:הל:בכוונת עשרות מלונות לשדרג את חווית הצפייה בחדרים ב-2009
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
לקראת 2009: בכוונת עשרות מלונות לשדרג את חווית הצפייה בחדרים
ע"פ המכרזים שיצאו לאחרונה מרבית המלונות מתכוונים להחליף את מסכי ה- CRT למסכי 32 אינץ כבר במהלך הרבעון הראשון של 2009
*
מלון הרודס פאלאס ומלון קפיטל בירושלים רכשו לאחרונה את מסך הפלזמה הגדול בישראל- 103 אינץ של פנסוניק
קברניטי ענף המלונאות יכולים להסתכל בחיוך רחב על שנת 2008. ע"פ נתוני התאחדות המלונות בשנה זאת נכנסו לישראל 3 מיליון תיירים שהכניסו כ- 15 מיליארד ₪. בענף צופים כי בשנת 2009 התיירות הנכנסת אף תמשיך ותגדל ותגיע ל- 5 מיליון תיירים.
על מנת לשמור על המומנטום גם במהלך השנה הקרובה פרסמו לאחרונה עשרות מלונות ברחבי הארץ מכרזים לשדרוג ולהחלפת מסכי הטלוויזיות בחדרים למסכי 32, 37 ו- 42 אינץ. בחלק מהמלונות אף ישנה כוונה להקים חדרי קולנוע משודרגים לרווחת האורחים, שיקרינו סרטים ברזולוציית FHD.
יש לציין כי מרבית המלונות בישראל עושים כיום שימוש במסכי CRT ישנים ומקצתם אף רכשו בעבר מסכים דקים (מרביתם לא של מותגים מוכרים). עתה בעקבות צמצום פער המחירים בין המסכים הממותגים ללא ממותגים, האיכויות העדיפות ומערך השרות של נציג היצרן הממותג בארץ, הבינו בעלי המלונות כי דווקא בתקופה זאת נוצרה עבורם הזדמנות עסקית אטרקטיבית ביותר.
לאחרונה זכתה יורוקום תקשורת דיגיטלית, נציגת פנסוניק בישראל, בשני מכרזים לאספקת כ- 850 מסכיLCD ופלזמות בגודל 32 אינץ ועד 50 אינץ. היקף העסקאות ע"פ הערכות נאמד ב- 3 מיליון ₪.
במלון הרודס פאלאס באילת יוחלפו 600 מסכי ה- CRT הישנים במסכי LCD 32 אינץ של פנסוניק ייעודיים למלונות. יורוקום אף הקימה במלון אולם קולנוע משודרג לרווחת האורחים ובמרכזו מסך הפלזמה הגדול בישראל, 103 אינץ FULL HD של פנסוניק ומערכת סאונד מהמתקדמות בארץ ( Dolby digital TrueHDC).
במלון הבוטיק קפיטל בירושלים (בבעלות יזם מחו"ל) התקינה יורוקום באמצעות חברת הבת DM 250 מסכי LCD ופלזמות של פנסוניק בגדלי 32-50 אינץ. במסגרת המכרז תרשת יורוקום את מערכת הטלפוניה, המולטימדיה ומצלמות האבטחה במלון. כמו כן, בסוויטה הנשיאותית יותקן מסך 103 אינץ עם מערכת אודיו מתקדמת של פנסוניק.
[/pressrelease]
לקראת 2009: בכוונת עשרות מלונות לשדרג את חווית הצפייה בחדרים
ע"פ המכרזים שיצאו לאחרונה מרבית המלונות מתכוונים להחליף את מסכי ה- CRT למסכי 32 אינץ כבר במהלך הרבעון הראשון של 2009
*
מלון הרודס פאלאס ומלון קפיטל בירושלים רכשו לאחרונה את מסך הפלזמה הגדול בישראל- 103 אינץ של פנסוניק
קברניטי ענף המלונאות יכולים להסתכל בחיוך רחב על שנת 2008. ע"פ נתוני התאחדות המלונות בשנה זאת נכנסו לישראל 3 מיליון תיירים שהכניסו כ- 15 מיליארד ₪. בענף צופים כי בשנת 2009 התיירות הנכנסת אף תמשיך ותגדל ותגיע ל- 5 מיליון תיירים.
