מבצעים מטורפים ב amazon.co.uk
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מבצעים ממש מטורפים:
LBP - 24$
Mirror's Edge - 22$
MotorStorm: Pacific Rift - 30$
Far Cry 2 - 26$
GTA IV - 29$
ויש עוד הרבה
http://www.amazon.co.uk/PlayStation-3-P ... i=16423381
LBP - 24$
Mirror's Edge - 22$
MotorStorm: Pacific Rift - 30$
Far Cry 2 - 26$
GTA IV - 29$
ויש עוד הרבה
http://www.amazon.co.uk/PlayStation-3-P ... i=16423381
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שתי בעיות:
1) אמזון לא שולחים משחקים לארץ
2) למשחקים אירופאיים אי אפשר לנקות הרחבבות בחנות של PSN, רק למשחקים אמרקאיים
את בעיה מספר 1 אפשר לפתור בעזרת האתר shopto.net, אתר בריטי עם יופי של מבצעים ששולח לארץ, אבל את הבעיה השניה זה לא יפתור.
1) אמזון לא שולחים משחקים לארץ
2) למשחקים אירופאיים אי אפשר לנקות הרחבבות בחנות של PSN, רק למשחקים אמרקאיים
את בעיה מספר 1 אפשר לפתור בעזרת האתר shopto.net, אתר בריטי עם יופי של מבצעים ששולח לארץ, אבל את הבעיה השניה זה לא יפתור.
לגבי האתר המדובר shopto.net אם אני רוצה להזמין משם את הPS3?
כמה יעלה לי כל הסיפור אחרי מיסים והכל??
ראיתי שהם מוכרים אותה באתר הזה ב258 פאונד שזה בערך 1500 ש"ח אולי טיפה פחות
http://www.shopto.net/page.php?page=det ... atform=PS3
האם זו הדרך הכי משתלמת לרכוש את הקונסולה? (בהתחשב כמובן שאין לי אפשרות כרגע להביאה מאנגליה או ארה"ב עצמאית).
והאם זה בכלל משתלם בהתחשב שבארץ המחיר הוא באיזור ה2700--2900 ל80GB לגרסת הPAL?
תודה רבה!
ראיתי שהם מוכרים אותה באתר הזה ב258 פאונד שזה בערך 1500 ש"ח אולי טיפה פחות
http://www.shopto.net/page.php?page=det ... atform=PS3
האם זו הדרך הכי משתלמת לרכוש את הקונסולה? (בהתחשב כמובן שאין לי אפשרות כרגע להביאה מאנגליה או ארה"ב עצמאית).
והאם זה בכלל משתלם בהתחשב שבארץ המחיר הוא באיזור ה2700--2900 ל80GB לגרסת הPAL?
תודה רבה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
MALCONTENT - תגיד - למה אי אפשר להוריד תוספות? אפשר לא? באותה דרך שאנחנו מורידים תכנים מהאמריקאית? רק צריך לשים לב שאתה קונה מהמקום המתאים (מה שכן - זה דיי בטוח יצא יותר יקר)
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

למה יותר יקר?lawpower כתב:MALCONTENT - תגיד - למה אי אפשר להוריד תוספות? אפשר לא? באותה דרך שאנחנו מורידים תכנים מהאמריקאית? רק צריך לשים לב שאתה קונה מהמקום המתאים (מה שכן - זה דיי בטוח יצא יותר יקר)...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אפשר להוריד תוספות חינמיות, אבל לא תוספות בתשלום, כי החנות הבריטית לא מכבדת כרטיסי אשראי ישראלים, והחנות האמריקאית כן (רק ויזה, אבל זה יותר מכלום).
משחקים כמו רוק בנד (הורדתי לו כבר עשרות שירים, אולי יותר ממאה), או LBP (שבדיוק יצאה לו חבילת שלבי MGS4), או GTA שנרמז שגם לפלייסטיישן יהיה בשבילו תוכן להורדה (והוא מן הסתם יהיה בתשלום) הם משחקים שלא משתלם לקנות בגרסה האירופאית מהסיבה הזאת.
משחקים כמו רוק בנד (הורדתי לו כבר עשרות שירים, אולי יותר ממאה), או LBP (שבדיוק יצאה לו חבילת שלבי MGS4), או GTA שנרמז שגם לפלייסטיישן יהיה בשבילו תוכן להורדה (והוא מן הסתם יהיה בתשלום) הם משחקים שלא משתלם לקנות בגרסה האירופאית מהסיבה הזאת.
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

