בעלי פלזמה PV8/80 תחלקו הגדרות
ביומיים האחרונים אני מנסה לכייל את הטלוויזיה כמו מטורף, אבל לא יודע, חסר משהו. הטלוויזיה מראה נהדר, שלא תבינו לא נכון, אבל מרגיש שאפשר לסחוט ממנה יותר. אתם יכולים לחלוק הגדרות? איך עשיתם כיול? השתמשתם בדיסק מיוחד?
אחלוק את שלי:
Mode:Cinema
Contrast: 70
Brightness: 42
Color: 65
Sharpness: 60
Color Temp: cold
CH color set: min (הכי בשמאל)
אחלוק את שלי:
CH color set: min (הכי בשמאל)
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לאיזו כניסה הכיול הזה? אם לכניסת SD (כמו YES/HOT או DVD) אז אני ממליץ לך להוריד את Sharpness למינימום (או קרוב למינימום) - אצלי זה על 10.Lev-27 כתב:ביומיים האחרונים אני מנסה לכייל את הטלוויזיה כמו מטורף, אבל לא יודע, חסר משהו. הטלוויזיה מראה נהדר, שלא תבינו לא נכון, אבל מרגיש שאפשר לסחוט ממנה יותר. אתם יכולים לחלוק הגדרות? איך עשיתם כיול? השתמשתם בדיסק מיוחד?
אחלוק את שלי:
CH color set: min (הכי בשמאל)...
בנוסף, טמפרטורת הצבע cold אינה טבעית. כדי לקבל טמפרטורה טבעית יש לבחור דווקא warm. אל תיבהל מזה שהתמונה תיראה פתאום צהבהבה (בהשוואה לגוון הכחול שהיה לך ב-cold).
את הניגודיות (contrast) והבהירות (brightness) יש לכייל למשל ע"י YES IMPACT. אצלי שניהם על 60.
לגבי color - אני ממליץ לך לנסות להוריד עד כמה שתוכל לסבול (כמובן הרבה לפני שמגיעים לשחור/לבן). אצלי זה על 45.
רק להבהרה - אצלי זה PV70, אבל בדיוק היום כיילתי מסך PV80 לחבר עם אותם ערכים בדיוק...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
יש לך PV8?Lev-27 כתב:ביומיים האחרונים אני מנסה לכייל את הטלוויזיה כמו מטורף, אבל לא יודע, חסר משהו. הטלוויזיה מראה נהדר, שלא תבינו לא נכון, אבל מרגיש שאפשר לסחוט ממנה יותר. אתם יכולים לחלוק הגדרות? איך עשיתם כיול? השתמשתם בדיסק מיוחד?
אחלוק את שלי:
CH color set: min (הכי בשמאל)...
אתה מרוצה?
אני בדיוק הולך לקנות את הPV8.
אני לא צריך את תוספת החיבורים בPV80.
האם זה מבוסס על טעם אישי, הרגל או על מדידות מדוייקות ותיאריה כל שהיא?איינשטיין כתב: בנוסף, טמפרטורת הצבע cold אינה טבעית. כדי לקבל טמפרטורה טבעית יש לבחור דווקא warm. אל תיבהל מזה שהתמונה תיראה פתאום צהבהבה (בהשוואה לגוון הכחול שהיה לך ב-cold).
......
כי גוון צהבהב של התמונה לא כולם אוהבים.
אני למשל התרגלתי לתמונה קרה של SONY LCD ודי אוהב אותה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

מבוסס על מדידות מדוייקות.
גוון ה-Warm הוא הגוון הנכון ביותר אם אתה רוצה תמונה קרובה יותר למציאות. אין מה לעשות - 6500 מעלות קלווין הם 6500 מעלות קלווין...
קרא גם כאן: http://www.hometheater.co.il/vp464028
גוון ה-Warm הוא הגוון הנכון ביותר אם אתה רוצה תמונה קרובה יותר למציאות. אין מה לעשות - 6500 מעלות קלווין הם 6500 מעלות קלווין...
קרא גם כאן: http://www.hometheater.co.il/vp464028
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

