רשמים מהתצוגה בארמגדון בחגיגת יום ההולדת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

באתי להשתתף בחגיגת יום ההולדת של האתר בחנות ארמגדון.עברתי
בין המסכים המעולים ,שהציגו ערוץ HD5 וצפיתי בחוויה מוזרה.
בעוד שבביתי,בטלביזיה שנופלת באיכותה ממרבית הטלביזיות
שבתצוגה,התמונה בערוץ YESHD5 מעולה וחלקה ללא
ריצוד של פיקסלים,בתצוגה,בכל המסכים המעולים, בצפייה
ממרחק של מטר,בכל מסך יש ריצוד בולט של פיקסלים מרוחים
ולרגע חשבתי לרגע שאני צופה בשידורי SD במסכים FHD.
ואז חלפה במוחי מחשבה של דז'וו: לפני שנים רבות,ניסה מוכר
בחנות מכובדת לשכנע אותי לקנות טלביזיה מסוימת שרצה להפטר
ממנה והראה לי כמנצח: תראה,יש לה תמונה הרבה יותר טובה
מהסוני שלידה שעולה פי 2 !!!
לא נשארתי לראות את החשיפה של הדגמים החדשים,אבל יש לי
תחושה שהתמונה שהוצגה בהם הייתה חלקה כמו תחת של תינוק.
אפשר היה לראות זאת בתמונה היפה של הקורו החדשה שכמובן
היתה מחוברת למקור אחר.
מישהו חושב כמוני או אחרת ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

אני לא ראיתי את התצוגה שאתה מדבר עליה, ראיתי ערוץ 5 (לא HD) וערוץ YES 3.

כולם הגיעו מממיר YES HD שאיכות ה-SD שלו גרועה, זה אנחנו כבר יודעים. ולאחר שביקשנו, הם העבירו את המקור לאחד מערוצי ה-HD של יס.

בסוף הערב שמנו כמה קטעים לבדיקה מתוך מחשב ומה שראיתי הוא שיש מערכת הפצה דיגיטלית שם שמעבירה אחד לאחד הכל אותו דבר. מה שכן, בפירוש היו מסכים שלא היו מכויילים ויכלו היו למצות עצמם יותר (מסך ספציפי בפינה של LG למשל). לא בחנתי את זה בעיניים יותר מדי דקדקניות, לא למטרה זו הגעתי ולא מתפקידי או מיכולותי לכייל עשרות מסכים בחנות כלאחר יד.

לדעתי המסכים היו במצב OOB (כמו שהם יצאו מהארגז, כך הם הוצגו). יש כמה וכמה אסקולות בתחום הזה, חלק מהחנויות מכוונות את כל המסכים לאותם פרמטרים, חלקם משתדלים שלא לגעת בדיוק בכדי להמנע מהאשמות כאלה וכו'.

לגבי הטיה, לא ראיתי שום עדות לדבר כזה בארמגדון. האשמה כזו היא חמורה למדי על סמך ידע, ודי מגעילה בהתחשב שאפילו לא טרחת לראות אם הטענה שלך נכונה או לא.

כיום אני אפילו לא רואה דברים כאלה (שבעבר בפירוש התרחשו) ברשתות החשמל. הם בד"כ ישאירו את המסכים במצב OOB, ואם הם רוצים לקדם מוצר אחד על פני אחר, מוכר עם חצי כישרון יכול בקלות להטות את מרבית הלקוחות עם כמה מילים מנחות.

אגב, פרט לפלזמה (ה-750), המסכים האחרים קיבלו בכלל מקור בלוריי נפרד משאר החנות (כי הם לא מסכים פרמנטטים שנשארים שם אלא הגיעו רק לצורך ההצגה).

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

מישהו ראה ורוצה להתיחס ?

שליחה #3 

oferlaor כתב:אני לא ראיתי את התצוגה שאתה מדבר עליה, ראיתי ערוץ 5 (לא HD) וערוץ YES 3.

כולם הגיעו מממיר YES HD שאיכות ה-SD שלו גרועה, זה אנחנו כבר יודעים. ולאחר שביקשנו, הם העבירו את המקור לאחד מערוצי ה-HD של יס.

