תקלה מעצבנת בחיבור כבל אופטי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
efiz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

חיברתי מחשב בכבל אופטי דרך SPDIF, איכות הסאונד טובה (יותר טובה מקו-אקס.), גם בעת ניגון מה - DVD אני מנצל את כל האופציות של ההקלטה.
יש רק בעיה אחת קטנה: כשאני מנגן מוסיקה מהמחשב, הרסיבר קולט בחיבור ישיר (STRAIGHT) בסטראו.
במהלך הניגון, הוא קופץ לעיתים להגדרה של סראונד וכך נוצרות הפסקות בניגון.

האם הבעיה שלי הכבל עצמו או הרסיבר ?

עזרתכם...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

נשמע כמו בעייה במחשב דווקא - אבל אני לא בטוח
לדעתי - תבקש להעביר את ההודעה שלך לפורום HTPC (דרך כפתור דווח)

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #3 

חסר מידע.

עם איזה תוכנה אתה מנגן ? ניסת תוכנות אחרות ? הקפיצות קורות גם כשאתה לא מנגן מוזיקה (אתה יכול לדוגמא להגביר את הווליום של המיקרופון ולראות אם זה קורה גם תוך שאתה מדבר), מוזיקה ממשחקי פלאש באינטרנט גם קופצת ?

כדי לבדוק בצורה כמעט וודאית אם מדובר בבעית חומרה או תוכנה אני מציע שתריץ knoppix (גרסה של לינוקס שרצה ישירות מCD / DVD צרוב) , יש שם כל מה שצריך בשביל לשמוע מוזיקה ותראה אם זה קורה גם מlinux , אם כן הבעיה כנראה לא קשורה לדרייברים/תוכנה וכו'

efiz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

חבר'ס,

ניסיתי מספר תוכנות, MUSUCMATCH, MEDIAPLAYER, ITUNES, בנוסף זה קורה בעת משחק מחשב שאני מריץ או ניגון מדיה באינטרנט.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #5 

efiz כתב:חבר'ס,

ניסיתי מספר תוכנות, MUSUCMATCH, MEDIAPLAYER, ITUNES, בנוסף זה קורה בעת משחק מחשב שאני מריץ או ניגון מדיה באינטרנט.
...
אז כנראה או שזו בעייה בדרייברים או בעיית בחומרה. מקווה שניסית לעדכן לדרייברים הכי חדשים/דרייברים ישנים יותר.
איזה כרטיס קול זה ?

ממש ממליץ לך לבדוק על מערכת הפעלה אחרת, זה באמת לא לוקח הרבה זמן להוריד knoppix ולנסות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”