (ולא זה לא ברור מאליו..רוב הטלוויזיות בארה''ב לא מולטי סיסטם... אני בדיוק כמוך הבאתי טלוויזיה מארה''ב והיא לא הייתה מולטי סיסטם ואני לא מאחל לך את כל מה שעברתי בשביל להציל משהו מהטלוויזיה...)......
2500 דולר על ה-52 אינץ הזו מחיר יפה .
זה כמובן לא כולל מע"מ ובחלק מהמדינות משלמים מע"מ , בין 7% ל-16% , תלוי במדינה .
זה לא כולל כמובן את ההובלה וזה לא כולל שום אחראיות . כן , בארה"ב משלמים בנפרד על אחראיות , כך שעבור 3 שנים של אחריות שאתה מקבל כאן עם הטלויזיה , התמורה הכספית בארה"ב זה בערך 500-600 דולר נוספים .
אין מה לעשות , זה כואב , זה המצב , בארה"ב המחירים יותר זולים מכאן , גם מרוויחים שם יותר טוב מפה וזה בסדר לפנטז לעצמך מה היית יכול לרכוש משם ... אם היית יכול .
אבל יש בעיה : אתה לא יכול ...
זה לא כולל כמובן את ההובלה וזה לא כולל שום אחראיות . כן , בארה"ב משלמים בנפרד על אחראיות , כך שעבור 3 שנים של אחריות שאתה מקבל כאן עם הטלויזיה , התמורה הכספית בארה"ב זה בערך 500-600 דולר נוספים .
אין מה לעשות , זה כואב , זה המצב , בארה"ב המחירים יותר זולים מכאן , גם מרוויחים שם יותר טוב מפה וזה בסדר לפנטז לעצמך מה היית יכול לרכוש משם ... אם היית יכול .
אבל יש בעיה : אתה לא יכול ...
אני דווקא יכול וחשבתי על זה, הבעיה כפי שכבר צויין כאן היא שיטת השידור...djeuro כתב:2500 דולר על ה-52 אינץ הזו מחיר יפה .
אבל יש בעיה : אתה לא יכול ......
אם זה מה שמונע ממך.. פשוט תעשה תבדיקה.. קיימים מולטי סיסטם בארה''ב.. (וטלוויזיות טובות) פשוט המבחר פחות גדול.. תעשה את הבדיקה לפני ההזמנה וזהו..zeev78 כתב:אני דווקא יכול וחשבתי על זה, הבעיה כפי שכבר צויין כאן היא שיטת השידור...djeuro כתב:2500 דולר על ה-52 אינץ הזו מחיר יפה .
אבל יש בעיה : אתה לא יכול .........