בסוף הערב שמנו כמה קטעים לבדיקה מתוך מחשב ומה שראיתי הוא שיש מערכת הפצה דיגיטלית שם שמעבירה אחד לאחד הכל אותו דבר. מה שכן, בפירוש היו מסכים שלא היו מכויילים ויכלו היו למצות עצמם יותר (מסך ספציפי בפינה של LG למשל). לא בחנתי את זה בעיניים יותר מדי דקדקניות, לא למטרה זו הגעתי ולא מתפקידי או מיכולותי לכייל עשרות מסכים בחנות כלאחר יד.

לדעתי המסכים היו במצב OOB (כמו שהם יצאו מהארגז, כך הם הוצגו). יש כמה וכמה אסקולות בתחום הזה, חלק מהחנויות מכוונות את כל המסכים לאותם פרמטרים, חלקם משתדלים שלא לגעת בדיוק בכדי להמנע מהאשמות כאלה וכו'.

לגבי הטיה, לא ראיתי שום עדות לדבר כזה בארמגדון. האשמה כזו היא חמורה למדי על סמך ידע, ודי מגעילה בהתחשב שאפילו לא טרחת לראות אם הטענה שלך נכונה או לא.

כיום אני אפילו לא רואה דברים כאלה (שבעבר בפירוש התרחשו) ברשתות החשמל. הם בד"כ ישאירו את המסכים במצב OOB, ואם הם רוצים לקדם מוצר אחד על פני אחר, מוכר עם חצי כישרון יכול בקלות להטות את מרבית הלקוחות עם כמה מילים מנחות.

אגב, פרט לפלזמה (ה-750), המסכים האחרים קיבלו בכלל מקור בלוריי נפרד משאר החנות (כי הם לא מסכים פרמנטטים שנשארים שם אלא הגיעו רק לצורך ההצגה).
...
האם יש מישהו שראה את התצוגה המוקדמת של ערוץ הספורט HD שהיתה
משותפת לכל המסכים ומוכן להתייחס לאיכות שנצפתה יחסית למה שהוקרן
במשפחות החדשות ?
אז מה עופר,אם יהיו אנשים נוספים שיאשרו שהתמונה בכל הטלביזיות,כולל הקורו
הישנה יותר היתה מאכזבת תשנה את דעתך ?

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

אני לא יכולתי להגיע לצערי למפגש למרות שהיה מעניין אותי מאוד לראות את הדגמים העתידים של סמסונג . בהזדמנות הבאה ...

לגבי האשמות שלך אני חושב שאתה בודאי יודע שברוב המקרים המסכים מהתצוגה הם מסכים שלא עוברים כיול בצורה מקצועית . אולי יש מסכים שעוברים שינוי של כמה הגדרות אבל ברוב המקרים זה לא קורה .
חוץ מזה ברוב החנויות המסכים מחוברים לממיר אחד , בטור או במקרה הטוב למרכזיה שמפיקה כמה אותות במקביל ובגלל זה איכות התמונה בחנות , ברוב המקרים גרועה , לפעמים בהרבה , מזו שתראה בביתך .

לפי מה שאני שומע ורואה מחברי פורום אחרים , המחירים שהוצעו בארמגדון במפגש היו יותר מהוגנים . אני בעצמי קניתי את הסמסונג LA46A650 לפני חודש וחצי באלף שקל יותר מהמחיר שהוצע בארמגדון וזה אחרי שבדקתי טוב טוב בכל הארץ ומצאתי שבאותה נקודת זמן זה היה המחיר הטוב ביותר .

אתה לא חייב לארמגדון כלום והפוך , אבל לדעתי זה לא הוגן לבוא בהאשמות כאלה ללא הוכחות . אם עלה לך חשד כלשהו היית יכול לבקש יפה שיחברו גם טלויזיות אחרות לאות של הקורו לצורך השואה . למה לא עשית זאת ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

המהנדס כולך כעס ועצבות

לא הצלחנו לארח אותך באירוע לפי הסטנדרטים שציפית, זה סביר, אבל אתה כבר לוקח את זה לרמות בלתי סבירות.

לא ראיתי את מה שציינת, וגם לא חיפשתי דברים מסוג זה.

מציע לך להגיע לחנות כשאין בה מאות אנשים ולבדוק את הנושא לעומק בתנאים הגיוניים.

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

בהקשר למחירים

שליחה #6 

oferlaor כתב:המהנדס כולך כעס ועצבות

לא הצלחנו לארח אותך באירוע לפי הסטנדרטים שציפית, זה סביר, אבל אתה כבר לוקח את זה לרמות בלתי סבירות.

