שאלה לגבי PANASONIC PY-800 שנרכש השבוע
שלום לכולם ,
רכשתי מכשיר פלזמה חדש מדגם פנסוניק PY800 (במחיר חסר תקדים של 11 אלף ש"ח- אני מציין את המחיר בכדי לעזור לאנשים כ-reference בעת קנייה של מכשיר זה )
ביום ראשון מגיעים להתקין לי YES בבית :
קראתי המון הודעות בפורום הזה בעיניין חיבוריות לממיר של YES.
באחת ההודעות הופיע נושא חיבוריות יציאת ה-SCART בממיר ל-RGB בפלזמה ע"י כבל בלבד ללא טרנסקודר. כמו כן צויין והודגש שרק במסכים בודדים קיימת אפשרות זו ללא צורך בטרנסקודר.
אשמח לדעת האם המסך שרכשתי PY800 אכן כולל אפשרות זו ?
אם כן- היכן ניתן לרכוש כבל זה ? (עשיתי חיפוש בebay אך לא מצאתי כבלים איכותיים מסוג זה).
מודה מראש לעונים ,
אמיר.
רכשתי מכשיר פלזמה חדש מדגם פנסוניק PY800 (במחיר חסר תקדים של 11 אלף ש"ח- אני מציין את המחיר בכדי לעזור לאנשים כ-reference בעת קנייה של מכשיר זה )
ביום ראשון מגיעים להתקין לי YES בבית :
קראתי המון הודעות בפורום הזה בעיניין חיבוריות לממיר של YES.
באחת ההודעות הופיע נושא חיבוריות יציאת ה-SCART בממיר ל-RGB בפלזמה ע"י כבל בלבד ללא טרנסקודר. כמו כן צויין והודגש שרק במסכים בודדים קיימת אפשרות זו ללא צורך בטרנסקודר.
אשמח לדעת האם המסך שרכשתי PY800 אכן כולל אפשרות זו ?
אם כן- היכן ניתן לרכוש כבל זה ? (עשיתי חיפוש בebay אך לא מצאתי כבלים איכותיים מסוג זה).
מודה מראש לעונים ,
אמיר.
koby-מדובר במסך 42 אינצ'
saarb-לעת עתה איני מעוניין להשקיע בטרנסקודר , במגבר , או בשידורי HD של חברות הכבלים/לווין - אולי בעתיד..
מישהו אולי בכל זאת יודע את התשובה לשאלתי ?
*חשוב לציין שקראתי את הביקורת למסך זה של לאור ולא מצאתי שם תשובה .
saarb-לעת עתה איני מעוניין להשקיע בטרנסקודר , במגבר , או בשידורי HD של חברות הכבלים/לווין - אולי בעתיד..
מישהו אולי בכל זאת יודע את התשובה לשאלתי ?
*חשוב לציין שקראתי את הביקורת למסך זה של לאור ולא מצאתי שם תשובה .
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם ה-PY-800 יש כניסה SCART אז אתה מסודר ומחבר SCART ל-SCART ומגדיר בממיר RGB . אם אין SCART ב-TV אז אתה צריך "טרנסקודר" כדי לחבר לכניסה קומפוננת, אבל אני חושב שהרוב אומרים ש-SVIDEO נותן תוצאות דומות.
איך ה-PY-800 במתיחה תמונה SD 4:3 ל-16:9 ? האם פנסוניק סוף-סוף שינה שיטה JUST למשהו יותר טוב או רואים בצדים "שמנים"? תודה!
איך ה-PY-800 במתיחה תמונה SD 4:3 ל-16:9 ? האם פנסוניק סוף-סוף שינה שיטה JUST למשהו יותר טוב או רואים בצדים "שמנים"? תודה!
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תתחדש תהנה תמונות.
תצטייד בכבל סקארט לאסוידיאו +ממיר 3100S
http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 4ED0ABE4B3}
תצטייד בכבל סקארט לאסוידיאו +ממיר 3100S
http://www.legacy.co.il/default.asp?cat ... 4ED0ABE4B3}
תודה לכל העונים..
ofer - קניתי את המסך בbigbox רחובות - 11,200 ש"ח במחיר כלול כבל HDMI שעלותו 180 שח (חשוב לציין שתו המחיר הרישמי שלהם בחנות הוא מעל ל-16000 ש"ח)
starr - לגבי פריסת התמונה אכן מדובר בשיטת JUST שבצדדים נראת תמונה רחבה, אם כי ראיתי טלויזיות שמטפלות באותה שיטה אך באיכות הרבה פחות טובה. במקרה של פנסוניק לעומת זאת לא ממש מפריע לעיין יישום השיטה הנ"ל.
אני אבקש מחר מYES שישלחו לי את הממיר מדגם 3100s כפי שהמלצתם לי.
או שאני אשדרג ל-YES MAX ואחבר בכבל SVIDEO ל-SVIDEO
מקווה שאכן איכות התמונה בשידורים הדיגיטליים תהיה גבוה .
תודה.
ofer - קניתי את המסך בbigbox רחובות - 11,200 ש"ח במחיר כלול כבל HDMI שעלותו 180 שח (חשוב לציין שתו המחיר הרישמי שלהם בחנות הוא מעל ל-16000 ש"ח)
starr - לגבי פריסת התמונה אכן מדובר בשיטת JUST שבצדדים נראת תמונה רחבה, אם כי ראיתי טלויזיות שמטפלות באותה שיטה אך באיכות הרבה פחות טובה. במקרה של פנסוניק לעומת זאת לא ממש מפריע לעיין יישום השיטה הנ"ל.
אני אבקש מחר מYES שישלחו לי את הממיר מדגם 3100s כפי שהמלצתם לי.
או שאני אשדרג ל-YES MAX ואחבר בכבל SVIDEO ל-SVIDEO
מקווה שאכן איכות התמונה בשידורים הדיגיטליים תהיה גבוה .
תודה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני לא כזה אופטימי לגבי איכות, יש הבדל מהותי בין S-Video ל-RGB בכל פרמטר