בעיה של פירמוט הכונן הקשיח הפנימי דרך הPOPCORN A-110
אהלן,
ניסיתי לפרמט את הכונן דרך NMT SETUP WIZARD במכשיר עצמו אך הפופקורן שלי לא מזהה אותו בכלל ושאני מנסה לעשות את הפורמט הוא רושם לי
setup aborted no hard disk detected click exit to exit wizard
עכשיו שאני מחבר את הפופקורן למחשב אני כן רואה את הכונן במחשב שלי ואני יכול להעביר קבצים והכל בסדר רק הבעיה היא שהפופקורן שלי לא מזהה אותו.
ניסיתי להריץ כמה חיפושים פה אבל לא מצאתי תשובות
אשמח לעזרה.
ניסיתי לפרמט את הכונן דרך NMT SETUP WIZARD במכשיר עצמו אך הפופקורן שלי לא מזהה אותו בכלל ושאני מנסה לעשות את הפורמט הוא רושם לי
setup aborted no hard disk detected click exit to exit wizard
עכשיו שאני מחבר את הפופקורן למחשב אני כן רואה את הכונן במחשב שלי ואני יכול להעביר קבצים והכל בסדר רק הבעיה היא שהפופקורן שלי לא מזהה אותו.
ניסיתי להריץ כמה חיפושים פה אבל לא מצאתי תשובות
אשמח לעזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
נסה לפרמט דרך המחשב את הדיסק הקשיח
אבל אם לא חיברתי טוב את הכונן איך זה כאשר אני מחבר את הפופקורן למחשב שהכונן מחובר לפופקורן המחשב מזהה אותו רק הפופקורן לא מזהה.
שרשמתי שההרדיסק עובד זה שהוא בתוך הפופקורן מחובר למחשב בעזרת הUSB Slave אז המחשב מזהה בלי אותו בלי שום בעיה.
שרשמתי שההרדיסק עובד זה שהוא בתוך הפופקורן מחובר למחשב בעזרת הUSB Slave אז המחשב מזהה בלי אותו בלי שום בעיה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניסית לפרמט את הכונן הקשיח דרך USB כאשר הוא מחובר למחשב כפי שהציעו כאן?
פרמטת דרך המחשב?
לאיזו מערכת קבצים פרמטת?
לאיזו מערכת קבצים פרמטת?
קודם כל אין סיבה שהארד דיסק NTFS לא יזוהה אולי כדאי לך לפתוח קריאת שרות באתר.
לחלופין אתה יכול לנסות לפרמט ל- EXT3 מהמחשב בעזרת תוכנה חיצונית (למשל ACRONIS DISK SUITE או PARTITION MANAGER).
לחלופין אתה יכול לנסות לפרמט ל- EXT3 מהמחשב בעזרת תוכנה חיצונית (למשל ACRONIS DISK SUITE או PARTITION MANAGER).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העובדה כי לא הצלחת בכלל לבצע פירמוט מהיר מעלה חשד.
יש לך אפשרות לבדוק בעזרת כונן קשיח אחר?
יש לך אפשרות לבדוק בעזרת כונן קשיח אחר?
יש לישאלה שאוליתשמע קצת כמפגרת אבל יכול ליהיות שכאשר המכשיר מחובר למחשב USB SLAVE והוא מזוהה במחשב הפופקרון לא יכול גם לזהות אותו גם או שאין קשר.
כי מה שקרה עכשיו הוא זה שהחלטתי לנתק את הכבל מהמחשב לפופקורן וועשיתי כיבוי לפופקורן ואחרי שהוא נדלק הוא זהה אותו כך שאעכשיו אני יכול לעשות את הפורמט דרך הפופקורן אני עוזה שאת ברגעים אלו לEXT3.
נקווה שעכשיו הכל יסתדר.
תודה בכל מקרה חברים.
כי מה שקרה עכשיו הוא זה שהחלטתי לנתק את הכבל מהמחשב לפופקורן וועשיתי כיבוי לפופקורן ואחרי שהוא נדלק הוא זהה אותו כך שאעכשיו אני יכול לעשות את הפורמט דרך הפופקורן אני עוזה שאת ברגעים אלו לEXT3.
נקווה שעכשיו הכל יסתדר.
תודה בכל מקרה חברים.
נשמע לי סביר שהוא לא מזהה אותו כי המחשב משתמש בו.