לא ראיתי את מה שציינת, וגם לא חיפשתי דברים מסוג זה.

מציע לך להגיע לחנות כשאין בה מאות אנשים ולבדוק את הנושא לעומק בתנאים הגיוניים.
...
לכל המתלהבים על המחירים המעולים,קצת פרופורציות.
להלן קישור למחיר דגם עם מימשקי scart:

http://shopping.trustedreviews.com/UK/p ... 46_LCD_TV/

אם אני לא טועה בחישוב,זה כ 8,300 ש"ח.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

המהנדס,
מחירים זה בשרשור התלונות על מחירים.

אני חייב לשאול, יש לך איזה סיפור או אג'נדה נגד החנות, היבואן או משהו?

נראה שאתה יורה לכל הכיוונים בתקווה שמשהו אולי יפגע...

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

המהנדס כתב: מישהו חושב כמוני או אחרת ?
...
אין לי מושג מה אתה חושב :?
יש לי מושג איך ראיתי את שידורי הכדוגל HD שרצו על מסכי הקירות- ראיתי כמו שתארת :?
את התמונה בפיוניר כנ"ל, כפי שתארת :)
ואת התמונה בחדשות שנחשפו גם ראיתי 8O :D (f)
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

רק בלי לריב..... :-)
שבת שלום
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
;-)

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אין לי

שליחה #10 

oferlaor כתב:המהנדס,
מחירים זה בשרשור התלונות על מחירים.

אני חייב לשאול, יש לך איזה סיפור או אג'נדה נגד החנות, היבואן או משהו?

נראה שאתה יורה לכל הכיוונים בתקווה שמשהו אולי יפגע...
...
אין לי שום דבר נגד ארמגדון.יש לי הרבה כנגד החנויות הקרויות "מתמחות"
שמתמחות בפשיטת עור של לקוחות שרוצים לקנות טלביזיות איכותיות
אבל אין להם אלטרנטיבה במחירים סבירים.אינני מבין מדוע מגלים הבנה
באתר זה למחירים שערוריתיים שמנסים לגבות בחנויות אלו.
מאחר ודי ברור כי נקודת היחוס של האתר היא החברים והגולשים שמחפשים
דגמים איכותיים יותר,הייתי מצפה למאבק בשערוריית התמחור ולא
להשלמה ואפילו הבנה.כמדיניות ולא כפורום נישה.אבל אולי יש למנהלי האתר
שיקולים אחרים.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #11 

המהנדס

זה נכון בכל תחום בארץ.. לא רק עבור אלקטרוניקה בידורית :!:

לא יעזור כלום

תייבא לבד אם אתה לא מרוצה

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #12 

היות ולא כל אחד ניחן בסבלנות ומיומנות לבחור את הקניה הכדאית ביותר,נוצרוחנויות מתמחות שזהו תפקידם.כמו שברשתות השיווק לא תקנה אופני ספורט,אלא בחנות
המיתמחה באופניי ספורט מיקצועיים.מהסיבה הפשוטה שאותו דגם מקצועי ספיציפי
עם משקל מסוים ודגם מיוחד לא ימצא ברשתות השיווק למביני ענין.ומה עם השרות
והשאלות, את מי תשאל?.
אלו שמביני ענין יכנסו לחנות מתמחה כדיי להתמקד במקט של דגם ספציפי שמתאים
לצרכייהם,ויזמינו דרך הרשת,או יתמודדו בסבלנות עם כל מכרז עד לזכיה.אני אישית
דוגל בשיטה של חנות מתמחה,אולם את כל מוצריי החשמל והאלקטרוניקה הבידורית
ומיטות הולנדיה,רכשתי דרך מכרזים ,כשהפער היה לעתים קרוב ל40%.
כל המוצרים נהנו משרות יצרן מקורי,החדות לאתר את המק"ט המדוייק של המוצר
שהופיעה נפלה עליי.ואני מודה שרכשתי מקפיא רגיל,ולא מקפיא NO PROST
וזאת מקריאה שגויה של מפרט המכרז.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

המהנדס,

אם יש לך אלטרנטיבה ברשתות או באינטרנט - תרגיש את עצמך חופשי.

