paradigm או canton
אני מבין שביקרת בסטריאו סטאר.........
אני הלכתי על canton gle 409 (לפעמים הוא מופיע כ-490) רמקול מדויק ומפורט מאוד .
paradigm היה לי קצת מציק (אולי פתוח מדי ......קשה לתאר את זה)
אני מצביע קנטון
הערה קטנה
אם אתה הולך על הקנטון קח בחשבון שצריך לזה הגברה רצינית ,אני עשיתי טעות וקניתי רסיבר סטריאו yamaha ואחרי חודשיים העפתי אותו .
בהצלחה
אני הלכתי על canton gle 409 (לפעמים הוא מופיע כ-490) רמקול מדויק ומפורט מאוד .
paradigm היה לי קצת מציק (אולי פתוח מדי ......קשה לתאר את זה)
אני מצביע קנטון
הערה קטנה
אם אתה הולך על הקנטון קח בחשבון שצריך לזה הגברה רצינית ,אני עשיתי טעות וקניתי רסיבר סטריאו yamaha ואחרי חודשיים העפתי אותו .
בהצלחה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
למה רק להיות מוזן מסטריאו-סטאר? האינטרסים הכלכליים שלהם כל כך חשובים לך? הם חזקים ביבוא של SG ושל אחיו של בעל הבית.
לך לפיוז בגבעתיים למשל ותחשף לחברות נוספות לא פחות טובות. (ואולי אפילו יותר טובות) ואז תחליט.
לך לפיוז בגבעתיים למשל ותחשף לחברות נוספות לא פחות טובות. (ואולי אפילו יותר טובות) ואז תחליט.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
נכון,אגב לי יש את ה-REFERENCE, מעולים, ותאמין לי שהשוואתי.007 כתב:למה חוץ מסדרת סיגנצור אין דברים טובים...moshem74 כתב:CANTON.
אלה אם אתה הולך על סידרת סיגנאצור של פאראדיים....
דבר שני סטריאו סטאר לא יבואנים של פארדיים נקודה....
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
תלוי למה אתה קורא "טובים" , ולמה אתה משווה אותם.007 כתב:למה חוץ מסדרת סיגנצור אין דברים טובים...moshem74 כתב:CANTON.
דבר שני סטריאו סטאר לא יבואנים של פארדיים נקודה....
חבר יקר תאמין לי שאני יודע על מה מדובר בעבר היו לי סיגנצור S 4moshem74 כתב:תלוי למה אתה קורא "טובים" , ולמה אתה משווה אותם.007 כתב:למה חוץ מסדרת סיגנצור אין דברים טובים...moshem74 כתב:CANTON.
דבר שני סטריאו סטאר לא יבואנים של פארדיים נקודה.......
אני משווה את הרמקולים שלי (studio 100) ל signature 8 ואני מדבר על סאונד ולא על איכות התיבה.moshem74 כתב:תלוי למה אתה קורא "טובים" , ולמה אתה משווה אותם.007 כתב:למה חוץ מסדרת סיגנצור אין דברים טובים...moshem74 כתב:CANTON.
yarino כתב:אני משווה את הרמקולים שלי (studio 100) ל signature 8 ואני מדבר על סאונד ולא על איכות התיבה.[/quotemoshem74 כתב:תלוי למה אתה קורא "טובים" , ולמה אתה משווה אותם.007 כתב:למה חוץ מסדרת סיגנצור אין דברים טובים...moshem74 כתב:CANTON.
סטודיו 100 זה רמקול מדהים לאיזה הגברה זה משודך?...
danlior כתב:למה רק להיות מוזן מסטריאו-סטאר? האינטרסים הכלכליים שלהם כל כך חשובים לך? הם חזקים ביבוא של SG ושל אחיו של בעל הבית.
לך לפיוז בגבעתיים למשל ותחשף לחברות נוספות לא פחות טובות. (ואולי אפילו יותר טובות) ואז תחליט....