שאלה: האם ניתן לקבל EPG מHOT דרך החיבור בקיר?
האם מישהו יודע אם ניתן לקבל EPG בHOT דרך החיבור האנלוגי ישירות בדומה למה שאפשר לעשות בYES במידה ויש לך כרטיס DVB?
עפ"י ההיגיון - נראה שכן, הרי המידע הנ"ל עובר לממיר ואין שום סיבה שהוא יהיה מוצפן.
אשמח לדעת אם מישהו ניסה או הצליח לעשות זאת, ואיך?
עפ"י ההיגיון - נראה שכן, הרי המידע הנ"ל עובר לממיר ואין שום סיבה שהוא יהיה מוצפן.
אשמח לדעת אם מישהו ניסה או הצליח לעשות זאת, ואיך?
האם המידע הנ"ל לא יכול להיקלט בTuner של כרטיס טלויזיה רגיל? (כמובן שצריך לגלות מה התדר שבו המידע משודר וכיצד לפענח אותו...)digest כתב:כן, אפשרי. אני עובד עח זה. הEPG בHOT לא מוצפן. אני רק צריך יותר אנשים עם כרטיסים DVB-C לבדיקות (כי אני מנוי של YES)....
שאלת וענית לעצמך: כרטיס טלוויזיה רגיל לא מכיר בכלל DVB ולא יודע לפענח שום דבר מהאות שמשודר שם.leo212 כתב:האם המידע הנ"ל לא יכול להיקלט בTuner של כרטיס טלויזיה רגיל? (כמובן שצריך לגלות מה התדר שבו המידע משודר וכיצד לפענח אותו...)digest כתב:כן, אפשרי. אני עובד עח זה. הEPG בHOT לא מוצפן. אני רק צריך יותר אנשים עם כרטיסים DVB-C לבדיקות (כי אני מנוי של YES).......
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מצטרף לשאלה של creed. כרגע נראה שאין להשיג כזה כרטיס בארץ. ב-E-Bay גם לא ממש מצאתי.
כרגע נראה שזוהי אחת החנויות היחידות בעולם שמוכרת את זה, וזהו העמוד עם המוצרים של טכנוטרנד:
http://www.dvbshop.net/index.php/cat/c8 ... I-USB.html
כרגע נראה שזוהי אחת החנויות היחידות בעולם שמוכרת את זה, וזהו העמוד עם המוצרים של טכנוטרנד:
http://www.dvbshop.net/index.php/cat/c8 ... I-USB.html
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

DVBShop.net מוכרים את הכרטיס ב-41.5 יורו, ודמי המשלוח לארץ די גבוהים, 37 יורו.
צריך לבדוק אם משתלם להתאגד בקבוצה ולהזמין כמה כרטיסים ביחד (כי אז יהיה גם מע"מ לשלם).
צריך לבדוק אם משתלם להתאגד בקבוצה ולהזמין כמה כרטיסים ביחד (כי אז יהיה גם מע"מ לשלם).
גם אני מחפש די הרבה זמן כרטיס כזה .pixies כתב:DVBShop.net מוכרים את הכרטיס ב-41.5 יורו, ודמי המשלוח לארץ די גבוהים, 37 יורו.
צריך לבדוק אם משתלם להתאגד בקבוצה ולהזמין כמה כרטיסים ביחד (כי אז יהיה גם מע"מ לשלם)....
אם יהיה אפשרי להתאגד קבוצה ,
אז אני בעד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש גם ערוץ 99 (הכנסת), והבנתי שגם חינוכית 23 לא מוצפנת ע"י הוט.leo212 כתב:אם אני מבין נכון,
בעצם מה שהכרטיס נותן זה יכולת לקבל לוח שידורים ישירות מ- HOT
ויכולת לקלוט את כל הערוצים החינמיים 1,2,10,33 בצורה דיגיטלית?...
ידוע, אבל לא ממש אפקטיבי במיוחד בימים אלה שלוחות המשדרים משתנים בקצב מסחרר.shaloml כתב:עם זה יעזור, ניתן למשוך את ה EGP דרך האינטרנט באמצעות התוכנה MegaEPG
http://pvr.co.il/...
אני כיום משתמש בזה, אבל הפסדתי לא פעם כמה דקות מסוף או תחילת הקלטה, או אפילו את כל ההקלטה בשל עיכובים ושינויים בלוח השידורים שלא השתקפו בEPG אשר יורד בMegaEPG
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-VMC (ואני מניח שגם בכל תוכנה אחרת) יש לך אופצייה להקלטה של רבע שעה, חצי שעה ושעה אחרי סיום התוכנית (Advanced Record או Record Settings אם כבר תיכנתת הקלטה). אין צורך לתכנת גם את התוכנית שאחריה...