על מנת לשמור על המומנטום גם במהלך השנה הקרובה פרסמו לאחרונה עשרות מלונות ברחבי הארץ מכרזים לשדרוג ולהחלפת מסכי הטלוויזיות בחדרים למסכי 32, 37 ו- 42 אינץ. בחלק מהמלונות אף ישנה כוונה להקים חדרי קולנוע משודרגים לרווחת האורחים, שיקרינו סרטים ברזולוציית FHD.
יש לציין כי מרבית המלונות בישראל עושים כיום שימוש במסכי CRT ישנים ומקצתם אף רכשו בעבר מסכים דקים (מרביתם לא של מותגים מוכרים). עתה בעקבות צמצום פער המחירים בין המסכים הממותגים ללא ממותגים, האיכויות העדיפות ומערך השרות של נציג היצרן הממותג בארץ, הבינו בעלי המלונות כי דווקא בתקופה זאת נוצרה עבורם הזדמנות עסקית אטרקטיבית ביותר.
לאחרונה זכתה יורוקום תקשורת דיגיטלית, נציגת פנסוניק בישראל, בשני מכרזים לאספקת כ- 850 מסכיLCD ופלזמות בגודל 32 אינץ ועד 50 אינץ. היקף העסקאות ע"פ הערכות נאמד ב- 3 מיליון ₪.
במלון הרודס פאלאס באילת יוחלפו 600 מסכי ה- CRT הישנים במסכי LCD 32 אינץ של פנסוניק ייעודיים למלונות. יורוקום אף הקימה במלון אולם קולנוע משודרג לרווחת האורחים ובמרכזו מסך הפלזמה הגדול בישראל, 103 אינץ FULL HD של פנסוניק ומערכת סאונד מהמתקדמות בארץ ( Dolby digital TrueHDC).
במלון הבוטיק קפיטל בירושלים (בבעלות יזם מחו"ל) התקינה יורוקום באמצעות חברת הבת DM 250 מסכי LCD ופלזמות של פנסוניק בגדלי 32-50 אינץ. במסגרת המכרז תרשת יורוקום את מערכת הטלפוניה, המולטימדיה ומצלמות האבטחה במלון. כמו כן, בסוויטה הנשיאותית יותקן מסך 103 אינץ עם מערכת אודיו מתקדמת של פנסוניק.
[/pressrelease]
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הייתי בכמה מלונות בארץ שבהם יש LCD (אחד היתרונות של אישה שעובדת בסוכנות נסיעות
), הבעיה היא שברובם המסכים מחוברים לכבלים ב-RF וללא שום ממיר (במיוחד במלונות היותר פופלריים), אני מבין שזה נעשה מפחד מפני גניבות של ממירים ושלטים, אבל זה פשוט מזעזע לראות כך טלויזיה.
במלונות היותר יוקרתיים בד"כ אין בעיה ויש ממיר (ולפעמים גם מערכות ק"ב).
במלונות היותר יוקרתיים בד"כ אין בעיה ויש ממיר (ולפעמים גם מערכות ק"ב).
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זו לא הסיבה.theAman כתב:הייתי בכמה מלונות בארץ שבהם יש LCD (אחד היתרונות של אישה שעובדת בסוכנות נסיעות), הבעיה היא שברובם המסכים מחוברים לכבלים ב-RF וללא שום ממיר (במיוחד במלונות היותר פופלריים), אני מבין שזה נעשה מפחד מפני גניבות של ממירים ושלטים, אבל זה פשוט מזעזע לראות כך טלויזיה.
במלונות היותר יוקרתיים בד"כ אין בעיה ויש ממיר (ולפעמים גם מערכות ק"ב)....
הסיבה היא צורת ההפצה של הוידאו בתוך המלון.
זו הדרך הזולה ביותר. (תחשוב על העברת עשרות ערוצים לאורך מאות רבות של מטרים....)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מרטין, תהיה הסיבה אשר תהיה, התוצאה זהה, שמים מסכים לא רעים ברוב המקרים, אני למשל ראיתי במלון שבו הייתי מסכי טושיבה, אבל אתה אפילו לא רוצה לראות בהם טלויזיה.
צריך גם לחשוב על זה, אני בטוח שיש לא מעט פתרונות לעניין.
צריך גם לחשוב על זה, אני בטוח שיש לא מעט פתרונות לעניין.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים