חבר'ה - בעזרת שבלול זה עובד!
כלומר אם נפעיל על rambo.mkv
יצא לנו rambo.nfo
אז מה עושים?
שלב א - יצירת קובץ BATCH -
אופציה א - עומדים בספרייה הרצויה בEXPLORER (לא IE!!!) לוחצים כפתור ימני - NEW - בוחרים ב TEXT DOCUMENT - וקוראים לו איך שנרצה אבל חשוב שהסיומת תהיה BAT
נגיד NFOCREATE.
BAT
אופציה ב' - מהCOMMAND LINE כותבים copy con nfocreate.nfo (בשלב זה השורה יורדת - ולמעשה מה שתקלידו זה תוכן הקובץ - לסיום ליחצו CTRL+Z
בכל אופן - בתוך הקובץ שימו את השורות הבאות:
@echo off
echo 2>%~n1.nfo
ותשמרו/תצאו ותשמרו.
שלב ב' (וזה ליוני_א - יש דרך יותר פשוטה - ולא צריך את הSENDTO המעצבן הזה...- שלא תבין אותי לא נכון - הרעיון שלך הוא זה שהביא לי את המחשבה לחפש איך מוסיפים דברים לתפריט הזה - ולכולם - זו הדרך להוסיף פקודות שלוחצים על הכפתור הימני על קובץ מסוים - במיוחד על קובץ NFO - ורוצים לפתוח אותו עם NOTEPAD - אני משער שזה קרה לכם לפעמים

)
צריך להגיע ל FOLDER OPTIONS (נמצא בCONTROL PANEL ואפשר גם להגיע אליו מכל חלון EXPLORER.
שם בוחרים FILE TYPES
הולכים לסוג הקובץ הרצוי - במקרה שלנו נבחר למשל קבצי MKV - בתחתית החלון צריכות להיות שתי אופציות CHANGE ו ADVANCED (יש אפשרות אחרת - תכף אני אגע בה)
בוחרים ב ADVANCED
שם עושים NEW - זו למעשה פעולה חדשה הקשורה לקובץ.
במקרה שלנו אנחנו רוצים הרי להריץ את קובץ האצווה (BATCH) שהכנו מקודם על קובץ הסרט שאנחנו עומדים עליו. שם הפעולה (השורה הראשונה - יכולה להיות מה שתרצו) - נניח שם מקורי כמו NFO CREATE
ואז בשורה השנייה - בוחרים באמצעות BROWSE את קובץ האצווה שהכנו מקודם (הNFOCREATE.BAT)
לוחצים OK ובזה סיימנו
(כמובן שאם אתם רוצים שזה יפעל על עוד סוגי קבצים (AVI למשל) צריך לחזור על חלק ב' - לכל סוגי הקבצים.
מי שרוצה להכין אותו הדבר לNFO - אני קראתי לתהליך Edit ופשוט הולך לספריית WINDOWS ושם בוחר בקובץ NOTEPAD.EXE (בשורה השנייה)
מקווה שזה ברור מספיק - אשמח לעזור אם יש שאלות.
עדכון
למי שלא שם לב - בעזרת שבלול נפתרה הבעייה - אפשר לחסוך עוד קצת זמן בהכנת הקבצים.