אני אישית מאמין גדול בתפיסה של חנויות מתמחות. האתר קם על בסיס אמונה בחנויות כאלו (לא על ידי מאבק כנגדן). אנחנו מעולם לא היינו ממוקדי מחיר, אלא ממוקדי איכות וידע. כלומר, אני מעדיף מקום שישמור עלי אם תהיה תקלה, ושידע גם להנחות אותי למוצרים איכותיים ולאו דווקא ימקד אותי במוצרים של יבואן הבית (חוץ מרשת חשמל אחת, כל הרשתות, ותאמין או לא אפילו אתרי אינטרנט גדולים הם בבעלות מקבילה או ישירה של יבואני ציוד האלקטרוניקה).

אני מעדיף מקום שמבין איכות ולא מתמקד במוצרי מדבקה או שהמחיר (ליתר דיוק, מתח הרווחים שלו) הוא הפרמטר היחיד שמנחה אותו במה שכדאי ומה שלא כדאי להמליץ.

השיקול שלנו הוא פשוט - אנחנו מאמינים בשיטה הזו ואנחנו חושבים שבאקוסיסטם הישראלי החנויות הללו נמצאות במוקד כח חשוב.

לגבי המחירים, בד"כ המוצרים שהחנויות מוכרות הם שונים מאלה של הרשתות. לאחרונה ראינו יותר ויותר חפיפה בעיקר כשהיבואנים החלו לרוקן מחסנים בכדי להתכונן למצב הכלכלי החדש. במקרה כזה, אני מכיר לא מעט מצבים שבהם החנויות המתמחות בעצם מכרו במחיר X, כאשר היבואן בעצם הוריד את המחיר ב-20% או יותר כשהוא העביר את שארית תכולת המחסנים לרשת חשמל כזו או אחרת.

במקרים כאלה, המחירים נראים יקרים. חוץ ממצב זה, תמיד כשבדקתי לעומק (לא על פי מחירי מחירון, אלא מחירי סגירה) אפשר היה להגיע למחירים טובים יותר בחנויות ק"ב מאשר ברשתות או אפילו באינטרנט (אני לא מחשיב את זאפ, מכיוון שיש חנויות שמשתמשות בזאפ ומרמות בעצם את זאפ במחירים לא ראליים שהם מכניסים לשם). כמובן שאם לא מגרדים את הנושא הזה לעומק, אז על פניו המחירים נראים יקרים שם יותר.

בכל מקרה, סוג הציוד והנסיון שיש בחנויות פרטיות עולה בכמה רמות על פני פתרונות אחרים.

אם השיקול היחיד הוא מחיר, אז יתכן שהפיתרון הפרטי שלך הוא לייבא באופן אישי את הכל. אני מכיר אנשים שייבאו מקרר ואפילו רכב באופן פרטי. להם זה התאים כלכלית, יתכן שגם לך. אני אישית מעדיף אחריות ובחנויות פרטיות אם יש תקלה הם דואגים לך מול היבואן (ע"ע פיקסלים דפוקים על פי המדיניות הרשמית).

הדיון סוטה לכיוון מעניין - יתכן שהשאלה האמיתית היא האם יש בכלל הצדקה לחנויות מתמחות במצב הכלכלי הנוכחי ומה עתידן.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 27/12/2008 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

veredk
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #14 

עופר
זה מממש לא פייר מה שאתה עושה כאן
אתה אומר שהאתר קם על בסיס החנויות המתמחות
אי לכך ובהתאם לזאת אתה בעל אינטרס
היות ואתה גם אחראי על האתר וגם ניזון מהחנויות המתמחות

הרי ברור שבחנוות המתמחות ישנם דגמים שלא תמצא בתצוגה של חנויות החשמך הרגילות
אבל זה עדיין לא מצדיק לתמחר דגמים אלו במחירים מופקעים שמגיעים לעשרות אחוזים יותר מהמחיר הראלי שלהם

והראיה לכך שכאשר ישנם דגמים שניתן למצוא בשאר הרשתות.המחירים שלהם מאד יקרים ביחס למתחרים

יתכן וישנו מעמד שלא מסתכל על המחיר והבדל של כמה אלפים לכאן או לכאן לא יזיז לו
ואתה כמי שמכוון את הלך הרוחות באתר מפנה את כל קהילת גולשי האתר לחנויות יקרות אלו

אני בטוח שלמרבית הגולשים באתר המחיר כן משחק תפקיד

כמו כן אתה טועה ומטעה כשאתה מדבר על האחריות שמקבלים דרך חנויות אלה.מה שברור שאינן נכון כי את האחריות אנו מקבלים מהיבואן ולא מבעל החנות ואם ישנה בעיה הכתובת היא נותני השירות ולא החנות

