תקלה מעצבנת בחיבור כבל אופטי
שלום,
חיברתי מחשב בכבל אופטי דרך SPDIF, איכות הסאונד טובה (יותר טובה מקו-אקס.), גם בעת ניגון מה - DVD אני מנצל את כל האופציות של ההקלטה.
יש רק בעיה אחת קטנה: כשאני מנגן מוסיקה מהמחשב, הרסיבר קולט בחיבור ישיר (STRAIGHT) בסטראו.
במהלך הניגון, הוא קופץ לעיתים להגדרה של סראונד וכך נוצרות הפסקות בניגון.
האם הבעיה שלי הכבל עצמו או הרסיבר ?
עזרתכם...
חיברתי מחשב בכבל אופטי דרך SPDIF, איכות הסאונד טובה (יותר טובה מקו-אקס.), גם בעת ניגון מה - DVD אני מנצל את כל האופציות של ההקלטה.
יש רק בעיה אחת קטנה: כשאני מנגן מוסיקה מהמחשב, הרסיבר קולט בחיבור ישיר (STRAIGHT) בסטראו.
במהלך הניגון, הוא קופץ לעיתים להגדרה של סראונד וכך נוצרות הפסקות בניגון.
האם הבעיה שלי הכבל עצמו או הרסיבר ?
עזרתכם...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע כמו בעייה במחשב דווקא - אבל אני לא בטוח
לדעתי - תבקש להעביר את ההודעה שלך לפורום HTPC (דרך כפתור דווח)
לדעתי - תבקש להעביר את ההודעה שלך לפורום HTPC (דרך כפתור דווח)
חסר מידע.
עם איזה תוכנה אתה מנגן ? ניסת תוכנות אחרות ? הקפיצות קורות גם כשאתה לא מנגן מוזיקה (אתה יכול לדוגמא להגביר את הווליום של המיקרופון ולראות אם זה קורה גם תוך שאתה מדבר), מוזיקה ממשחקי פלאש באינטרנט גם קופצת ?
כדי לבדוק בצורה כמעט וודאית אם מדובר בבעית חומרה או תוכנה אני מציע שתריץ knoppix (גרסה של לינוקס שרצה ישירות מCD / DVD צרוב) , יש שם כל מה שצריך בשביל לשמוע מוזיקה ותראה אם זה קורה גם מlinux , אם כן הבעיה כנראה לא קשורה לדרייברים/תוכנה וכו'
עם איזה תוכנה אתה מנגן ? ניסת תוכנות אחרות ? הקפיצות קורות גם כשאתה לא מנגן מוזיקה (אתה יכול לדוגמא להגביר את הווליום של המיקרופון ולראות אם זה קורה גם תוך שאתה מדבר), מוזיקה ממשחקי פלאש באינטרנט גם קופצת ?
כדי לבדוק בצורה כמעט וודאית אם מדובר בבעית חומרה או תוכנה אני מציע שתריץ knoppix (גרסה של לינוקס שרצה ישירות מCD / DVD צרוב) , יש שם כל מה שצריך בשביל לשמוע מוזיקה ותראה אם זה קורה גם מlinux , אם כן הבעיה כנראה לא קשורה לדרייברים/תוכנה וכו'
אז כנראה או שזו בעייה בדרייברים או בעיית בחומרה. מקווה שניסית לעדכן לדרייברים הכי חדשים/דרייברים ישנים יותר.efiz כתב:חבר'ס,
ניסיתי מספר תוכנות, MUSUCMATCH, MEDIAPLAYER, ITUNES, בנוסף זה קורה בעת משחק מחשב שאני מריץ או ניגון מדיה באינטרנט....
איזה כרטיס קול זה ?
ממש ממליץ לך לבדוק על מערכת הפעלה אחרת, זה באמת לא לוקח הרבה זמן להוריד knoppix ולנסות.