אני לא מצליח להבין יש לי נגן SONY BLU RAY BDP 350
הסרטים שלי הם סרטי בלו ריי מקוריים.
הבעיה היא שאני לא רואה את הסרטים על כל המסך זה צריך להיות ככה?
הסרט באטמן והאביר האפל מתחיל על מסך מלא ולאחר מכן חוזר לפסים שחורים מלמעלה ולמטה?
הסרטים הם בפורמט 16X9 1080P 2.4 1
תוכן BLU RAY
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
סרטים שמצולמים ביחס 2.4:1 לא יוצגו במסך מלא 16x9 מכיוון שזה לא אותו יחס.
באביר האפל באופן ספציפי, סצינות מסוימות מצולמות ביחס מסך שונה ולכן אתה רואה קטעים מהסרט על כל המסך וקטעים אחרים עם פסים שחורים.
באביר האפל באופן ספציפי, סצינות מסוימות מצולמות ביחס מסך שונה ולכן אתה רואה קטעים מהסרט על כל המסך וקטעים אחרים עם פסים שחורים.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
באביר האפל ,כתוצאה מהחלטה הזויה של הבמאי ,הוכנסו קטעים שצולמו במקור להתאים למסכי IMAX ולכן אתה רואה שינוי ביחסי המסך.007 כתב:אני לא מצליח להבין יש לי נגן SONY BLU RAY BDP 350
הסרט באטמן והאביר האפל מתחיל על מסך מלא ולאחר מכן חוזר לפסים שחורים מלמעלה ולמטה?
הסרטים הם בפורמט 16X9 1080P 2.4 1...
תקרא פה:
http://www.blu-ray.com/movies/movies.ph ... how=review
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יש לי את אביר האפל בבלו ריי. הסרט משודר בפורמט מסך מלא בסצינות שצולמו ב- IMAX ופורמט של מסך רחב (עם הפסים השחורים) בסצינות הרגילות.007 כתב:אני לא מצליח להבין יש לי נגן SONY BLU RAY BDP 350
הסרטים הם בפורמט 16X9 1080P 2.4 1...
זה כבר נטחן כאן בפורום כמה פעמים.
בנוסף, סרטי קולנוע מוגשים בפורמט קולנועי רחב (כמו די וי די) אז חלקם מגיעים רחבים מאוד וחלקם על מסך מלא.