עזרה בבחירת אוזנית in ear עד 1000 שח
בוקר טוב לכם,
אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על אוזניות in ear מעל התקציב של 1000 שח,אבל אם ישנן זולות יותר וגם טובות יותר,אז מה טוב! (לא תמיד הכי יקר זה הכי טוב-או שאני טועה)
כרגע אני משתמש כבר 4 שנים באוזניות שנקראות plug של חברת koss
לפי נתוני היצרן האוזניות יורדות ל 10 הרץ,ועולות ל 20,000 הרץ
הבעייה שגם באוזניות היותר יקרות של החברה מאותו הסוג-הנתונים הם אותם הנתונים!
שאלתי:
1.איך זה יכול להיות שאוזניות שעולות 70 דולר הן בעלות אותן הנתונים כמו אוזניות של 12 דולר(מאותו סוג) ? (לדוגמא ה plug והאוזניות מדגם keb79)
2.אשמח אם מישהו מכיר מנסיון אישי אוזניות איכותיות מאד בסגנון in ear בלבד..
תודה רבה לכם
איציק
אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על אוזניות in ear מעל התקציב של 1000 שח,אבל אם ישנן זולות יותר וגם טובות יותר,אז מה טוב! (לא תמיד הכי יקר זה הכי טוב-או שאני טועה)
כרגע אני משתמש כבר 4 שנים באוזניות שנקראות plug של חברת koss
לפי נתוני היצרן האוזניות יורדות ל 10 הרץ,ועולות ל 20,000 הרץ
הבעייה שגם באוזניות היותר יקרות של החברה מאותו הסוג-הנתונים הם אותם הנתונים!
שאלתי:
1.איך זה יכול להיות שאוזניות שעולות 70 דולר הן בעלות אותן הנתונים כמו אוזניות של 12 דולר(מאותו סוג) ? (לדוגמא ה plug והאוזניות מדגם keb79)
2.אשמח אם מישהו מכיר מנסיון אישי אוזניות איכותיות מאד בסגנון in ear בלבד..
תודה רבה לכם
איציק
מהניסיון המועט שיש לי עם אוזניות(גם in ear) הבנתי שלא צריך לקחת ברצינות את תחום התדרים ...לפחות לא באוזניות הלא מקצועיות. אני לא אומר שמה שהם אומרים הוא לא נכון,פשוט כי זה לא מדד. אנחנו הרי גם ככה לא שומעים מעבר ל 20-20000 הרץ בערך עד כמה שידוע לי. חוץ מזה יכול להיות שהתחום תדרים באוזניות הזולות שבדקת אכן זהה לאוזניות היותר יקרות אך זה עדיין לא אומר שהן יישמעו אותו דבר, באיכות הסאונד משחקים כמה וכמה גורמים חוץ מתחום התדרים והעוצמה של האוזניות.(אילו אפילו השוליים)
לדוגמא: אוזניות סנהייזר pmx200 קטנות מתלבשות על האוזן. במפרט שלהן כתוב:10-21000 הרץ ולעומתן ה hd595 עומדות על 12-38500 הרץ, ולא נראה לי שיש ל pmx200 יותר בס מה 595 שהן גדולות ואיכותיות.
בקשר לאוזניות in ear אני משתמש באוזניות של shure יש לי את ה se420 שעולות 1640 ש"ח ואת ה se530 שהן 2300 ש"ח אך מספקות יותר בס(שני וופרים וטוויטר בניגוד ל 420 שיש להן וופר אחד וטוויטר). שניהן מעולות! לא נראה לי שיש יותר טובות בתחום.
אתה יכול לקרוא ביקורות אם תרצה ואפשר להשיג בארץ אצל היבואן המורשה של shure.
מומלות בחום,סאונד פנטסטי ברמה ממש גבוהה, אודיופיליות למדי.
[/u]
לדוגמא: אוזניות סנהייזר pmx200 קטנות מתלבשות על האוזן. במפרט שלהן כתוב:10-21000 הרץ ולעומתן ה hd595 עומדות על 12-38500 הרץ, ולא נראה לי שיש ל pmx200 יותר בס מה 595 שהן גדולות ואיכותיות.
בקשר לאוזניות in ear אני משתמש באוזניות של shure יש לי את ה se420 שעולות 1640 ש"ח ואת ה se530 שהן 2300 ש"ח אך מספקות יותר בס(שני וופרים וטוויטר בניגוד ל 420 שיש להן וופר אחד וטוויטר). שניהן מעולות! לא נראה לי שיש יותר טובות בתחום.