sagico - טמפרטורות cool הן הסטנדרט המקובל במזרח אסיה. בגלל זה, סביר להניח, המסך שלך הגיע עם הגדרות כאלה כברירת מחדל.
באירופה ברירת המחדל היא אחרת...
באירופה ברירת המחדל היא אחרת...
כל נושא השרשור הזה הוא מאוד בעיתי
יש לי מחשב שמחובר בVGA לPV70 ואני רואה מצב standard
נסיון חיבור של אותו מחשב לאותו מסך דרך יציאת הdvi לhdmi של המסך גם במצב standard הניב תמונה גרועה ביותר שהצריך שינוים רבים בהגדרות
מתן ערכים ללא ציון מקור וכניסה במסך לא נותן יותר מדי (וגם אז לא בטוח)
ירון
יש לי מחשב שמחובר בVGA לPV70 ואני רואה מצב standard
נסיון חיבור של אותו מחשב לאותו מסך דרך יציאת הdvi לhdmi של המסך גם במצב standard הניב תמונה גרועה ביותר שהצריך שינוים רבים בהגדרות
מתן ערכים ללא ציון מקור וכניסה במסך לא נותן יותר מדי (וגם אז לא בטוח)
ירון
With and HDMI connection using the AVS 709 calibration disk - http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496
I have
Contrast - 75
Brightness - 49
I think my Color is around the 60s, but I didn't have a blue filter to really set it.
Did any of you try with a blue filter?
Though everyone says that warm is the "right" setting...I also think it looks like crap. I liked Cool better but moved it to Standard since everyone says that Cool is not natural. This thread is making me want to move it back to cool
G
I have
Contrast - 75
Brightness - 49
I think my Color is around the 60s, but I didn't have a blue filter to really set it.
Did any of you try with a blue filter?
Though everyone says that warm is the "right" setting...I also think it looks like crap. I liked Cool better but moved it to Standard since everyone says that Cool is not natural. This thread is making me want to move it back to cool
G
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

Hi speksetc.
You can certainly move it back to "cool", after all - the color temperature is really a matter of personal preference (if it were not, then manufacturers wouldn't have added the option to change it). As I wrote earlier, in the far East it's more typical to use "cool" (the bluish color), though Europe generally follows the "warm" temperatures.
I was also trying to use "standard" for some time but then gave "warm" a try. After one day I decided to keep it since it really gives a picture which is closer to reality. Professional photographers would tell that the temperature should really follow the light conditions in which the scene was taken, so there is no "single" setup that works for all...
Regards,
Einstein
You can certainly move it back to "cool", after all - the color temperature is really a matter of personal preference (if it were not, then manufacturers wouldn't have added the option to change it). As I wrote earlier, in the far East it's more typical to use "cool" (the bluish color), though Europe generally follows the "warm" temperatures.
I was also trying to use "standard" for some time but then gave "warm" a try. After one day I decided to keep it since it really gives a picture which is closer to reality. Professional photographers would tell that the temperature should really follow the light conditions in which the scene was taken, so there is no "single" setup that works for all...
Regards,
Einstein
הגדרות 42PV8
1. להלן הגדרות של 42PV8 לאחר כיול עם דיסק DVE דרך חיבור AV2 COMPONENT :
Mode: STANDARD
Contrast: 60
Brightness: 53
Color: 42
Sharpness: 10
Tint: -3
Color Temp: WARM
CH color set: NORMAL (באמצע)
2. לא הצלחתי לכוון עם YES IMPACT , ממיר 3100 מחובר S-VIDEO ו/או קומפוזיט, - כל הכיווני CONTRAST לא נתנו לי את העיגולים על הרקע הלבן. למרות שאת LCD SONY כן הצלחתי עם אותו ממיר (חיבור RGB דרךSCART ). לא הבנתי איפה הבעיה...
3. האם יש המלצה איזה שהיא נוספת לגבי כיול בחיבור ממיר YES ?
4. בתוך תפריט טכנאים ישנם פריטים CONTRAST, SUB-BRT – מה נותן כיול שלהם ?
אצלי SUB-BRT הוגדר לכל הכניסות 80C,
ו-CONTRAST משתנה לפי כניסות שונות: 237 או 1EA או 23D.
לכיוון CONTRAST קיימת גם אופציה AUTO AJUST - מה זה ?
Mode: STANDARD
Contrast: 60
Brightness: 53
Color: 42
Sharpness: 10
Tint: -3
Color Temp: WARM
CH color set: NORMAL (באמצע)
2. לא הצלחתי לכוון עם YES IMPACT , ממיר 3100 מחובר S-VIDEO ו/או קומפוזיט, - כל הכיווני CONTRAST לא נתנו לי את העיגולים על הרקע הלבן. למרות שאת LCD SONY כן הצלחתי עם אותו ממיר (חיבור RGB דרךSCART ). לא הבנתי איפה הבעיה...
3. האם יש המלצה איזה שהיא נוספת לגבי כיול בחיבור ממיר YES ?
4. בתוך תפריט טכנאים ישנם פריטים CONTRAST, SUB-BRT – מה נותן כיול שלהם ?
אצלי SUB-BRT הוגדר לכל הכניסות 80C,
ו-CONTRAST משתנה לפי כניסות שונות: 237 או 1EA או 23D.
לכיוון CONTRAST קיימת גם אופציה AUTO AJUST - מה זה ?