לכן תעשה טוב אם תגיד לפני כל תגובה שלך בנושא .גילוי נאות אני בעל אינטרס ויש לקחת את התכובה שלי בערבון מוגבל

אין בכל מה שכתבתי ביקורת על הידע שלך שאותו אתה חולק כאן בצורה פנומנאלית עם גולשי האתר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #15 

veredk,

אולי לא הבנת את מה שהתכוונתי במונח "קם על בסיס". הכוונה לא היתה כלכלית, אלא מבחינת שיתוף הפעולה, הציוד לבדיקה אשר הגיע מהחנויות הללו ובכלל ההבנה שבשביל לרכוש מסך או מערכת אודיו, צריך יותר מאשר מישהו שמבין בעיקר בהאם המקרר יכנס לי דרך הדלת או האם אני צריך NON FROST או רגיל.

האתר אינו מבוסס כלכלית על החנויות המתמחות. כל אחד, בן אם הוא חנות, יבואן או יועץ בתחום (או אפילו בתחום משיק) יכול לפרסם באתר וההכנסות מגיעות משם. יש לנו חברת פרסום אשר מקבלת 50% מסך ההכנסות לאתר ודואגות שלא יהיו לחצים כלכליים עלינו דרך המסלול הזה.

אנחנו לא בעלי אינטרסטים לקדם חנות כזו או אחרת, ורשתות שיתפו איתנו פעולה בעבר ואני מניח שגם בעתיד.

אני לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך מה האינטרסט שלי (או של האתר) לקדם את החנויות האלה מעבר לאמונה שזו הדרך הנכונה.

הגילוי הנאות שלי הוא שאני לא מתפרנס מהאתר (IN FACT, כל המיזם של האתר אינו מאוד רווחי...). הפרסום, למשל, והפעילויות הכלכליות בעיקר נועדו לכסות את עצמן (את השרת, את פיתוח התוכנה והעיצוב של האתר, את כיסוי החובות של התערוכה שלא היתה רווחית השנה וכו'). הדבר היחיד עד כה שהרשתי לעצמי ב-4 שנים האחרונות למשוך מהאתר היה את האייפון שלי שמומן על ידי האתר.

אם הייתי בעל אינטרסט, אז הייתי נמנע מלהגיב לכל נושא מסחרי, בדיוק כפי שאנחנו כופים על כל העוסקים בתחום. אני מניח שראית כיצד אנחנו מונעים מעוסקים בתחום מלשווק את מרכולתם כאן באתר או אפילו להביע דעה. אני חושב שדי ברור שאנחנו לא מנסים לקדם אף אחד ספציפי כאן באתר, אלא את התחום כולו. אם זה לא ברור לך ולמהנדס, אני חושב שכל הטיעונים שלי מיותרים (לך תוכיח שאין לך אחות).

לגבי האחריות, אני יכול להעיד שאתה טועה. כאשר יש פיקסל תקול, אנשים לא מתקשרים ליבואן אלא לחנות ומבקשים שהם ידאגו לתקן את המסך. בעוד שלעיתים היבואנים לא הכי זריזים לטפל בלקוח פרטי (או אפילו יכולים להקשיח את העמדה שלהם) כשיש לך בעל חנות שעומד לצידך, המצב אחר.

לפני כמה שנים רכשתי ציוד די יקר ברשת חשמל גדולה. שבוע אחרי שרכשתי המכשיר התקלקל וכמובן שלא רק שהם לא התייחסו אלי בחנות אלא זרקו אותי מכל המדרגות הישר ליבואן בשביל לקבל שירות על מכשיר בן פחות משבוע. כמו גדול ביליתי יום עבודה (חצי בלהביא את המכשיר למעבדה, וחצי כשהייתי צריך להחזיר אותו הביתה).

בכל מקרה, אני לא ממש מבין את הכעס שלכם כלפינו או כלפי החנויות. אם חנויות כאלה יקרות לכם, תרכשו איפה שאתם רוצים... אם יש לכם חשד שבקטנות שיש לי אינטרסט מסחרי בלקדם גורם כלשהו על פני אחר, אז אתם מטעים וטועים.

