טלויזיה 40-42", תקציב 4.5-5.5K

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

לאחר קצת מחקר הבנתי שאלו הדגמים המומלצים:

Samsung LA40A450
או גרסת הפלזמה של הA450\A410
Panasonic PV8 - 42" Plasma

לצידם, נמצאת האופציה של של LG Scarlet 60FR. למיטב הבנתי זהו המסך היחידי מכולם שהוא FHD, ומחירו 5.5K

השימושים שלי הם כ-50% XVID/DIVX ו-DVD. עוד כ-30% HD, בלוריי(יחסית מעט), PS3. הייתי אומר שרק כ-10% מיועדים לצפייה בטלויזיה, וגם זה - ערוץ 2 ו-10 בכמעט בלעדיות. כלומר, עניין הצפייה בטלויזיה הוא זניח.
מרחק הצפייה הוא כ-2.5-2.8 מטר.

אשמח לקבל גם המלצות אחרות בתקציב בהתאם לשימושים.

תודה,
גיא.

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אני מתנצל על הכפילות, האינטרנט התפגר בזמן שליחת ההודעה. אודה לכם אם תמחקו אחת משתי ההודעות, ואודה עוד יותר אם תספקו תשובות לשאלתי :wink:

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

מכל הדגמים שרשמת הייתי הולך על הפנסוניק.גם הפלזמות של סמסנוג לא רעות.תיגש לראות בעיניים שלך ותחליט.בכל מקרה
פלזמה תתאים לך יותר.

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היי, תודה על התגובה המהירה.

מדוע לדעתך פלזמה עדיפה לי יותר אם נושא הצפייה בטלויזיה רגילה(כבלים) זניח?
ההתלבטות היא בעיקר לאור העובדה שה-PS3 שלי מצוייד בבלוריי(שגם ישמש כמזרים מדיה), וגם לאור העובדה שטלויזית FHD תאפשר לי לחבר מחשב ברזולוציה גבוהה וטבעית (1920x1080). איני מתכוון לחבר מחשב נכון לעכשיו כי ה-PS3 מזרים מדיה בצורה סבירה(חרף המגבלות), אך אם מחיר הטלויזיות כל כך קרוב, לא כדאי ללכת בכל זאת על הסקרלט?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

פלזמה עדיפה לדעתי בגלל שגם בשאר התכנים יראו בה טוב יותר (אולי למעט ה PS3 אם תשב ממש מול המסך).אם כבר FHD אז יש לך את הסמסונג A550 (פלזמה) שהיא FHD.אם רוב השימוש שלך היה מחשב אז הייתי ממליץ לך על LCD שהיא FHD,בכל תוכן אחר קצת קשה לי לעשות את זה...

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

שוב תודה. הלכתי לחנות לראות את המסכים בעצמי ומרוב עצים לא רואים את היער.

כל הטלויזיות נראו לי אותו דבר פחות או יותר. כששידרו YES STARS (את התוכנית לרדת בגדול), הLG scarlet 60FR הציגה תמונה נוראית ומקרטעת. אך כשעברנו לYES MOVIES הכל היה נראה תקין וללא הבדל ממשי בינה לבין הפלזמות. בשידורי HD של יס הרמה נראתה אותו הדבר גם כן.

המסקנה הכללית היא אכזבה. אצל הוריי(וביתי לשעבר עד לפני כחודש ימים) קיימת פלזמה 42" מדגם Q91 של סמסונג. הרגשתי היא שבטלויזיה הזו רואים טוב יותר מכל הדגמים הנ"ל, והיחידה שמאפילה עליה(ועל כל האחרות) היא הסוני ברביה שראיתי בחנות, אך איני בטוח מאיזה דגם(הבנתי שהיא כלל לא בתקציב שלי).

בסופו של דבר, יצאתי מבולבל יותר.

ILTV
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה #7 

המחיר שנתת לסקרלט הוא דרך היבואן הפחות מומלץ..... אני קניתי אותה השבוע במחסני חשמל במחיר מעל 7000 בידיעה שאני יכול לשלם פחות אצל היבואן השני...
משום מה, נכון להיום, נאמר לי שאין אותה יותר במלאי.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אם צפית במסכים באחת הרשתות,אז סביר להניח שהמסכים לא היו מכוילים ובגלל זה האכזבה הגדולה.ה Q9 טובה,אבל יש טובות ממנה בסביבות התקציב שלך.מציע לך ללכת לחנות מתמחה בשביל לצפות בדגמים.

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

7000? זה כבר המחיר של ה-A550, אז אין ממש התלבטות.

הייתי בארמגדון, האם יש סיבה מיוחדת שגם שם המסכים לא מכוילים? ואם כזה המצב - אז ייתכן והמצב זהה בכולן, כי התמונה הייתה זהה בכולן, ולטעמי נחותה בהרבה מה-Q9.

כשאתה אומר 'טובות ממנה בסביבות התקציב שלך', אני מניח שאתה מתכוון לדגמים המדוברים? ב-Q9 הכל נראה חלק וחד יותר, ממה שראיתי.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

בארמגדון המסכים אמורים להיות מכויילים בצורה סבירה.כשאני אומר טובות ממנה...אני בעיקר מתכוון לפנסוניק.גם המחליפה שלה A450 לא נופלת ממנה.אני מניח שכל מסך שראית שם,יתן תמונה טובה יותר בבית כאשר רק הוא מחובר לממיר עם כבל איכותי של מטר וחצי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”