אתה יכול לקרוא ביקורות אם תרצה ואפשר להשיג בארץ אצל היבואן המורשה של shure.
מומלות בחום,סאונד פנטסטי ברמה ממש גבוהה, אודיופיליות למדי.
[/u]
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שלום איציק,
אני לא מכיר את דגם ה plug של koss, אבל היה לי ניסיון רע מאוד עם שני דגמים אחרים שלהם, כנראה מאותה סדרה - The Plug ו Spark Plug.
עם כל הכבוד - אלו פשוט אוזניות גרועות...
לגבי IEM טובות יותר - אני מאוד מרוצה מהסנהייזר CX-300.
הן זולות בהרבה מהתקציב שציינת, אבל עושות עבודה מעולה.
בתקציבים גבוהים יותר יש את ה CX-500 שנחשבות לטובות יותר (למרות שלי היו כמה דברים שהפריעו בהם), וה CX-95 שאהבתי מאוד (ועדיין נכנסות בתקציב שלך).
דגם אחר ששמעתי ואהבתי מאוד הן ה Etymotic ER6i - אוזניות נהדרות.
לגבי Shure אין לי ניסיון אישי - אבל השם שלהם מצוין ואני בטוח שגם הדגמים התקציביים יותר (E2C וכו') יעשו עבודה טובה מאוד.
אני לא מכיר את דגם ה plug של koss, אבל היה לי ניסיון רע מאוד עם שני דגמים אחרים שלהם, כנראה מאותה סדרה - The Plug ו Spark Plug.
עם כל הכבוד - אלו פשוט אוזניות גרועות...
לגבי IEM טובות יותר - אני מאוד מרוצה מהסנהייזר CX-300.
הן זולות בהרבה מהתקציב שציינת, אבל עושות עבודה מעולה.
בתקציבים גבוהים יותר יש את ה CX-500 שנחשבות לטובות יותר (למרות שלי היו כמה דברים שהפריעו בהם), וה CX-95 שאהבתי מאוד (ועדיין נכנסות בתקציב שלך).
דגם אחר ששמעתי ואהבתי מאוד הן ה Etymotic ER6i - אוזניות נהדרות.
לגבי Shure אין לי ניסיון אישי - אבל השם שלהם מצוין ואני בטוח שגם הדגמים התקציביים יותר (E2C וכו') יעשו עבודה טובה מאוד.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
קניתי גם סנהייזר CX-299
מרוצה מהאיכות הצליל ובעיקר הבאס כמובן.
*שרשור ישן -הגבתי כאן בלי לשים לב לתאריך ההודעה הקודמת, רק
בגלל שהוא הופיע ב " השרשורים המועדפים השבוע " וחשבתי שזה מהיום...
מרוצה מהאיכות הצליל ובעיקר הבאס כמובן.
*שרשור ישן -הגבתי כאן בלי לשים לב לתאריך ההודעה הקודמת, רק
בגלל שהוא הופיע ב " השרשורים המועדפים השבוע " וחשבתי שזה מהיום...
And the meek shall inherit the earth
...
...
יש אזניות CX-300, CX-500, Koss Plug) dynamic ) ויש אזניות SHURE SE420, SE530 ) ARMATURE)
אני קניתי בחו''ל M- AUDIO IE-10 ומאוד התרשמתי מצליל מאוד מפורט ונקי. אחרי שנה וחצי קניתי
(Ultimate Ears Super.FI 5Pro (Two balanced armatures שברמה של SHURE SE420.
אני הייתי ממליץ לך לנסות לשמוע אזניות ARMATURE. בארץ אין מבחר גדול מהסוג הזה, אבל יש כמה.
יש SHE-9850, יש אזניות חדשות של APPLE (קצת פחות מ 500 ש''ח Two balanced armatures אבל לא נותנים לשמוע אותם)
ויש גם את SHURE שהם יקרים מדי.
אני קניתי בחו''ל M- AUDIO IE-10 ומאוד התרשמתי מצליל מאוד מפורט ונקי. אחרי שנה וחצי קניתי
(Ultimate Ears Super.FI 5Pro (Two balanced armatures שברמה של SHURE SE420.
אני הייתי ממליץ לך לנסות לשמוע אזניות ARMATURE. בארץ אין מבחר גדול מהסוג הזה, אבל יש כמה.
יש SHE-9850, יש אזניות חדשות של APPLE (קצת פחות מ 500 ש''ח Two balanced armatures אבל לא נותנים לשמוע אותם)
ויש גם את SHURE שהם יקרים מדי.