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

חומות סיניות

שליחה #16 

oferlaor כתב:veredk,

אולי לא הבנת את מה שהתכוונתי במונח "קם על בסיס". הכוונה לא היתה כלכלית, אלא מבחינת שיתוף הפעולה, הציוד לבדיקה אשר הגיע מהחנויות הללו ובכלל ההבנה שבשביל לרכוש מסך או מערכת אודיו, צריך יותר מאשר מישהו שמבין בעיקר בהאם המקרר יכנס לי דרך הדלת או האם אני צריך NON FROST או רגיל.

האתר אינו מבוסס כלכלית על החנויות המתמחות. כל אחד, בן אם הוא חנות, יבואן או יועץ בתחום (או אפילו בתחום משיק) יכול לפרסם באתר וההכנסות מגיעות משם. יש לנו חברת פרסום אשר מקבלת 50% מסך ההכנסות לאתר ודואגות שלא יהיו לחצים כלכליים עלינו דרך המסלול הזה.

אנחנו לא בעלי אינטרסטים לקדם חנות כזו או אחרת, ורשתות שיתפו איתנו פעולה בעבר ואני מניח שגם בעתיד.

אני לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך מה האינטרסט שלי (או של האתר) לקדם את החנויות האלה מעבר לאמונה שזו הדרך הנכונה.

הגילוי הנאות שלי הוא שאני לא מתפרנס מהאתר (IN FACT, כל המיזם של האתר אינו מאוד רווחי...). הפרסום, למשל, והפעילויות הכלכליות בעיקר נועדו לכסות את עצמן (את השרת, את פיתוח התוכנה והעיצוב של האתר, את כיסוי החובות של התערוכה שלא היתה רווחית השנה וכו'). הדבר היחיד עד כה שהרשתי לעצמי ב-4 שנים האחרונות למשוך מהאתר היה את האייפון שלי שמומן על ידי האתר.

אם הייתי בעל אינטרסט, אז הייתי נמנע מלהגיב לכל נושא מסחרי, בדיוק כפי שאנחנו כופים על כל העוסקים בתחום. אני מניח שראית כיצד אנחנו מונעים מעוסקים בתחום מלשווק את מרכולתם כאן באתר או אפילו להביע דעה. אני חושב שדי ברור שאנחנו לא מנסים לקדם אף אחד ספציפי כאן באתר, אלא את התחום כולו. אם זה לא ברור לך ולמהנדס, אני חושב שכל הטיעונים שלי מיותרים (לך תוכיח שאין לך אחות).

לגבי האחריות, אני יכול להעיד שאתה טועה. כאשר יש פיקסל תקול, אנשים לא מתקשרים ליבואן אלא לחנות ומבקשים שהם ידאגו לתקן את המסך. בעוד שלעיתים היבואנים לא הכי זריזים לטפל בלקוח פרטי (או אפילו יכולים להקשיח את העמדה שלהם) כשיש לך בעל חנות שעומד לצידך, המצב אחר.

לפני כמה שנים רכשתי ציוד די יקר ברשת חשמל גדולה. שבוע אחרי שרכשתי המכשיר התקלקל וכמובן שלא רק שהם לא התייחסו אלי בחנות אלא זרקו אותי מכל המדרגות הישר ליבואן בשביל לקבל שירות על מכשיר בן פחות משבוע. כמו גדול ביליתי יום עבודה (חצי בלהביא את המכשיר למעבדה, וחצי כשהייתי צריך להחזיר אותו הביתה).

בכל מקרה, אני לא ממש מבין את הכעס שלכם כלפינו או כלפי החנויות. אם חנויות כאלה יקרות לכם, תרכשו איפה שאתם רוצים... אם יש לכם חשד שבקטנות שיש לי אינטרסט מסחרי בלקדם גורם כלשהו על פני אחר, אז אתם מטעים וטועים.
...
עופר,יש לדעתי קשר צמוד ואינטרסים משותפים בין היבואנים והחנויות הנקראות
"מתמחות".כל כך מקצועיות שמציבות בכנס יום הולדת שהיה מסכים לא מכויילים.
אני חושב שהקשר ביניהם דומה לקשר בין סוכני ביטוח(שכמובן דואגים רק לאינטרס
של המבוטח),לחברות הביטוח.הבעיה המרכזית היא שהיבואנים אינם מספקים לרשתות
הגדולות את דגמי האיכות אלא רק למה שנקרא חנויות מתמחות ורק בגלל זה הן
יכולות לתקוע מחירים מופקעים כי היבואן דואג שלא תהיה להן שום תחרות.ותחרות
היא האלף בית של צרכנות הוגנת.כאשר יש מונופול יש מחירים מופקעים.אני בטוח
שאני לא מחדש לך דבר,אבל זאת המציאות הקשה.לפני כשלש שנים ביקשתי לרכוש
מסך של פיליפס באלמ.מנהל החנות ניסה לידי לקבל עבורי את הדגם המבוקש
מאלקטרה סחר ושום דבר לא עזר.טופ אודיו קיבלו ומקבלים בלעדיות בהפצת דגמי
האיכות וכמונופול הם הכתיבו וממשיכים להכתיב מחירים שערורתיים.זאת הסיבה
העיקרית שמסכים איכותיים במחירים מופקעים.

