PS3 - מערכת בידורית????
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.web-view.net/Show/0X6755B53C ... CA7734.htm
צד שמאל למטה
כזה תיאור עוד לא ראיתי לקונסולה הזו.
צד שמאל למטה
כזה תיאור עוד לא ראיתי לקונסולה הזו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
gordon - קצת יותר כבוד לאנשים שחולקים איתך את הפורום, בטח לאנשים שתורמים לו רבות.
PS3 הוא אכן מערכת בידור ביתית, לא מושלמת, אבל מערכת בידור ביתית (סרטים? יש! משחקים? יש! תמונות? יש יש יש!)
מעניין אותי מהם אותם "מישחקי פרמיום" שהחברה נותנים שם - אני בספק אם המילה פרמיום באמת תתאים למשחקים הללו
PS3 הוא אכן מערכת בידור ביתית, לא מושלמת, אבל מערכת בידור ביתית (סרטים? יש! משחקים? יש! תמונות? יש יש יש!)
מעניין אותי מהם אותם "מישחקי פרמיום" שהחברה נותנים שם - אני בספק אם המילה פרמיום באמת תתאים למשחקים הללו
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אח שלו - לפעמים גם קצת צחוקים אפשרgordon כתב:לא מבין מה הבעייה שלך עם התיאור הזה
מישחק=סוג של בידור,לא?...
אותי זה מצחיק שקוראים לזה מערכת בידורית, גם אם בסופו של יום זה מה שזה
מה גם שזה לא איזה מוצר חדש בשוק.
אתה מוזמן לפנות למנהלים להגיד להם שאני לא בסדר - יש בצד שמאל כפתור דווח אדום.
לא צריך להגזיםlawpower כתב:אח שלו - לפעמים גם קצת צחוקים אפשרgordon כתב:לא מבין מה הבעייה שלך עם התיאור הזה
מישחק=סוג של בידור,לא?...
אותי זה מצחיק שקוראים לזה מערכת בידורית, גם אם בסופו של יום זה מה שזה
מה גם שזה לא איזה מוצר חדש בשוק.
אתה מוזמן לפנות למנהלים להגיד להם שאני לא בסדר - יש בצד שמאל כפתור דווח אדום....
ולדעתי-זה בדיוק מערכת בידורית לשמה
PS3 = קונסולת משחקים, רוב הצרכנים שרוכשים PS3 עושים זאת במטרה להפעיל בה משחקים, זה נכון שיש לה יתרון עצום בגלל הכונן בלוריי, ואני יודע שיש אנשים שקונים PS3 אך ורק בגלל הכונן בלוריי, אבל עדיין מדובר במיעוט, והרוב המוחלט קונה את הקונסולה הזאת בשביל משחקים, ולא בשביל משהו אחר.
אני לא הייתי מגדיר PS3 בתור מערכת בידורית, אמנם יש לה את כל המאפיינים, אבל זה כמו להגדיר את המחשב בתור מערכת בידורית, נשמע הגיוני? לא כ"כ.
אני לא הייתי מגדיר PS3 בתור מערכת בידורית, אמנם יש לה את כל המאפיינים, אבל זה כמו להגדיר את המחשב בתור מערכת בידורית, נשמע הגיוני? לא כ"כ.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
Acejin - כרגע שללת לחלוטין את הקיום של מחשבי HTPC