האם לקנות פלזמה 50"אינץ עכשיו אן לחכות ל- DLNA
-
erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום,
ממחקר שעשיתי לגבי קנייתי העתידית לטלוויזית פלזמה 50" אינץ, ראיתי שהתקן החדש של DNLA - Digital Living Network Alliance מתקרב ובא.
בנוסף ל- DNLA כל המותגים המובילים מביאים חידושים עם עידכונים און ליין בחיבור הטלוויזיה לרשת הביתית.
אני לא יודע כמה שנים ייקח עד שיגיע לארץ, אך האם כדי לקנות עכשיו או להמתין לדגמים החדשים?
כמבון שהכל פונקצייה של מחיר עד 10K פחות או יותר.
המרחק צפייה שלי הוא 3.6 מטר.
האם 50 אינץ מומלץ לקניית FHD למרחק כזה?
80% שידורי ערוץ 2 , 10 וכבלים.
20% שידורי HD של הוט - לאחר שארכוש את הטלוויזיה כמובן שתהיה עלייה באחוז זה לאורך הזמן וההנאה.
תודה,
ארז
ממחקר שעשיתי לגבי קנייתי העתידית לטלוויזית פלזמה 50" אינץ, ראיתי שהתקן החדש של DNLA - Digital Living Network Alliance מתקרב ובא.
בנוסף ל- DNLA כל המותגים המובילים מביאים חידושים עם עידכונים און ליין בחיבור הטלוויזיה לרשת הביתית.
אני לא יודע כמה שנים ייקח עד שיגיע לארץ, אך האם כדי לקנות עכשיו או להמתין לדגמים החדשים?
כמבון שהכל פונקצייה של מחיר עד 10K פחות או יותר.
המרחק צפייה שלי הוא 3.6 מטר.
האם 50 אינץ מומלץ לקניית FHD למרחק כזה?
80% שידורי ערוץ 2 , 10 וכבלים.
20% שידורי HD של הוט - לאחר שארכוש את הטלוויזיה כמובן שתהיה עלייה באחוז זה לאורך הזמן וההנאה.
תודה,
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא יודע למה לחכות יש כמעט לכל מותגים תמיכה ברמות שונות של DLNA, החל מפיוניר, סוני, סמסונג ואני חושב שפנסוניק בדור הממשמש ובא.
רמות שונות זה אומר שיש מסכים שתומכים בכל התקן (כמו פיוניר 5090H) ויש שבחלק גדול ממנו (סדרת X4500 של סוני למשל מאפשרת רק סאונד ותמונות דרך DLNA).
DLNA זה בעצם בדיוק UP&P, ונגיש כיום דרך מזרימי מדיה, שהם זולים בהרבה וקלים יותר לשדרוג מאשר מסך שלם.
בעוד שהתמיכה במסכים מוגבלת (בד"כ H264, MPEG2 ולפעמים DIVX, אך לא תמיד כי זה לא בתקן!), במזרימי מדיה כל הפורמטים החדשים נתמכים (כולל M2TS, MKV, QUICKTIME, DIVX ודומיהם). כך שמזרימי מדיה זה כיוון רצוי יותר וזול יותר גם בטווח הקצר.
רמות שונות זה אומר שיש מסכים שתומכים בכל התקן (כמו פיוניר 5090H) ויש שבחלק גדול ממנו (סדרת X4500 של סוני למשל מאפשרת רק סאונד ותמונות דרך DLNA).
DLNA זה בעצם בדיוק UP&P, ונגיש כיום דרך מזרימי מדיה, שהם זולים בהרבה וקלים יותר לשדרוג מאשר מסך שלם.
בעוד שהתמיכה במסכים מוגבלת (בד"כ H264, MPEG2 ולפעמים DIVX, אך לא תמיד כי זה לא בתקן!), במזרימי מדיה כל הפורמטים החדשים נתמכים (כולל M2TS, MKV, QUICKTIME, DIVX ודומיהם). כך שמזרימי מדיה זה כיוון רצוי יותר וזול יותר גם בטווח הקצר.
-
erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- קיבל תודות: 3 פעמים
DLNA
מכיוון הטלוויזיה הנ"ל הינה כמעט היחידה בישראל ותג המחיר שלה גבוה, הכוונה שלי היתה שכאשר המתחרים ייכנסו גם לשוק הישראלי המחירים צפויים לרדת.
השאלה כמה זמן זה יכול לקחת והם זה feature שחובה שיהיה או nice to have...
לגבי שאר שאלותי, האם אפשר לקבל כמה טיפים.
תודה,
ארז
השאלה כמה זמן זה יכול לקחת והם זה feature שחובה שיהיה או nice to have...
לגבי שאר שאלותי, האם אפשר לקבל כמה טיפים.
תודה,
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
erezsegev,
1. לא ממש - DLNA כרגע מיועד לפלח שוק גבוה ולכן לא סביר שזה ירד.
2. כרגע אין לאנשים מהישוב מה לעשות עם זה, אל תשכח שזה דורש מקור תומך DLNA כמו מחשב, שרת או מאגר תוכן (כגון NAS).
3. זה יהפוך פיצ'ר הכרחי בדור הבא או זה שאחריו
בכל מקרה, בהתחשב שמזרימדיות זולות וזמינות ותומכות ב-DLNA, זה בעצם כבר כיום זמין לכל מי שצריך את זה.
לגבי שאר השאלות, רצוי לשאול בנפרד (צירוף של כמה שאלות מסבך את התשובה מאוד).
אם מרבית התוכן שלך הוא כזה אתה יכול לקחת בהחלט 50" HD READY (אין לך צורך ב-FULL HD) או 42" HD READY, בהתאם לגודל התקציב שלך.
1. לא ממש - DLNA כרגע מיועד לפלח שוק גבוה ולכן לא סביר שזה ירד.
2. כרגע אין לאנשים מהישוב מה לעשות עם זה, אל תשכח שזה דורש מקור תומך DLNA כמו מחשב, שרת או מאגר תוכן (כגון NAS).
3. זה יהפוך פיצ'ר הכרחי בדור הבא או זה שאחריו
בכל מקרה, בהתחשב שמזרימדיות זולות וזמינות ותומכות ב-DLNA, זה בעצם כבר כיום זמין לכל מי שצריך את זה.
לגבי שאר השאלות, רצוי לשאול בנפרד (צירוף של כמה שאלות מסבך את התשובה מאוד).
אם מרבית התוכן שלך הוא כזה אתה יכול לקחת בהחלט 50" HD READY (אין לך צורך ב-FULL HD) או 42" HD READY, בהתאם לגודל התקציב שלך.
- Eli_HiFi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- קיבל תודות: 10 פעמים
FUGA - הדור באה של פיוניר
erezsegev
גם אני כעופר חושב שאין טעם להמתין,
ולו רק בגלל הסיבה שעופר ציין שכל מזרים מדיה יכול לפתור לך את הסוגיה של DLNA
אבל !!!
אם יש לך סבלנות הרי שלזה באמת שווה להמתין!
http://www.homecinemachoice.com/feature ... +Kuro+tech
גם אני כעופר חושב שאין טעם להמתין,
ולו רק בגלל הסיבה שעופר ציין שכל מזרים מדיה יכול לפתור לך את הסוגיה של DLNA
אבל !!!
אם יש לך סבלנות הרי שלזה באמת שווה להמתין!
http://www.homecinemachoice.com/feature ... +Kuro+tech
אלי.