beni1255
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה #17 

אני רוצה לצדד בצידו של עופר
אומנם אני רק נער בן 17 אבל צריך יכולת הבנה בסיסית
להבין כי האתר הזה לא ממש נותן רווח גדול לבעליו והוא לא כל כך למטרות רווח
בנוסף שכל אחד יכול לפרסם מה שהוא רוצה בתנאי שהוא משלם (לפרסם באתר)
המחירים בחנויות כאלו הם לא תמיד מופקעים ואם הייתם יושבים עם שלומי או מישהו אחר אני מבטיח לכם שלפעמים גם הייתם יוצאים בזול יותר מבכל מקום אחר
בנוסף זה שאתם רואים מחירים בזאפ תבדקו קודם כל את האחריות (האם של יבואן רשמי)
הובלה התקנה ועוד דברים שאם יהיה תקלה תבכו שלא שילמתם עוד 100 שקל ולפעמים אפילו יצא פחות בחנות מקצועית
אני לא מבין את היצר הרע של השמצת חנויות שאפילו לא קינתם מהם ואתם ניזונים משמועות
קודם תבדקו ואחרי זה תשמיצו(למרות שאני לא חושב שבכלל זה בסדר להשמיץ באופן פומבי של כזה ללא נסיון ובדיקה)
ואני לא מבין אותך (המהנדס!!!)
כמעט בכל שירשור שראיתי אותך בפנים אני שם לב כי השירשור הופך לשירשור של השמצות ולהראות שאני מבין יותר וכו' וכו'
אנחנו לא מחפשים חברים כאלו בקהילה איכותית זה שהאתר מתרחב זה לא צריך לבוא על חשבון איכות האנשים בו ולא אתה ועוד כמה אנשים יבואו ויהרסו את הקהילה שנוצרה כאן ואני יודע כי משנפתח האתר אני רשום (על משתמש אחר אומנם)
אני קצת מעוצבן על היחס של אנשים כמוך שהם אופי ישראלי שמחפש איפה להשמיץ ואיפה חינם והכי זול
במקום לעודד חנויות שנותנות שירות מסוג אחר(אמריקאי ואירופי למבינים בנושא)
שאתה לא צריך לצעוק ולהוציא את הנשמה לקבל אחריות אלא שמדברים ותוך כמה דקות מגיעים לפתרון
מקווה שלא יגיעו לכאן עוד כמה חברה ש"ירחיבו" את הקהילה על חשבון האיכות שלה ויהפכו אותה לברברית ומשמיצה ובמקום לתקן את המצב יהרסו אותה
אני מקווה שתיקח מזה משהו ותשנה את התנהגותך של הרס ורעש בכל שירשור כי אנשים כאלו לא ממש רצויים כאן
בברכה בני

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

Re: מישהו ראה ורוצה להתיחס ?

שליחה #18 

המהנדס כתב:
oferlaor כתב:אני לא ראיתי את התצוגה שאתה מדבר עליה, ראיתי ערוץ 5 (לא HD) וערוץ YES 3.

...
האם יש מישהו שראה את התצוגה המוקדמת של ערוץ הספורט HD שהיתה
משותפת לכל המסכים ומוכן להתייחס לאיכות שנצפתה יחסית למה שהוקרן
במשפחות החדשות ?
אז מה עופר,אם יהיו אנשים נוספים שיאשרו שהתמונה בכל הטלביזיות,כולל הקורו
הישנה יותר היתה מאכזבת תשנה את דעתך ?
...
ראיתי בתחילת האירוע את ה 5HD ובחדר האחרון שהיו שני פיוניר קורו, על ה 50 התמונה היתה טובה, על ה 60 היו פיקסלים גם ממרחק של 3 מטר.