ולמה אי אפשר להוריד תוספות מהחנות האמריקאית למשחק אירופאי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה פשוט לא עובד - ולא ממליץ לנסות - כי אין החזריםyanivgal123 כתב:ולמה אי אפשר להוריד תוספות מהחנות האמריקאית למשחק אירופאי?...
MAL - אני חושב שכדאי להכניס את מה שאמרת (אולי HUBER יכניס כשהוא יצא מה HANGOVER ששמועות אומרות שהוא קיבל) למדריך - זה משהו דיי חשוב לדעת.
וואו... חבל שלא שמעתי על זה קודם, בדיוק הזמנתי השבוע גרסה אסייתית של LBP כי הייתה זולה יותר מהאמריקאית... האם גם בחנות האסייתית יש בעיה דומה לזו האירופאית? ובכלל, האם יש גרסה בשפה האנגלית לחנות האסייתית?
יכול להיות שיש לי בעיה רצינית

יכול להיות שיש לי בעיה רצינית
-
yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

זה מידע מאוד חשוב, מה שהולך פה.
כי אנשים, ברגע שהם מחליטים לקנות PS3 הם מבררים במספר מקומות איזה דגם צריך לקנות, איזה הכי טוב, ומה ההבדלים ביניהם.
אבל עכשיו אנחנו רואים שהמשחקים הם גם חלק שצריכים לחשוב עליו לפני הקנייה, לחלק מהאנשים זה דבר חשוב מאוד אפילו.
כי אנשים, ברגע שהם מחליטים לקנות PS3 הם מבררים במספר מקומות איזה דגם צריך לקנות, איזה הכי טוב, ומה ההבדלים ביניהם.
אבל עכשיו אנחנו רואים שהמשחקים הם גם חלק שצריכים לחשוב עליו לפני הקנייה, לחלק מהאנשים זה דבר חשוב מאוד אפילו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73267
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
זה מה שקורה ששותים וודקה על בן ריקה כמעטlawpower כתב:זה פשוט לא עובד - ולא ממליץ לנסות - כי אין החזריםyanivgal123 כתב:ולמה אי אפשר להוריד תוספות מהחנות האמריקאית למשחק אירופאי?...
MAL - אני חושב שכדאי להכניס את מה שאמרת (אולי HUBER יכניס כשהוא יצא מה HANGOVER ששמועות אומרות שהוא קיבל) למדריך - זה משהו דיי חשוב לדעת....
תנסחו את זה נכון ותכניסו לסטיקי - הוא לא נעול וכל אחד יכול להוסיף לשם דברים שחשובים לשאר המשתמשים. מלקונטנט - בחנות האירופאית אי אפשר לשלם בויזה החד פעמית שרוכשים בדואר? מישהו ניסה? אם זה אפשרי אז הבעייה נפתרה.
מישהו? זה די קריטי.UriDrori כתב:וואו... חבל שלא שמעתי על זה קודם, בדיוק הזמנתי השבוע גרסה אסייתית של LBP כי הייתה זולה יותר מהאמריקאית... האם גם בחנות האסייתית יש בעיה דומה לזו האירופאית? ובכלל, האם יש גרסה בשפה האנגלית לחנות האסייתית?
יכול להיות שיש לי בעיה רצינית![]()
...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא רוצה לקנות את הויזה החד פעמית/להכניס כסף לאנטרופיי הבריטי ולגלות שאין לי מה לעשות איתם. אם יש מישהו שמוכן לסכן קצת כסף לצורך העניין, הוא יוכל לבדוק ולעדכן.