ערוץ 10 עושה נזק למסכים.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
בזמן האחרון החל ערוץ 10 להוסיף לצצד הלוגו שלו לגו נוסף של הסידרה הישרדות .
לא מספיק שכל הלוגואים וכל הסמלים על המסך גורמים את הנזק שלהם, בנוסף הסמל של ההישרדות כולל השעון שלידו מתכוננים להישאר עוד הרבה זמן .
האם משהו מכיר איזה שהוא פיתרון לנושא.
תודה .
לא מספיק שכל הלוגואים וכל הסמלים על המסך גורמים את הנזק שלהם, בנוסף הסמל של ההישרדות כולל השעון שלידו מתכוננים להישאר עוד הרבה זמן .
האם משהו מכיר איזה שהוא פיתרון לנושא.
תודה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ב-HTPC יש כל מני נוגדי לוגואים
העניין הוא שהלוגו שקוף, כך שזה לא כזה נזק
הקטע שלי הפריע היה הטיימר שהיה בלבן בוהק כמה ימים לפני ההתחלה.
אגב, חוקית יש להם מגבלה של "פרפרים" (או "באגים") שהם יכולים להכניס. לא ברור לי עד כמה זה חוקי שהם מכניסים את זה 24/7
אגב, חוקית יש להם מגבלה של "פרפרים" (או "באגים") שהם יכולים להכניס. לא ברור לי עד כמה זה חוקי שהם מכניסים את זה 24/7
- oferlaor
- מנהל

כן, פלזמה יכולה להיצרב לאורך זמן אם התמונה סטטית מדי.
עד כה לא היתה תביעה יצוגית בענייו
עד כה לא היתה תביעה יצוגית בענייו
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
למה הכוונה שב-HTPC יש נוגדי לוגואים-לאיזה תפריט צריך להכנס....oferlaor כתב:ב-HTPC יש כל מני נוגדי לוגואים
אגב, חוקית יש להם מגבלה של "פרפרים" (או "באגים") שהם יכולים להכניס. לא ברור לי עד כמה זה חוקי שהם מכניסים את זה 24/7...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
לכן לא מומלץ לראות כדורגל ישראלי על פלזמה...oferlaor כתב:כן, פלזמה יכולה להיצרב לאורך זמן אם התמונה סטטית מדי....
תביעה יצוגית נגד מי? מה אשמת ערוץ 10 שהטכנולוגייה של הפלזמה דפוקה (בנקודה הזו)?oferlaor כתב:עד כה לא היתה תביעה יצוגית בענייו....
או שהכוונה לתביעה יצוגית נגד יצרני הפלזמה?
- oferlaor
- מנהל

amirn,
מי שהכביש בבעלותו. אם זה משרד השיכון או העיריה - אז הם צריכים לתקן כי הם לא שמו שלט ולא דאגו לעדכן אותך.
אם 20% מהמסכים בישראל הם פלזמה וערוץ הופ למשל גורם להם נזק, אז ערוץ הופ צריך או לתקן את הנזק שהוא גורם או לעשות מעשה מינימלי להוכיח שהוא נמנע מלגרום לנו נזק (להזיז את הלוגו, להפוך אותו שקוף).
ערוץ 10 כן עושה את המאמץ הזה (ע"ע שקיפות) וכך גם יס (לאחר הפצרות רבות מצידנו). ערוצים רבים אחרים לא עושים את זה.
קוראים לזה DUE DILIGENCE באנגלית, המינימום מאמץ שדרוש בשביל להוכיח שניסית לעשות משהו בנידון.
לא יודע אפילו אם מועצת הכבלים והלווין קיבלו תלונות רשמיות על כך.
אני ככלל בעד להמנע מלראות כדורגל בכלל, אבל זה רק אני...לכן לא מומלץ לראות כדורגל ישראלי על פלזמה......
נניח ואתה נוסע בכביש ופתאום יש לך נזק ברכב בגלל שהיה חור בכביש. מי אחראי?תביעה יצוגית נגד מי? מה אשמת ערוץ 10 שהטכנולוגייה של הפלזמה דפוקה (בנקודה הזו)?
או שהכוונה לתביעה יצוגית נגד יצרני הפלזמה?...
מי שהכביש בבעלותו. אם זה משרד השיכון או העיריה - אז הם צריכים לתקן כי הם לא שמו שלט ולא דאגו לעדכן אותך.
אם 20% מהמסכים בישראל הם פלזמה וערוץ הופ למשל גורם להם נזק, אז ערוץ הופ צריך או לתקן את הנזק שהוא גורם או לעשות מעשה מינימלי להוכיח שהוא נמנע מלגרום לנו נזק (להזיז את הלוגו, להפוך אותו שקוף).
ערוץ 10 כן עושה את המאמץ הזה (ע"ע שקיפות) וכך גם יס (לאחר הפצרות רבות מצידנו). ערוצים רבים אחרים לא עושים את זה.
קוראים לזה DUE DILIGENCE באנגלית, המינימום מאמץ שדרוש בשביל להוכיח שניסית לעשות משהו בנידון.
לא יודע אפילו אם מועצת הכבלים והלווין קיבלו תלונות רשמיות על כך.
- yuria
- חבר מביא חבר

למה שאנו לא נעלה עצומה למועצת הכבלים והלוין בענין זה
אנו כחברי פורום כ-21000 חברים רשומים יכולים לעשות זאת לטובת הכלל
האם מנהלי האתר תומכים ברעיון זה
האם מנהלי האתר תומכים ברעיון זה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מתכוון לזה?yuria כתב:למה שאנו לא נעלה עצומה למועצת הכבלים והלוין בענין זה![]()
האם מנהלי האתר תומכים ברעיון זה...
http://www.hometheater.co.il/vt41513
- yuria
- חבר מביא חבר

