עזרה בחיבורי HDMI עם רסיבר Onkyo 506
שלום חברים,
חייב את עזרתכם בפיענוח בעיה.
אני מחבר ממיר HD של הוט בחיבור HDMI לרסיבר (Onkyo 506) ומהרסיבר לטלויזיה גם ב HDMI.
אחרי הגדרת הכניסה של ה HDMI ברסיבר עובר הוידאו לטלויזיה אך ללא אודיו (גם לא נשמע בטלויזיה וגם לא ברמקולים שמחוברים לרסיבר)
מה אמורה להיות הבעיה? הרי HDMI מעביר גם אודיו וגם וידאו, האם אני צריך לחבר בנוסף ל HDMI גם חיבור אודיו דיגיטלי ?(קואקס / אופטי) אם כן אז מה הרעיון של HDMI אם אני צריך בכל מקרה להוסיף חיבורי אודיו?
יכול להיות שאני מפספס פה משהו?
תודה
חייב את עזרתכם בפיענוח בעיה.
אני מחבר ממיר HD של הוט בחיבור HDMI לרסיבר (Onkyo 506) ומהרסיבר לטלויזיה גם ב HDMI.
אחרי הגדרת הכניסה של ה HDMI ברסיבר עובר הוידאו לטלויזיה אך ללא אודיו (גם לא נשמע בטלויזיה וגם לא ברמקולים שמחוברים לרסיבר)
מה אמורה להיות הבעיה? הרי HDMI מעביר גם אודיו וגם וידאו, האם אני צריך לחבר בנוסף ל HDMI גם חיבור אודיו דיגיטלי ?(קואקס / אופטי) אם כן אז מה הרעיון של HDMI אם אני צריך בכל מקרה להוסיף חיבורי אודיו?
יכול להיות שאני מפספס פה משהו?
תודה
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
עד כמה שאני זוכר ה HDMI ברסיבר הזה מטפל רק במיתוג ה וידאו.
כלומר תוכל למתג דרכו את מקורות הוידאו השונים לטלויזיה, אך ללא פענוח של הסאונד.
כלומר תוכל למתג דרכו את מקורות הוידאו השונים לטלויזיה, אך ללא פענוח של הסאונד.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ב-606 (ואני מאמין שגם ב-506) בהגדרה של ה-HDMI OUT צריך לקבוע אם אודיו שנכנס ב-HDMI גם יוצא למסך.
אבל אצלך יש כנראה בעיה אחרת כי אתה טוען שגם לרמקולים שמחוברים לרסיבר אין סיגנל.
האם יש מקום להגדרת יציאת אודיו בממיר של HOT? בממיר דוקסיס יש הדגרה של S/PDIF. לא מכיר את הממיר HD
אבל אצלך יש כנראה בעיה אחרת כי אתה טוען שגם לרמקולים שמחוברים לרסיבר אין סיגנל.
האם יש מקום להגדרת יציאת אודיו בממיר של HOT? בממיר דוקסיס יש הדגרה של S/PDIF. לא מכיר את הממיר HD