LG60FR סקרלט או LG80GR..?!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

קניתי שבוע שעבר סקרלט 42 אינץ', ואני מאוד מרוצה ממנה =]
אחי הגדול החליט גם לשדרג את הטלויזיה שיש לו בחדר ולקנות אחת חדשה, הוא לא כ"כ התלהב מהעיצוב של הסקרלט ויותר התלהב מהדגם החדש של LG - 80FR, רציתי לדעת אם הפרש המחירים בינהם שווה את התוספת הכספית?
אני גם חושב שהיא יפיפייה, ראינו אותה ביחד בחנות.
מבחינת נתונים ראיתי שהם נורא זהות, חוץ מהתוספת של הסראונד שמאבדת את החשיבות ברגע שמחברים לטלויזיה מערכת, מה אתם חושבים?

ILTV
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אם תמצא אחת משתיהן השבוע- תאמר לי... ביום ג' הלכתי למחסני חשמל בידיעה שאני נוטה לרכוש את ה80. הטלוויזיה מוצגת שם ליד ה60 ( הסקרלט). מצא חן בעיני התמונה והעיצוב של ה80 והחלטתי לקנות אותה. המוכר רק ווידא שיש אותה במלאי וחזר עם תשובה מצערת ש"אין אותה וגם לא יהיה בקרוב". לכן, התפשרתי על הסקרלט (42 אינץ)- העיצוב שלה אמנם מעורר מחלוקת ,אך לא ניתן להתעלם ממנה. כשהיא תלויה היא מכוערת , אך כשהיא יושבת על המעמד ,רק אז רואים את יופיה.... בכל מקרה, גם כאן כמעט והייתה בעיה מאחר שגם היא כבר כמעט אזלה...(יום למחרת התקשרתי לחנות אחרת ואמרו לי שאין אותה במלאי).

ILTV
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לפי מה שראיתי אין הפרש מחירים ביניהן.....

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני מודע לחוסר במלאי של הסקרלט, אבל לא ידעתי שיש חוסר גם בדגם החדש שלה, פשוט לא נשמע לי הגיוני, הטלויזיה נכנסה לא מזמן ולא היו עליה עד עכשיו מבצעים וכ'ו..

אני קניתי לעצמי לפני שבוע וחצי סקרלט 42 אינץ', אחי הגדול התלהב אבל לא אהב את העיצוב שלה, ולכן התעניין בלקנות את הסקרלט 80, ד"א.. בדגם החדש יש חיישן תאורה? ואם אין, זה באמת כ"כ משמעותי?

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מישהו יכול להוסיף עוד חוות דעת, אחת מהטלויזיות תרכש מחר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”