לגבי המחירים סתם הערה קטנה, מנסיון אישי ואחרי סיבובים בחנויות השוק, ארמגדון (לפחות ר"ג) הצליחו לתת מחירי רחוב תחרותיים לי ולחברים שלי שקנו שם. אמנם בפעם הראשונה החנות והגישה נראתה לי יקרה ופונה לעשירון עליון אבל כשבאים תכלס לקנות, המחירים מאוד תחרותיים.
בחמישי לא הצלחתי לברר מחירים ולהתרשם מחלק מהמסכים, זאת אני אשאיר לביקור שקט בפעם הבאה.

שח

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #19 

beni1255 כתב:..חנויות שנותנות שירות מסוג אחר(אמריקאי ואירופי למבינים בנושא)
...
אל תכניס לפה שרות אמריקאי
ואין כזה דבר כשרות אירופאי, בכל מדינה הוא שונה, באיטליה למשל הוא ממש גרוע, באנגליה הוא ברמה גבוהה מאוד.. אבל עדיין בארה"ב לקוח הוא המלך. זה פשוט חלום..
אתה יכול לקנות מוצר, להחזיר אותו אחרי חודש ברוב המקומות, סתם כי בא לך. ובחלק המקומות זה גם יותר מזה. מתיחסים אליך, עד שימצא פתרון עד לשביעות רצונך.

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

ל beni1255

שליחה #20 

beni1255 כתב:אני רוצה לצדד בצידו של עופר
אומנם אני רק נער בן 17 אבל צריך יכולת הבנה בסיסית
להבין כי האתר הזה לא ממש נותן רווח גדול לבעליו והוא לא כל כך למטרות רווח
בנוסף שכל אחד יכול לפרסם מה שהוא רוצה בתנאי שהוא משלם (לפרסם באתר)
המחירים בחנויות כאלו הם לא תמיד מופקעים ואם הייתם יושבים עם שלומי או מישהו אחר אני מבטיח לכם שלפעמים גם הייתם יוצאים בזול יותר מבכל מקום אחר
בנוסף זה שאתם רואים מחירים בזאפ תבדקו קודם כל את האחריות (האם של יבואן רשמי)
הובלה התקנה ועוד דברים שאם יהיה תקלה תבכו שלא שילמתם עוד 100 שקל ולפעמים אפילו יצא פחות בחנות מקצועית
אני לא מבין את היצר הרע של השמצת חנויות שאפילו לא קינתם מהם ואתם ניזונים משמועות
קודם תבדקו ואחרי זה תשמיצו(למרות שאני לא חושב שבכלל זה בסדר להשמיץ באופן פומבי של כזה ללא נסיון ובדיקה)
ואני לא מבין אותך (המהנדס!!!)
כמעט בכל שירשור שראיתי אותך בפנים אני שם לב כי השירשור הופך לשירשור של השמצות ולהראות שאני מבין יותר וכו' וכו'
אנחנו לא מחפשים חברים כאלו בקהילה איכותית זה שהאתר מתרחב זה לא צריך לבוא על חשבון איכות האנשים בו ולא אתה ועוד כמה אנשים יבואו ויהרסו את הקהילה שנוצרה כאן ואני יודע כי משנפתח האתר אני רשום (על משתמש אחר אומנם)
אני קצת מעוצבן על היחס של אנשים כמוך שהם אופי ישראלי שמחפש איפה להשמיץ ואיפה חינם והכי זול
במקום לעודד חנויות שנותנות שירות מסוג אחר(אמריקאי ואירופי למבינים בנושא)
שאתה לא צריך לצעוק ולהוציא את הנשמה לקבל אחריות אלא שמדברים ותוך כמה דקות מגיעים לפתרון
מקווה שלא יגיעו לכאן עוד כמה חברה ש"ירחיבו" את הקהילה על חשבון האיכות שלה ויהפכו אותה לברברית ומשמיצה ובמקום לתקן את המצב יהרסו אותה
אני מקווה שתיקח מזה משהו ותשנה את התנהגותך של הרס ורעש בכל שירשור כי אנשים כאלו לא ממש רצויים כאן
בברכה בני
...
אתה בן 17 ולכן יש לך כנראה הרבה דם חם ומעט חינוך וניסיון חיים.תפסיק בבקשה להשתלח
בגסות באדם שיכול להיות סבא שלך.ולגבי איכות,תמהני מהיכן אתה מסיק את
מסקנותיך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”