- אני מיואש עזרה ב SAGETV עם ערוצים ו EPG
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.
התקנתי SAGETV (כולל את הביטא האחרונה) ויש לי בעיה קבועה.
אני משתמש ב MEGAEPG ו- XML TV IMPORTER כדי לייבא ערוצים ל SAGETV אך ברגע שאני מגדיר את ה EPG הערוצים המוגדרים ב LINEUP דורסים את הערוצים שהגדרתי ב SAGETV לפני כן ואז אני נשאר עם ערוצים ששם נכון אך הם לא בתדר הנכון ואיני מצליח לסדר זאת.
ברשימת הערוצים אני רואה רק את הערוצים שמופיעים ב EPG וכל יתר הערוצים נמחקים מהרשימה.
יש למישהו רעיון כיצד לפתור זאת ?
אם אני מבצע סריקת ערוצים אף ערוץ לא מתווסף לי למרות שהוא מוצא 38 ערוצים.
אני מתחבר בצורה אנלוגית ישירות מהכרטיס לנקודה של HOT .
תודה
התקנתי SAGETV (כולל את הביטא האחרונה) ויש לי בעיה קבועה.
אני משתמש ב MEGAEPG ו- XML TV IMPORTER כדי לייבא ערוצים ל SAGETV אך ברגע שאני מגדיר את ה EPG הערוצים המוגדרים ב LINEUP דורסים את הערוצים שהגדרתי ב SAGETV לפני כן ואז אני נשאר עם ערוצים ששם נכון אך הם לא בתדר הנכון ואיני מצליח לסדר זאת.
ברשימת הערוצים אני רואה רק את הערוצים שמופיעים ב EPG וכל יתר הערוצים נמחקים מהרשימה.
יש למישהו רעיון כיצד לפתור זאת ?
אם אני מבצע סריקת ערוצים אף ערוץ לא מתווסף לי למרות שהוא מוצא 38 ערוצים.
אני מתחבר בצורה אנלוגית ישירות מהכרטיס לנקודה של HOT .
תודה
ראה פה:RonenM כתב:מה זה הישן ? מאיפה אני מוריד אותו ?
אורן, אפשר לדבר איתך בטלפון או במסנגר ?
תודה
רונן...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#716984
אורן.
פנה ישירות ל"צרפתי" (StephaneM) שעשה את ה-XMLTV IMPORTER ושאל אותו לגבי ערוצים אנלוגיים ו-EPG. עשה זאת בפורום של SAGETV אפילו בהודעה פרטית אליו.RonenM כתב:זה לא עוזר.
ניסיתי זאת כבר.
יש התקדמות קטנה מאז שדיברנו בפעם שעברה אבל ה EPG לא עובד לי.
יש לי רק עוד יומיים לניסיון של SAGETV ....
http://forums.freytechnologies.com/foru ... v+importer
אורן.
כן
מחקתי את ספרית xmltv
הגדרתי את התדרים של הערוצים בתוכנת freqshifter
ואז הגדרתי את הכרטיס כרגיל עם EPG ואז הכל עבד כמו שצריך.
ה xmltvimporter מוחק את הערוצים כאשר הוא מייבא ולכן הכל חייב להיות מוגדר ב XML לפני ...
מחקתי את ספרית xmltv
הגדרתי את התדרים של הערוצים בתוכנת freqshifter
ואז הגדרתי את הכרטיס כרגיל עם EPG ואז הכל עבד כמו שצריך.
ה xmltvimporter מוחק את הערוצים כאשר הוא מייבא ולכן הכל חייב להיות מוגדר ב XML לפני ...
בוודאי...
זה נקרא MINI-GUIDE.
יש תוספים שונים לממשק - הן לרגיל והן ל-SAGEMC - שנותנים את האפשרות הזו...בצורות שונות של תצוגה בהתאם לתוסף הספציפי.
רצוי מאד, רק אחרי שהמערכת תעבוד טוב, יציב וללא תקלות, להכנס לדף התוספים של SAGETV בפורום של SAGETV ולנסות אותם.
אורן.
זה נקרא MINI-GUIDE.
יש תוספים שונים לממשק - הן לרגיל והן ל-SAGEMC - שנותנים את האפשרות הזו...בצורות שונות של תצוגה בהתאם לתוסף הספציפי.
רצוי מאד, רק אחרי שהמערכת תעבוד טוב, יציב וללא תקלות, להכנס לדף התוספים של SAGETV בפורום של SAGETV ולנסות אותם.
אורן.