גם אני חתמתי בעצומה זו ,אבל עדיין ישנם ערוצים סוררים (ניקולודיאון ,ערוץ הילדים ועוד......)
אני עדיין פונה מידי פעם להוט באופן עצמאית כדי למצוא פתרון לטובת הכלל
האם אין אלנטרטיבה אחרת
אני עדיין פונה מידי פעם להוט באופן עצמאית כדי למצוא פתרון לטובת הכלל
האם אין אלנטרטיבה אחרת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
העלתי את הנושא לא ספציפי רק לגבי ערוץ 10 .אבל בזמן האחרון רבע פינה שמאלית עליונה כבר לא רואים מסך אלה לוגואים קבועים .
אני מוכן ונחוש להירתם למאבק נגד הערוצים שמסבים נזק ביודעין ולא ביודעין למסכים.
בנוסף חוץ מהנזק זו גם הפרעה על המסך.
לכל התוקפים את מסכי הפלאזה . חלקם מתוסכלים ממסכי lcd בגודל גדול ,שאינם יכולים להישתוות למסכי פלאזמה בגדלים גדולים.
אני מוכן ונחוש להירתם למאבק נגד הערוצים שמסבים נזק ביודעין ולא ביודעין למסכים.
בנוסף חוץ מהנזק זו גם הפרעה על המסך.
לכל התוקפים את מסכי הפלאזה . חלקם מתוסכלים ממסכי lcd בגודל גדול ,שאינם יכולים להישתוות למסכי פלאזמה בגדלים גדולים.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
amirn כתב:לכן לא מומלץ לראות כדורגל ישראלי על פלזמה...oferlaor כתב:כן, פלזמה יכולה להיצרב לאורך זמן אם התמונה סטטית מדי....
גדול!![]()
דרך אגב - שידורי הכדורגל בערוץ 10 בהוט נראים ממש לא רע על פלזמה. רמת המשחק - נו טוב......
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
Jimmy כתב:רגע אחד חברה...amirn כתב:לכן לא מומלץ לראות כדורגל ישראלי על פלזמה...oferlaor כתב:כן, פלזמה יכולה להיצרב לאורך זמן אם התמונה סטטית מדי....
גדול!![]()
דרך אגב - שידורי הכדורגל בערוץ 10 בהוט נראים ממש לא רע על פלזמה. רמת המשחק - נו טוב......
לא קשור לשרשור.... אבל אני חייב להגיב.
עופר ושות: מה יש לכם נגד כדורגל. לא הכדורגל הישראלי --- כי זה ברור, אלא באופן כללי, רמת השידור?
הכדורגל שאני רואה בערוץ 10 או 2 (ואני מדבר על איכות השידור כמובן) הוא סביר..
נכון, זה רחוק מלהיות משביע.
האיכות שידור של ערוצי הספורט (לא HD -- לזה אין לי כסף מיותר) הוא ברמה מתחת לכל ביקורת. (יש לי פיוניר קורו)
יש לי הרגשה שיס והוט בכוונה משדרים כדורגל באיכות ירודה בכדי שנרכוש את ערוצי HD. אבל אולי זה רק אני חושב שיש פה כונניה...
טוב לסיכום, אני מאמין שיש פה הרבה חברה שאוהבים ספורט בכלל וכדורגל בפרט (אני מקווה)
ויאאלה, הלוואי ואיכות השידור תשתפר......
לתבוע אותם על נזקים למסכי פלזמה? ועוד בגלל לוגו? ומדובר רק ב 20% שיש להם פלזמה? אתם הולכים רחוק מידי.
הטענה האמיתית והיותר בהולה פה נמצאת הרבה צעדים לאחור לפני שנבוא בכלל בטענות שנוגעות ל 20% מבעלי המסכים, היום בישראל לערכתי יש לפחות ל 70% מהצופים מסכים דיגיטאלים רחבים וכל הערוצים עדיין משדריים בפורמט 3:4, אז אם עד עכשיו הם לא עשו משהו כל כך בסיסי ולשדר כבר במסך רחב איך אפשר לצפות מהם להתחשב בצריבות של הפלזמות?
הטענה האמיתית והיותר בהולה פה נמצאת הרבה צעדים לאחור לפני שנבוא בכלל בטענות שנוגעות ל 20% מבעלי המסכים, היום בישראל לערכתי יש לפחות ל 70% מהצופים מסכים דיגיטאלים רחבים וכל הערוצים עדיין משדריים בפורמט 3:4, אז אם עד עכשיו הם לא עשו משהו כל כך בסיסי ולשדר כבר במסך רחב איך אפשר לצפות מהם להתחשב בצריבות של הפלזמות?
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
kfirkb
העניין הוא שבכדי לשדר ב-16-9 יש להחליף חלק מהציוד או את כולו וזה עניין של הרבה כסף בעוד שבכדי לגרום לכך שהסמלים של הערוצים יגרמו פחות נזק וישדרו בצורה חצי שקופה אנחנו מדברים על כסף קטן באופן יחסי
העניין הוא שבכדי לשדר ב-16-9 יש להחליף חלק מהציוד או את כולו וזה עניין של הרבה כסף בעוד שבכדי לגרום לכך שהסמלים של הערוצים יגרמו פחות נזק וישדרו בצורה חצי שקופה אנחנו מדברים על כסף קטן באופן יחסי